Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ni vam treba brskati po koledarju ali se praskati po glavi in se spraševati, kateri dan v tednu bo božič leta 2024. Za vas smo poskrbeli! Tukaj je kratek pregled:

Večer božiča je v nedeljo, 24. decembra. Kolida je v ponedeljek, 25. decembra. Dan boksa je v torek, 26. decembra.

Sprašujete se, zakaj je to dobra novica? No, poglejmo:

  • Dolgi vikend: Ker božični večer pade na nedeljo, boste imeli za začetek praznovanja na voljo dolg vikend. To je odlična priložnost, da v zadnjem trenutku zavijete darila ali se preprosto sprostite pred velikim dnem.
  • Dodatni prosti dan: Božični dan v ponedeljek za mnoge od nas pomeni dodatni prosti dan, tako da lahko uživamo v veselju prazničnega časa in preživljamo kakovosten čas s svojimi najdražjimi brez skrbi zaradi dela.
  • Praznovanje razporedite: Ker je boksarski dan v torek, lahko praznovanje razporedite in tako kar najbolje izkoristite ta veseli čas. Več časa za družino, prijatelje in seveda ostanke hrane!

Torej, to je to. Ne samo, da veste, kdaj si morate v koledarju označiti božič 2024, ampak imate tudi nekaj dobrih razlogov za veselje!

Kako lahko odštevam do božiča?

No, moj praznični prijatelj, najboljši način za odštevanje do božiča je osebni adventni koledar! Predstavljajte si to: vsako jutro se spustite po stopnicah in najdete adventni koledar s svojim imenom ali, še bolje, s svojo najljubšo fotografijo. Odprete majhna vrata in iz njih se pojavi košček čokolade, ki se topi v ustih, različnih vrhunskih blagovnih znamk čokolade. Izbirate lahko med čokoladami Milka, Toblerone ali Kinder Happy Moments. Ne le, da imajo popoln praznični okus, tudi občutek, da je pričakovanje božiča vse v vas!

A ni samo za vas! Personalizirani adventni koledarji so zabavna tradicija za vse vaše bližnje. Predstavljajte si obraz starih staršev, ki se jim zasvetijo obrazi, ko na prikupnem božičnem koledarju najdejo svoja imena, ali pa navdušeno presenečenje vašega partnerja, ko zagleda prikupno fotografijo vajinih dveh oseb. In ne pozabimo na otroke! Si predstavljate veselje na obrazih vaših malčkov, ko vsako jutro skočijo iz postelje in nestrpno hitijo pogledat, kakšno čokoladno presenečenje jih čaka? Ali pa hihitanje nečakinj in nečakov, ko vsak dan pred božičem odkrijejo novo okusno poslastico? Vsak dan v decembru je kot mini božično jutro! A ne ostanite samo pri družini. Prijatelji, sodelavci, celo vaš poštar bo morda cenil malo prazničnega veselja! Kdo si ne bi želel začeti dneva s slastnim koščkom čokolade, ki ga ponuja premišljen personaliziran adventni koledar? To je odličen način za širjenje prazničnega duha in razveselitev vseh na vašem božičnem seznamu. Torej, za bolj okusno, bolj osebno in bolj vznemirljivo odštevanje do božiča 2024!

Kdaj je nastal božič in kako je postal najslavnejši praznik na svetu?

No, pa se odpravimo na potovanje po spominih, kajne? Praznik, ki ga vsi poznamo in imamo radi kot božič, izvira iz tisočletnih verskih in neverskih tradicij. Ime "božič" izhaja iz starega angleškega izraza "Cristes Maesse", ki pomeni "Kristusova maša" in je praznovanje rojstva Jezusa Kristusa za krščanske skupnosti. Vendar je treba omeniti tudi, da imajo številne tradicije, ki jih povezujemo z božičem, kot sta okraševanje dreves in pogostitev, korenine v starodavnih poganskih praznovanjih, kot sta rimska Saturnalia in germanska Yule. Ti prazniki, ki so potekali ob zimskem solsticiju, so zaznamovali konec žetvene sezone in prihod daljših dni ter bili polni veseljačenja, obdarovanja in obilice dobre hrane. Skozi stoletja so se ti običaji postopoma prepletli in ustvarili božič, kot ga poznamo danes. To je praznik, ki nas združuje v miru, veselju in ljubezni, ne glede na naša prepričanja ali ozadje. Nekateri praznujejo božič kot verski praznik, drugi ga vidijo kot kulturni dogodek, mnogi - morda tudi vi - pa ga vidijo kot mešanico obojega. Ni pravega ali napačnega načina praznovanja božiča, če vam le prinaša veselje!

Vendar ne pozabimo na najpomembnejši del božiča - preživljanje časa z bližnjimi, pa naj gre za družino, izbrano družino ali prijatelje. Ne glede na to, ali si izmenjujete darila, delite praznični obrok ali preprosto sedite okoli drevesca in se pogovarjate o dobrih starih rečeh, so ti dragoceni trenutki druženja tisti, ki resnično poosebljajo duh božiča. Ne glede na to, v kaj verjamete in kako praznujete, ne pozabite, da je srce božiča 2024, tako kot vseh drugih božičev pred njim, v ljubezni, veselju in veliki meri dobre volje. Zato se pripravite na čudovite spomine in ne pozabite naročitipersonalizirana božična darila za leto 2024!

Božična darila

Božična darila

Hrana

Hrana

Božični okraski

Božični okraski

Personalizirane skodelice

Personalizirane skodelice

Kdaj naj darila položim pod božično drevo?

No, to je čudovito vprašanje! In odgovor je - to je popolnoma odvisno od vas in od tega, kaj najbolj ustreza vaši družini ali razmeram. Tukaj pa si oglejte nekaj priljubljenih možnosti!

Za nekatere božično drevo postane nekakšen adventni koledar, pod katerim se vsak dan pojavi darilo, medtem ko odštevamo do velikega dne. Vsako jutro je kot božični čudež! Lahko pa se odločite za pristop "vse naenkrat". Takoj ko je jelka v zraku in se blešči, BUM, daril je ogromno! Takoj je to božična dežela čudežev.

Potem je tu še metoda z razporeditvijo. Nekatera darila se pretakajo ves december, nato pa se nekaj posebnih daril pojavi na božični večer, ko so otroci že tesno spravljeni in sanjajo o sladkornih slivah in podobnem. To je čudovit način, kako ohraniti čarobnost božička.

In ko govorimo o čarovniji, ne pozabite, da darila, ki bi lahko zamikala vaše štirinožne družinske člane, hranite izven dosega. Nihče si ne želi, da bi ugotovil, da je Fido odščipnil od njegovih novih copat, še preden jih je videl!

Kdaj je božični večer?

Koledni večer, dan pred božičem, je vedno 24. decembra. Leta 2024 to pomeni, da itudi pade na nedeljo, zato vas lahko čaka dolg konec tedna praznovanj. Nič se ne more primerjati z vznesenim pričakovanjem, ki napolni zrak na božični večer, saj je praktično električno!

Tudi kako lahko ta čarobni dan kar najbolje izkoristite? Najprej je to najboljši čas za razstavljanje dobrot za Božička in njegove severne jelene.

Morda bodo otroci sodelovali pri pripravi kozarca mleka, okusnih piškotov (upajmo, da Božiček ni na dieti!) in morda korenčka ali dveh za njegove zveste severne jelene. To je tradicija, ki praznovanju doda ščepec očarljivosti. Poleg tega je to tudi pameten način, kako spodbuditi najmlajše, da se zgodaj odpravijo spat!

Ne pozabite, da morajo otroci hitro zaspati, preden se pojavi božiček. Navsezadnje je znano, da Božiček pride na obisk le takrat, ko vsi spijo. Zato pripravite pravljice pred spanjem in jih dobro pokrijte, nato pa je čas, da odrasli v miru uživamo v pecivu ali dveh. Ah, radosti božičnega večera!

Kdaj naj začnem praznovati božič?

Tole je vprašanje, ki sproži razpravo! Kdaj naj razgrnemo pušpane in pecivo ter začnemo širiti praznično vzdušje? To je odvisno od osebnih preferenc. Nekateri ljudje, božični navdušenci, lahko začnejo praznovati takoj, ko na noč kresov (5. november, za nepoznavalce) ugasne zadnji ognjemet. To so ljudje, ki čim prej postavijo božično drevesce in ga razblinijo. Preprosto se ne morejo naveličati prazničnega vzdušja! Potem so tu še tradicionalisti, ki raje počakajo do 12 dni pred božičem, da začnejo praznovati. Ti ljudje pogosto začnejo svoje božično praznovanje 13. decembra, kar sledi krščanski tradiciji 12 dni božiča. Gre za pričakovanje, počasno in napeto približevanje velikemu dnevu. Seveda obstaja tudi pragmatičen pristop. Če ste eden tistih čudovitih ljudi, ki radi izkoristijo celotno obdobje pred božičem, lahko uživate v številnih zabavnih dejavnostih.

Tudi govorimo o nekaterih Veselo dobre dejavnosti, ki jih lahko izvajate pred velikim dnem..

Prvič, kdo bi se lahko uprl stari tradiciji peke piškotov? Ne glede na to, ali ste mojster peke ali pa se s testom ukvarjate prvič, ta dejavnost obljublja, da bo vaš dom napolnila z nebeškim vonjem, vaš trebuh pa z okusnimi dobrotami. Niste ljubitelj piškotov? Brez skrbi! Medene hišice so čudovita alternativa in so hkrati čudovit okras.

  • Naslednja točka dnevnega reda: Božični filmi! Nič ni lepšega kot se stisniti pod udobno in prijetno odejo iz flisa z motivom po vaši izbiri,personalizirana božična skodelica s polno vroče čokolade v roki in se prepustite božični klasiki. Od "Sam doma" do "Resnične ljubezni" - za vsakogar se najde praznični film, ki bo ustrezal njegovemu okusu. In ne pozabite popiti kozarca kuhanega vina za dodatno toplino in praznično vzdušje.
  • Če ste navdušenci nad hrano, je sestavljanje božičnega jedilnika lahko pravi užitek. To je odličen čas za ustvarjalnost pri pripravi prazničnih receptov ali pa se držite klasike. Vse, kar vam ustreza.
  • Božični sejmi? Da, prosim! Utripajoče lučke, vonj po pečenem kostanju in celotno vzdušje so dovolj, da se srce vsakogar poveča za tri velikosti. In nenazadnje, zakaj ne bi z otroki preživeli zabavnega popoldneva ob izdelovanju božičnih voščilnic? Ne le, da se bodo zabavali, ampak bodo lahko tudi dodali osebno noto svojim prazničnim čestitkam. Naložite njihove risbe v naš spletni urejevalnik in v hipu ustvarite edinstvene božične voščilnice za leto 2024!
Personalizirane odeje iz flisa

Personalizirane odeje iz flisa

Osebne voščilnice

Osebne voščilnice

Prilagojeni kozarci za belo vino

Prilagojeni kozarci za belo vino

Osebna darila za vino

Osebna darila za vino

Kdaj naj zavijem in podarim božična darila?

Ah, vprašanje za milijon funtov! Kdaj je pravi trenutek, da odvijete vabljiva božična darila? Verjeli ali ne, za to ni nobenega pravila. Vse je odvisno od tega, kaj se vam zdi prav. Nekateri se ne morejo upreti skušnjavi in se v obdarovanje spustijo že na božični večer ter ga spremenijo v veselo predbožično praznovanje. Navsezadnje, kaj je lahko bolj čarobnega kot opazovati obraze svojih najdražjih, ki se svetijo kot božično drevo, ko odvijajo darila v nežnem soju pravljičnih lučk?

Zdaj je za mnoge obred razpakiranja daril osrednji dogodek na božično jutro. To je stara tradicija, kajne? Zbujanje ob zori - komu je treba poležavati, ko pa darila čakajo, da jih raziščeš? Nekaj resnično srčnega je v tem, da se v pižami, s skodelico kakava v roki, zberemo ob drevescu in delimo navdušenje nad obdarovanjem in prejemanjem.

So tudi taki, ki se odločijo, da bodo veselje obdarovanja razporedili na ves dan. Morda boste zjutraj pripravili "glavni dogodek", nato pa boste čez dan ob obisku prijateljev ali družinskih članov izmenjali manjše, bolj intimne darilce. To je, kot da bi imeli več božičkov v enem dnevu! Poleg tega lahko obdarovanje razporedite tako, da si vzamete čas in cenite vsako darilo in misel, ki je bila vanj vložena.

Glede načina odvijanja ni enotnega pristopa, ki bi ustrezal vsem. Nekatere družine se raje izmenjujejo in tako omogočijo, da se vsaka oseba med odvijanjem daril znajde v središču pozornosti. Druge se morda odločijo za prosto igro, vihar trganja papirja in letečih pentelj. Iskreno povedano, oboje je po svoje čudovito.

Ne glede na to, ali ste obdarovalec na božični večer, ob razpoki ob zori ali obdarovalec čez dan, ne pozabite, da je . In hej, zakaj ne bi povzdignili veselja do obdarovanja z naročilom personaliziranih božičnih daril za leto 2024? Verjemite nam, nič ne pove "ni mi vseeno" tako kot prilagojeno, premišljeno darilo.

Kdaj naj postavim božične okraske?

Trenutek, ko je treba dvorane okrasiti s svetinjo (in bleščicami, okraski in vsem tem džemom), je lahko zelo različen. Nekateri verjamejo v filozofijo "čim prej, tem bolje". Ti božične okraske postavijo takoj, ko zavržejo zadnjo bučo za noč čarovnic. To so ljudje, ki so pripravljeni zvoniti že od 1. novembra, in mi pravimo, da jim čestitamo! Konec koncev, če vas božični okraski osrečujejo, zakaj ne bi v njih uživali čim dlje?

Tudi so 'tradicionalisti', ki bi lahko počakati do začetka adventa, ki se začne na četrto nedeljo pred božičem. Letos se advent začne 3. decembra, zato je to lahko odličen čas, da začnete svoj dom praznično obarvati.

A ne pozabimo na ekipo '12 dni pred božičem'. Ti ljudje se držijo starodavne tradicije postavljanja božičnih okraskov 12 dni pred božičem, kar je 13. decembra. Njihova okrasitev pogosto ostane pokonci do Epifanije 6. januarja, kar sledi krščanski tradiciji.

Ne glede na to, ali ste zgodnji ptič ali dekorater v zadnjem hipu, je najpomembneje, da v procesu uživate. Navsezadnje je postavljanje božičnih okraskov več kot le praznični videz vašega doma. Gre za veselje pričakovanja, družinske tradicije in tople, mehke občutke, ki jih spremljajo. Zato si prižgite božične melodije, pripravite pecivo in si privoščite veselo okrasitev!

Zdaj pa se pogovorimo o zvezdi predstave, o Božični okraski! Ali je res božič brez hiše, polne bleščečih, svetlečih se in veselje razodevajočih okraskov? Mislim, da ne. Kje naj začnemo? Z božičnimi bomboni, seveda! Te bleščeče krogle veselja so obvezen del vsakega božičnega drevesa. Svoje lahko prilagodite z lastnim dizajnom, tako da jih lahko kombinirate in ustvarite popoln praznični videz. Si letos želite nekaj drugačnega? Kaj pravite na gravirane lesene okraske? Ne samo, da dajejo čudovit rustikalen pridih, ampak jih lahko tudi personalizirate z imeni ali sporočili, tako da so popoln spominek.

Potem so tu še sveče. Nič ne ustvari tako prijetnega in prazničnega vzdušja kot mehak sij sveč. Če dodate fotografije ali lepo sporočilo, so sveče zanesljiv način, da vaš dom napolnijo z božičnim vzdušjem. In ne pozabite na dišeče, kot so naše čudovite sveče z vonjem po jasminu in vaniliji, ki so prava paša za oči!

Vendar ne gre le za okraševanje drevesa in prižiganje svečk. Ne, ne, ne! Tudi vaša božična miza si zasluži nekaj ljubezni. Začnite z graviranimi kozarci za dodaten pridih elegance. Dodajte personaliziran hladilnik za vino, da bo vaš božični napitek popolnoma ohlajen. Kaj pa personalizirani podstavki s fotografijami, ki bodo dodali kanček zabave in kanček nostalgije? In ne pozabimo na personalizirane prtičke. Niso le praktični, ampak božični mizi dodajo tudi čudovit osebni pridih.

Zakaj bi morali že zdaj začeti načrtovati božične praznike leta 2024

Zakaj bi morali zdaj začeti načrtovati božič 2024? Le kdo ne mara biti v koraku s časom? Predstavljajte si to - je december 2024 in medtem ko preostali svet divja, vi srkate kuhano vino, z dvignjenimi nogami in samozavestni kot hrošč v preprogi, ker ste že vse uredili. Sliši se sanjsko, kajne? Zgodnje načrtovanje pomeni manj stresa, večjo izbiro in razkošje časa za iskanje popolnih personaliziranih daril.

Razporeditev stroškov

Ale zgodnji začetek ne koristi le darilom - tudi vaš žep vam bo hvaležen! Če stroške božiča razporedite na daljše obdobje, se lahko izognete strašnemu januarskemu bluesu, ko pride račun za kreditno kartico. Namesto norega hitenja, da bi vse kupili novembra in decembra, lahko med letom v času razprodaj ali popustov naberete drobne koščke. In ne pozabite, zgodnje načrtovanje vam daje tudi čas za oblikovanje podrobnega proračuna, da boste lahko spremljali svojo porabo. Temu pravim pametno nakupovanje!

Okrasite dvorane v slogu

Oh, in ne pozabimo na okraske! Če načrtujete vnaprej, lahko med letom zberete zbirko čudovitih okraskov. Nič več se ne boste zadovoljili s tistim, kar je decembra ostalo na polici. Namesto tega ustvarite zbirko, ki predstavlja slog vaše družine in prinaša veselje v vaš dom. Od popolnih okraskov za drevo do najbolj prazničnih vencev - zgodnje načrtovanje zagotavlja, da bo vaš dom leta 2024 božična dežela čudežev.

Bodite ustvarjalni za božič

Kaj pa tiste super stvari, ki ste si jih vedno želeli početi, a za njih nikoli niste imeli časa? Morda božični družinski portret z usklajenimi oblačili? Če začnete načrtovati božič zdaj, imate dovolj časa za organizacijo in izvedbo teh čudovitih načrtov brez kaosa v zadnjem trenutku. In vsi vemo, da je božič bolj čaroben, če je poln osebnih dotikov, kajne?

Naj bo priprava hrane zabavna

Nazadnje se pogovorimo o hrani. Vsi vemo, da je ključ do uspešne praznične pojedine v načrtovanju. Če se že zdaj seznanite s seznamom božičnih želja vseh, lahko že zgodaj začnete iskati edinstvene sestavine, izognete se hitenju v supermarketu in celo vadite tisti zapleten recept, ki ste ga vedno želeli poskusiti. Vaša božična večerja leta 2024 bo morda postala legendarna! Če povzamemo - manj stresa, več izbire, premišljen proračun, neverjetni okraski, osebna darila, edinstvene praznične dejavnosti in legendarna božična pojedina - vse to zaradi zgodnjega načrtovanja. Ali se to ne sliši kot božič, na katerega se splača počakati?

Manj v zadnjem trenutku, več veličastnosti

A bodimo iskreni, vsi smo že bili deležni darila v zadnjem trenutku, ki je kričalo: "To sem kupil v paniki na bencinski črpalki. Ne bodite taka oseba! Namesto tega bodite tisti, ki daruje personalizirane zaklade, ki izkazujejo premislek, ljubezen in kanček ustvarjalnosti. Mislite na personalizirane okraske za drevo, po meri izdelane nogavice, napolnjene z majhnimi priboljški, ali posebno izdajo družinske družabne igre z imeni vseh. Možnosti so neskončne in nadvse navdušujoče! Zakaj bi torej čakali? Naj bo božič 2024 najboljši do zdaj, če ga začnete načrtovati že zdaj.

Božične kroglice

Božične kroglice

Personalizirane sveče

Personalizirane sveče

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila