Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Podari rože za Valentinovo

Pošljite rože za valentinovo

Valentinovo je sinonim za ljubezen in veliko romantike... Naj bo to praznovanje priložnost, da presenetite to posebno malo osebo v vašem življenju. Rože so najljubše darilo na ta datum, njihova barva, aroma in svežina preobrazijo vse okoli. Ko pomislimo na valentinovo, pomislimo le na to, da je to najboljša priložnost, da presenetimo s čudovitim šopkom rož.

Zakaj podariti rože na valentinovo?

Morda mislite, da je obdarovanje rož najmanj izvirna ideja za valentinovo, a je obdarovanje šopka ali vaze s cvetjem že klasika, ki govori o dobrem okusu in romantiki! Rože prinašajo veselje s svojimi čudovitimi barvami in so pogosto darila, ki si jih večina ljudi ne podari.

Valentinovo cvetje


Posušeno cvetje s personalizirano kartico

Nič ni bolj romantičnega kot prejeti šopek rož z osebno izkaznico, napisano s posebnim sporočilom.
Ko nekoga presenetite z rožami, je sporočilo bistveno! Na ta način lahko odkrito izrazite svoje občutke..
Pisanje kartice se zdi lahka naloga, vendar ni. Včasih si ne morete izmisliti pravih besed ali niste prepričani, da pišete pravo stvar. En nasvet: ne skrbite, da ste romantični, bodite iskreni glede tega, kako se počutite, in ostalo bo sledilo.
Da vam olajšamo delo, je pri vsakem šopku cvetja, ki ga kupite v naši spletni trgovini, priložena brezplačna kartica za opomnike. Prilagajanje voščilnice na spletu je enostavno. Preprosto izberite cvetlično darilo, ki vam je všeč, izberite dizajn in napišite svoje posebno sporočilo.
Na voljo so različni romantični dizajni.

Posušeno cvetje za okrasitev doma

Če vam je všeč ideja obdarovanja rož na valentinovo, vendar bi radi podarili nekaj trajnejšega, se odločite za okraske iz suhih cvetov. To darilo je mogoče personalizirati in ga postaviti v kateri koli prostor, da mu da edinstven in eleganten pridih. Posušeno cvetje tudi traja dlje, kar omogoča, da vaša ljubezen zasije tudi po valentinovem!


10% koda za popust


Izkoristite ekskluzivni 10 % popust na vsa darila s kodo za popust BLOG10. V nakupovalno košarico vnesite kodo za popust, ko boste zaključili naročilo in popust bo samodejno uporabljen *

Oglejte si vsa darila za valentinovo>

*Popust ne velja v kombinaciji z drugimi popusti ali posebnimi ponudbami in ne velja za stroške pošiljanja.