Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Mnogi ljudje radi obiščejo povsem novega otroka, drugim pa se zdi to nekoliko zastrašujoče. Bom otroka držal v rokah? Ali ga lahko vzamem v roke? Ali obstajajo kakšna nenapisana pravila, ki jih moram poznati?

Nekaj novopečenih staršev smo povprašali za njihove nasvete in trike, da se boste ob obisku novorojenčka in njegovih staršev počutili dobro pripravljeni!

Hrana, prosim!

Skoraj vsi starši so se vrnili s tem nasvetom, zato je na vrhu našega seznama: prinesite s seboj hrano, ki je ni treba pripravljati, po možnosti nekaj zdravega. Morda lazanjo, pito ali pekoče testenine. Tako bosta imela novopečena starša manj dela s pripravljanjem hrane in tekanjem po trgovinah. Če se nimate za najboljšega kuharja, lahko to možnost seveda preskočite.

Tek v supermarketu

Če imate čas in bi radi pomagali novopečenim staršem, jim lahko ponudite, da zanje poberete nekaj živil? To je še posebej koristno za starše z več kot enim otrokom, saj jim tako ni treba vzeti vseh s seboj po nakupih. Ne bodo pričakovali, da jim boste opravili celoten tedenski nakup, vendar bi morda lahko pobrali nekaj robčkov za dojenčke in nekaj živil.

Kdo prihaja?

Stari starši, tete, strici in prijatelji so zelo dobrodošli, vendar ne pozabite, da je mama pravkar rodila in okreva. To pomeni, da je morda bolje, da ob obisku svoje malčke pustite doma, da bo obisk miren in spokojen. Vsekakor se prej pogovorite z novimi starši in se dogovorite, kdo bo prišel. In ne pozabite: mama je glavna!

Izogibajte se prometnim konicam

Odvisno od števila otrok lahko starši večkrat na dan doživijo prometno konico, običajno ob času obrokov. Družina bo pripravljala hrano, jedla, polnila pomivalni stroj ali poskušala uspavati otroka. Ti trenutki niso najprimernejši za obisk, tako za družino kot za vas. Predhodno se pogovorite s starši in določite primeren čas za obisk ter se ga držite. Če zamudite, lahko zmotimo njihov urnik, ki je v tem času še posebej pomemben.

Brez slik, prosim!

Razumemo, da želite posneti veliko ljubkih fotografij in jih deliti v družabnih medijih, vendar skoraj noben novopečeni starš tega ne bo cenil. Izogibajte se objavljanju fotografij novorojenčka v družabnih medijih, ne da bi ga prej vprašali za dovoljenje, tudi če ste otrokov stari starš. Morda bodo starši želeli biti prvi, ki bodo delili fotografije, ali pa jih sploh ne bodo želeli deliti v družabnih medijih.

Otroški kombinezon

Otroški kombinezon

Bib

Bib

Vezen otroški kopalni plašč

Vezen otroški kopalni plašč

Otroška kapa po meri

Otroška kapa po meri

Slabše vreme? Ostanite doma.

Če ste prehlajeni ali imate izcedek iz nosu, o tem obvestite starše, zlasti v teh časih brez primere. Morda vas bodo raje obiskali, ko bo prehlad minil, kar je njihova pravica. Ne pozabite, da ima lahko navaden prehlad posledice, če virus slučajno prenesete na otroka.

Obisk okna

Glede na trenutne razmere se nekateri novopečeni starši morda ne počutijo prijetno, če v svojem domu sprejmejo obiskovalce, vendar bi radi pokazali novega člana svoje družine. Vprašajte jih, ali bi raje imeli "obisk skozi okno", kjer boste lahko še vedno videli dojenčka, vendar se bodo počutili varno. Za vas je to nekoliko manj zabavno, vendar spet pustite staršem, da se odločijo.

Ne dotikaj se (brez dovoljenja)

Dotikanje ali dvigovanje sladkega, mehkega in drobnega novorojenčka je lahko zelo mamljivo, vendar pred tem vedno vprašajte starše, ali lahko to storijo. Verjetno ne bodo imeli nič proti, vendar je najbolje spoštovati njihove želje.

Enako velja tudi v nasprotni smeri; starši vas morajo vprašati, ali se počutite udobno, ko držite otroka, preden vam ga predajo, saj se morda na to ne počutite pripravljeni ali pa bi raje sedeli. Če vam otroka skušajo predati brez vprašanja in vam to ni prijetno, to preprosto prijazno povejte.

Kvadratne čokolade

Kvadratne čokolade

Osebna darila za vino

Osebna darila za vino

Prilagojeni kozarci za belo vino

Prilagojeni kozarci za belo vino

Prilagojen darilni komplet YourSurprise za dobro počutje

Prilagojen darilni komplet YourSurprise za dobro počutje

Preden kupite darilo

Obstaja toliko ljubkih daril za dojenčke! Preden začnete noro kupovati kombinezone, nogavice in kape za dojenčke, ne pozabite, da jih starši morda že imajo veliko, zlasti če to ni njihov prvi otrok.

Morda je bolje, da poiščete drugo darilo, ki je namenjeno prav temu novemu otroku. Kaj pravite na personaliziran komplet jedilnega pribora z graviranim otrokovim imenom ali personalizirano otroško knjigo, v kateri ima malček glavno vlogo? Morda to niso darila, ki bi jih lahko takoj uporabili, vendar bodo trajala veliko dlje in bodo lepa spominska darila.

Če si želite ogledati še več zabavnih daril, si oglejte naše nasvete na dnu te strani ali si oglejte vsa darila za dojenčke.

Darilo za mamo

Skoraj vse mame so navedle, da je vsaj eden od obiskovalcev prinesel darilo zanje, zaradi česar so se počutile še posebej. Pogosto darila, kot so hlačke, plišaste igrače ali nogavice, prejme le dojenček, vendar bi bila mama zelo vesela lepega darilnega kompleta za wellness ali slastne čokolade.

Čas za odhod

Bodite pozorni na morebitne namige staršev, da je čas za odhod, saj vas bodo morda kljub izčrpanosti s težavo prosili za odhod, ker cenijo vaše prijateljstvo ali odnos. Upoštevajte, da bi moral obisk trajati približno eno uro, največ dve uri. Če jih slišite govoriti stvari, kot so: "Tako zelo sem utrujen." ali "Skoraj sem že pripravljen za spanje!", je čas za odhod. Povejte jim, da se morate odpraviti in da se boste vrnili na naslednji obisk, ko jim bo to ustrezalo. Če bi želeli, da ostanete malo dlje, vam bodo to sporočili.

12 čudovitih daril za dojenčke

Če se počutite pripravljeni na obisk in potrebujete popolno darilo, si spodaj oglejte naših 12 najljubših daril za dojenčke ali pa si oglejte vsa naša darila za dojenčke.

Če ne morete priti na obisk, ne skrbite; osebno prilagojeno darilo vam bomo dostavili naravnost na naslov. Dodajte kartico z osebnim sporočilom, da bodo vedeli, da je darilo od vas.

Otroška odeja po meri

Otroška odeja po meri

Vezena plišasta igrača Richie iz zajca

Vezena plišasta igrača Richie iz zajca

Lesen avtobus za živali

Lesen avtobus za živali

Darila za dojenčke

Darila za dojenčke

Blog - 8 edinstvenih načinov za objavo nosečnosti

Blog - 8 edinstvenih načinov za objavo nosečnosti

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila