Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

6x preprosta darilna obrt za očetovski dan

Bliža se očetovski dan in čas je, da presenetite posebnega očeta. Zakaj ne bi namesto standardnega darila za očetovski dan zavihali rokave in nekaj izdelali sami? Z vami delimo šest navdihujočih in preprostih idej za nepozaben očetovski dan!

Zagotovo se sprašujete, kaj vse lahko izdelate za očetovski dan. Možnosti je nešteto, vendar bomo tokrat ostali preprosti in izpustili zapletene projekte. A lepo darilo za očetovski dan Navsezadnje njihova izdelava sploh ni zapletena.

Preden začnete, razmislite o očetovih hobijih, interesih in najljubših dejavnostih. Ali rad kuha, se ukvarja s športom ali vrtnarjenjem? Potem izberite projekt, ki ustreza njegovim osebnim željam!

1. Okrasite športno majico

Je vaš oče neustavljiv na nogometnem igrišču ali zelo rad kolesari v gorah? Ne glede na to, v katerem športu uživa, je okrašena športna majica dobra ideja za primerno darilo.

Kako nadaljujete?

Najprej naročite športna majica v velikosti tvojega očeta z njegovim imenom ali drugo lepo besedilo. Kaj pravite na "Športni oče leta" ali "Najšportnejši oče"? Nato poskrbite, da boste imeli doma tekstilne markerje. Potem se lahko začne ustvarjalna zabava! Nasvet: ne začnite risati neposredno na majico. Tekstilni markerji se nikoli ne bodo odlepili, vi pa ne želite narediti nereda. Dobro premislite, kaj želite narisati. Pomaga tudi, če risbo enkrat preizkusite na papirju. Ko boste dovolj vadili, začnite risati na majico. Risbo na papirju lahko na srajco tudi narišete, kar je še lažje. Kako vesel bo vaš športni oče svoje nove športne obleke!

2. Obesek za ključe

Ali oče, ki ga želite presenetiti, pogosto izgublja ključe? Ali pa mu želite podariti praktično darilo s svojo najlepšo fotografijo? Potem se lotite dela in izdelajte obesek za ključe s fotografijo za očetov dan!

Kako nadaljujete?

Izberite svojo najlepšo fotografijo. To natisnite na obesek za ključe svojega očeta. Ko imate ključ, se lahko začne izdelovanje. Če imate vse, kar potrebujete. Kako okrasite obesek za ključe, je povsem odvisno od vas. Na vrvico lahko nanizate vesele kroglice in jih pritrdite na obroč obeska za ključe. Na voljo je veliko različnih kroglic, od plastičnih vseh oblik in barv do lesenih in steklenih. Obstajajo celo kroglice s črkami, s katerimi lahko na obesek za ključe preprosto pritrdite očetovo ime. Na vrvici lahko na primer naredite tudi školjke. Možnosti za izdelavo edinstvenega obeska za ključe, namenjenega predvsem najslajšemu očetu, je neskončno!

Prilagojeni obeski za ključe

Prilagojeni obeski za ključe

Osebna darila za očetov dan

Osebna darila za očetov dan

Kozarec piva za očetov dan

Kozarec piva za očetov dan

Darilni komplet deske za sir iz bambusa

Darilni komplet deske za sir iz bambusa

3. Okrasite kozarec za pivo

Ali ima vaš oče ob svojem času rad dobro pivo? Potem svoj kozarec ne sme manjkati v omari za posodo.

Kako nadaljujete?

Na kozarec za pivo gravirajte njegovo ime ali drugo zabavno besedilo, na primer "Super očka". Zdaj imate doma za svojega očeta resnično edinstven kozarec. Da bo kozarec še bolj poseben, ga lahko okrasite z markerji za steklo. S temi markerji lahko na kozarec narišete, karkoli želite, in to ostane tudi, ko ga operete. Iščete navdih za svoje umetniško delo? Vzorec se vedno dobro obnese. Pomislite na primer na različne barvne pike. Ali pa nekaj, kar vašemu očetu zelo ustreza, na primer vzorec nogometnih žog ali pa, če je samograditelj kladivc.

4. Naredite popolno desko za sir

So fine dining in burgundske večerje skodelica čaja vašega očeta? A deska za sir z vgraviranim imenom potem je to darilo, s katerim boste zagotovo zadeli pravo struno.

Kako nadaljujete?

Najprej naročite desko za sir z osebnim besedilom. To bo z ljubeznijo in skrbnostjo vgravirano v les. Nato pridete na vrsto vi. Pojdite v lokalno trgovino s siri in kupite očetove najljubše sire. Zraven so okusni tudi krekerji, oreščki, fige in morda kozarec vina ali druge pijače, ki jo ima vaš oče rad. Ste zbrali idealen paket? Nato vse skupaj postavite na polico in zavijte v prozorno folijo. Zavežite jo in končano je! To bo pogostitev za očetovski dan.

5. Okvirju za slike dodajte svoj osebni preobrat

Vaša najljubša skupna fotografija je verjetno zelo lep trenutek, ki se ga radi spominjate. Fotografijo uokvirite in jo podarite očetu. Vendar ne prej, preden okvir ne okrasite sami.

Kako nadaljujete?

Najprej poiščite popolno skupno fotografijo. Če se ob pogledu na fotografijo takoj nasmehnete, ste našli, kar ste iskali. Naročite fotografijo natisnjeno v okvirju za slike. Zdaj lahko umetniku v sebi ponudite oder. Okrasitev okvirja za fotografije lahko poteka v vseh smereh. Pojdite v trgovino z izdelki in poiščite navdih. Na okvir lahko na primer v vzorcu nalepite kamenčke vseh oblik in barv. Kaj pa majhne školjke ali veseli gumbi? Dobra ideja so tudi lesene okrasne živali. Tudi mini pomponi se vedno odlično obnesejo na izdelkih. Ne glede na to, kaj boste naredili, bo vaš oče zagotovo navdušen nad vašim ustvarjalnim razkošjem in lepo sliko.

6. Dežnik posebej za očeta

Nič ni bolj prijetnega kot skupna hoja v dežju pod očetovim dežnikom. Zato podarite svojemu očetu lasten dežnik darilo z edinstvenim dizajnom.

Kako nadaljujete?

Na dežniku, ki ga želite podariti očetu, izberite lep dizajn. Na dežnik lahko natisnete tudi njegovo ime ali drugo besedilo po vaši izbiri. Ko imate dežnik doma, ste na vrsti vi. Vse, kar potrebujete, so markerji za tkanine. Lepa ideja je, da na dežnik narišete vzorec. To se najbolje obnese, če ga izrišete s papirja. Takrat ste lahko prepričani, da bo povsod enak. Vzorci z dežnimi kapljami, oblaki, škornji ali rožami so na dežniku videti veseli in igrivi. Če pa želite izdelati kaj drugega, je tudi to v redu. Vašega projekta ni na seznamu? Oglejte si našo ponudbo personaliziranih daril za očetovski dan in zagotovo boste našli primerno darilo za svojega očeta, ki ga boste lahko izdelali! Iščete darilo za očeta, ki praznuje svoj prvi očetovski dan? Potem si oglejte naše ideje za darila za prvi očetovski dan.

Uokvirjen plakat

Uokvirjen plakat

Dežnik

Dežnik

Osebno darilo ob prvem očetu

Osebno darilo ob prvem očetu

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila