Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Hura! Prišlo je novo življenje. Radi bi ga takoj obiskali, vendar morate najprej najti popolno darilo. Če bi jim radi podarili resnično lepo in posebno darilo, izberite personalizirano darilo z malčkovim imenom. To je resnično edinstveno in starši bodo prijetno presenečeni. Darilo lahko ustvarimo za vas, vse, kar morate storiti, je, da na darilo dodate otrokovo ime. Spodaj si oglejte čudovita darila za dojenčke, ki jih je mogoče personalizirati.

Čas kopanja

Skupna kopel je lahko zelo prijetna, vendar se je treba izogibati predolgemu ali prepogostemu kopanju. Ker so ti trenutki tako posebni, je lepo, če jih spremenimo v obred. Veliko novih staršev je veselih daril za dojenčke, ki se lahko uporabljajo v kopalnici, kot so spodaj predstavljena darila.

Mehko in toplo

Splash splash! Starši lahko svojega malčka po kopanju posušijo s to ljubko, mehko otroško kopalno brisačo. Kopalna brisača je izdelana iz 100-odstotnega bombažnega frotirja, na kapuco pa lahko izšijete otrokovo ime.

Najboljši dodatki za dojenčke

Starši nikoli nimajo dovolj otroških pripomočkov, saj otroških hlačk in robčkov zmanjka v trenutku. Vsak novopečeni starš bi bil vesel, če bi v dar prejel priročne dodatke za dojenčke. Če iščete darilo, ki bi ga lahko podarili v skupini, združite veliko manjših predmetov v eno veliko darilno košarico!

Personalizirana otroška odeja

Ta otroška odeja je tako mehka, da bi jo najraje uporabljali sami. Presenetite starše s prikupno personalizirano odejo za dojenčka z imenom njihovega malčka. V našem spletnem urejevalniku lahko izbirate med različnimi vzorci. Preprosto dodajte otrokovo ime in ustvarite edinstveno darilo za dojenčka.

Otroška odeja po meri

Otroška odeja po meri

Otroška kapa po meri

Otroška kapa po meri

Osebna lutka za dojenčka

Osebna lutka za dojenčka

Personaliziran prvi kombinezon za materinski dan

Personaliziran prvi kombinezon za materinski dan

Sladka otroška kapa

Starši bodo potrebovali kapo za dojenčka, saj je pomembno, da glavo malčka zaščitijo pred temperaturnimi spremembami, zato je naša kapa za dojenčka resnično praktično darilo. Presenetite jih s to sladko otroško kapico z otrokovim imenom. V našem spletnem urejevalniku lahko izberete sladko obliko, dodate ime malčka in ustvarili jo bomo za vas!

Srčkana personalizirana otroška oblačila

Ne morete imeti dovolj otroških oblačil! Novopečeni starši jih bodo zelo hitro porabili, zato so odlično in praktično darilo. Personalizirana različica z imenom malčka je še boljša! V našem spletnem urejevalniku izberite več zabavnih modelov in dodajte ime po svoji izbiri ter v kratkem času ustvarite edinstveno darilo.

Dekorativni otroški kovček kot kul darilni set

Naš okrasni otroški kovček je čudovito darilo, saj lahko služi kot zanimiv okrasni element za spalnico malčka, vanj pa lahko spravite tudi veliko manjših daril in tako ustvarite resnično edinstven darilni set.

Darila, ki bodo rasla skupaj z njimi

Nekatera darila so odlična za čas, ko bo otrok nekoliko starejši, na primer sladke personalizirane knjige ali graviran jedilni pribor. S tovrstnimi darili lahko počakate do otrokovega prvega rojstnega dne, vendar je morda zabavno, če jih podarite ob obisku novorojenčka. S tem boste zagotovo izstopali iz množice!

Pripravite robčke!

Ko so otroci malo starejši, želijo sami poskusiti vse, tudi hrano. To bo fantastična zmešnjava, vendar morajo nekje začeti. Dodajte zabaven pridih času večerje s prikupnim graviranim Miffyjevim kompletom jedilnega pribora. Komplet vključuje vilice, nož, žlico in desertno žličko, na vsaki od njih je gravirano ime malčka in prikupna zajčica Miffy. Pribor je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ga je mogoče pomivati v pomivalnem stroju.

Prilagojene knjige za dojenčke

Otroška knjiga je čudovito darilo, še posebej zato, ker je tudi čudovit spominek. Naše knjige za dojenčke lahko personalizirate z navedbo časa rojstva, fotografijo, otrokovim imenom, datumom rojstva in krajem bivanja. V naši ponudbi boste našli sladke otroške knjige, kot so npr. Olli knjiga za dojenčke in naša Dobrodošli v svetu knjiga za dojenčke. Ponujamo tudi veliko zabavnih otroške knjige ki jih je mogoče prilagoditi.

Simpatične plišaste igrače

Plišaste igrače so vedno priljubljeno darilo za dojenčke! Naše personalizirane plišaste igrače so še posebej posebne, saj lahko dodate otrokovo ime.

Personaliziran medved z izvezenim imenom in datumom rojstva

Ta sladki medvedek je čudovit spominek. Na nogice lahko izšijemo otrokovo ime in datum rojstva, da bo medvedek resnično edinstven. Medvedek je mehak in prijeten, zato priporočamo le ročno pranje.

Osebni kovček z igračami

Osebni kovček z igračami

Personaliziran pliš Benjamin Bear

Personaliziran pliš Benjamin Bear

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila