Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Valentinovo od daleč: 6 nasvetov, kako presenetiti svojo posebno osebo

Valentinovo je dan zaljubljencev. Presenetita drug drugega z darili, uživata v romantičnem obroku in se objemata. Vendar pa vsi ne morejo preživeti valentinovega s svojim partnerjem, morda zaradi službe, študija ali življenja v tujini ali daleč stran. Biti ločen ni nikoli lahko, zato je odlična zamisel presenetiti svojo ljubezen z nepričakovanim darilom na valentinovo. Navedli smo 6 naših nasvetov za ustvarjanje posebnih spominov, tudi če ne morete biti skupaj.

Valentinovo darilo lahko pošljemo skoraj kamor koli po svetu, ne glede na to, ali se vaš ljubimec nahaja v Severni ali Južni Ameriki, Aziji, Vzhodni ali Zahodni Evropi.

Nasvet št. 1: Podoživite svoje najljubše skupne trenutke

Nič ni lepšega kot ustvarjati skupne spomine, ne glede na to, ali ste se šele dobili ali pa ste skupaj že več let. V vsakem primeru boste imeli (nekaj) fotografij svojih skupnih dogodivščin, zato presenetite svojega partnerja z osebnim fotoalbum in jim ga dostavite naravnost na vrata. Lahko se odločite tudi za retro fotografski odtisi!

Nasvet št. 2: Organizirajte digitalni zmenek za večerjo

Če se ne morete srečati v resničnem življenju, je naslednja najboljša stvar digitalna. Nastavite Skype ali Facetime in si vzemite čas za skupno večerjo. Lahko se dogovorita, da bosta pripravila isti obrok, da bi ustvarila iluzijo, da sedita za isto mizo. Če želite svojo posebno osebo presenetiti s popolnim darilom za to priložnost, se odločite za okusno steklenica vina s fotografijo vaju dveh ali pa imata čudovito kozarci za vino z graviranimi imeni.

Nasvet #3: Pošljite jim objem

Če jih ne morete osebno objeti, jim podarite ljubko mehko plišasto igračo, ki jo bodo lahko držali v rokah. Na brezplačno kartico s sporočilom dodajte izbrano fotografijo in sladko sporočilo. Izberite 96 cm mega medvedek ali 135 cm velikanski medved.

Nasvet #4: povejte s čokolado

S čokolado ne morete zgrešiti, še posebej, če čokolada vsebuje sladko sporočilo, s katerim partnerju sporočate, kako zelo ga imate radi! Pošljite jima okusno Milka darilna škatla v obliki srca ali pa ustvarite personalizirano čokoladni telegram. Ta darila gredo skozi poštni nabiralnik, zato so kot nalašč za pošiljanje naravnost na partnerjev naslov.

Nasvet #5: Pošljite jima edinstveno, romantično voščilnico

Če želite partnerju sporočiti, koliko vam pomeni, vendar bi to radi storili na bolj romantičen način kot s preprostim besedilom, ustvarite personalizirano leseno kartico ali voščilnico s sladko fotografijo in svojim ljubezenskim sporočilom.

Nasvet #6: Podarite jim trajni spominek

Včasih želite partnerju podariti nekaj, kar bo lahko obdržal dolgo, dolgo časa. Kaj pravite na čudovit graviran obesek s svojimi začetnicami, fotografijo ali imenom? Ponujamo tudi čudovite gravirane zapestnice ki bodo všeč vašemu partnerju.

Nasveti za ohranjanje razmerja na daljavo

Biti v razmerju na daljavo ni vedno lahko in lahko je zelo mamljivo, da se osredotočite na to, kaj pogrešate, kot so skupna večerja, objemi, skupna postelja in nekdo, ki vas ob prihodu domov vpraša, kakšen je bil vaš dan. Toda osredotočanje na negativne stvari bo stvari le še otežilo, resnično pogrešanje nekoga pa vam bo pokazalo, kako zelo ga imate radi. Spodaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se boste lažje spopadli s tem, da niste skupaj.

Predvajajte se, dokler vam ne uspe: Če po prihodu iz službe običajno uživate v kozarcu vina in se skupaj pogovarjate o dnevu, to počnite še naprej! Dogovorite se za videoklic prek Skypa, Facetimea ali Whatsappa in ohranite to rutino, da boste ostali povezani. Ohranite vero: Imejte slab dan? Se ne počutite dobro? Se počutite nekoliko osamljeni? Delite svoja občutja s partnerjem, vendar se ne vznemirjajte, ker vam fizično ne more biti ob strani. Preprosto mu sporočite, da imate težave, da vam lahko z besedami ponudi tolažbo. Delajte stvari skupaj: Še vedno lahko skupaj igrate igro, tudi če je digitalna. Enako velja za gledanje filma ali branje knjige. Preprosto se povežite z video klicem in se ukvarjajte s svojimi stvarmi. Lepota odprtega klica, tudi v ozadju, je v tem, da vam omogoča naraven pogovor, ko se vam stvari porajajo. Dovolite si trenutke žalosti: Včasih je najbolje, da preprosto začutite svoja čustva in se dobro razjokate. Naš nasvet je, da si za to pustite prostor, dokler ne traja dlje časa. Ne pozabite na valentinovo: Ko ste ločeni, so ti trenutki še toliko bolj pomembni. Partnerju pokažite, da ga imate radi in da ga pogrešate, tako z dejanji kot z besedami. Naročite, da se darilo ali pismo dostavi do njegovih vrat. Najpomembnejše je, da mu pokažete, da je v vaših mislih.

Naša čudovita darila

Presenetite svojega Valentina z enim od teh čudovitih daril:

Darilna škatla M&M's

Darilna škatla M&M's

Čokoladno srce

Čokoladno srce

Šopek lizik Chupa Chups

Šopek lizik Chupa Chups

Personalizirana čokolada Toblerone z ljubezensko tematiko

Personalizirana čokolada Toblerone z ljubezensko tematiko

Naša najljubša darila za poštne nabiralnike

Če niste prepričani, ali bo vaš partner doma, mu pošljite darilo v poštni nabiralnik:

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Prilagojena lesena voščilnica

Prilagojena lesena voščilnica

Usnjen obesek za ključe - Srce

Usnjen obesek za ključe - Srce

Osebna sestavljanka v obliki srca

Osebna sestavljanka v obliki srca

Bar ogrlica

Bar ogrlica

Zapestnica - Dragi kamen

Zapestnica - Dragi kamen

Tangi

Tangi

Personalizirane boksarice

Personalizirane boksarice

XXL darila

Želite partnerja presenetiti z večjim darilom? Tukaj so naši nasveti:

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Prilagojen plišasti medvedek - XL

Personaliziran stolp za lizike Chupa Chups

Personaliziran stolp za lizike Chupa Chups

XXL Toblerone

XXL Toblerone

XXL Twix

XXL Twix

Prilagojen medved - XXL

Prilagojen medved - XXL

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila