Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prvo sveto obhajilo je vsako leto poseben trenutek, ko je komunajzar en dan v središču pozornosti. To zahteva praznovanje in je odlična priložnost za obdarovanje. To je dan, ki si ga bo otrok zapomnil za vedno! Kaj lahko podarite komunajzarju za prvo sveto obhajilo? Upamo, da vas bomo s spodnjimi idejami za darila navdihnili, da bo komunajzarjevo prvo obhajilo nepozabno.

Kaj je obhajilo?

Prvo (sveto) obhajilo je v Rimskokatoliški cerkvi slovesna priložnost za otroke, stare približno 6 ali 7 let, ki se prvič udeležijo obhajila evharistije. V šoli se učijo o Cerkvi, zakramentih, Jezusovi zgodbi in evharistiji. Vrhunec tega pouka je prvo obhajilo, slovesna maša, pri kateri prvoobhajanci prižgejo obhajilno svečo in pozneje prejmejo svojo prvo hostijo. Po praznovanju v cerkvi so gostje pogosto povabljeni tudi na zabavo ob obhajilu, na kateri se družina zbere v komunikantovi hiši ali na posebej okrašenem kraju.

Prvo sveto obhajilo je poseben dan tako za otroka kot za njegove starše. Komunajzar se odloči za prve korake v krščanski veri, kar zahteva praznovanje. Dandanes se pogosto darujejo igrače, medtem ko so bila v preteklosti to bolj simbolična darila, kot so prva Sveto pismo, srebrne ali zlate verižice s križi ali sveče. To so naše zamisli:

Knjiga gostov po meri obhajila

Knjiga gostov po meri obhajila

Bar ogrlica

Bar ogrlica

Fotografska sveča 19 x 10 cm

Fotografska sveča 19 x 10 cm

Darilna škatla - Sladkarije

Darilna škatla - Sladkarije

Nasvet za darilo #1: Personalizirana knjiga gostov

Personalizirana knjiga gostov je odlično darilo! Vsi gostje zabave lahko zapišejo posebno sporočilo ali čestitke za obhajanca, tako da knjiga gostov ni le čudovito darilo, ampak tudi čudovit spominek. Izdelava osebne knjige gostov za obhajilo je preprosta. Enostavno dodajte ime, fotografijo in/ali besedilo po lastni izbiri na enega od naših čudovitih vzorcev za obhajilo, mi pa bomo knjigo gostov za vas natisnili skrbno, natančno in v polnih barvah.

Nasvet za darilo #2: Osebna sveča za obhajilo

Če želite, da bo vaše darilo za prvo obhajilo dolgo trajalo, izberite svečo za obhajilo. Ta personalizirana sveča lahko služi kot darilo na zabavi, se prižge med samim obhajilom ali pa se uporabi kot dekoracija. Sveča gori najmanj 40 ur, tako da bo komunajzar lahko dolgo užival v posebnem darilu. Preprosto dodajte fotografijo in/ali ime po svoji izbiri in ustvarite to resnično osebno darilo.

Nasvet za darilo #3: Osebna ogrlica z obeskom v obliki srca

Nakit je klasično darilo za obhajilo. V preteklosti je to pogosto pomenilo zlato ali srebrno ogrlico z obeskom Jezusovega križa. Obstajajo tudi druge možnosti za nakitna darila, ki so nekoliko bolj sodobne, kot je obesek v obliki srca z graviranim imenom obhajanca in besedilom po vaši izbiri. Tako nastane resnično poseben obesek in spominek, ki ga bodo lahko hranili blizu svojega srca.

Nasvet za darilo #4: Personalizirana denarnica za obhajilo

Podobno kot pri rojstnih dnevih lahko komunajzar prejme tudi voščilnice z osebnimi sporočili in čestitkami. Ročno napisana voščilnica je klasična in, če ima komunajzar srečo, je lahko v voščilnici ali kuverti tudi denar. Denar je lahko dobro darilo, če niste prepričani, kaj bi si prejemnik želel. Če razmišljate o tem, ga naredite zanimivega tako, da denar dodate v personalizirano denarnico! Personalizirana denarnica za obhajilo je izdelana iz trpežne keramike s sijajnim zaključkom, ki daje vašemu osebnemu dizajnu z imenom in/ali fotografijo obhajanca popoln zaključni pečat.

Nasvet za darilo #5: Personaliziran kozarec za sladkarije

Obhajilo je razlog za praznovanje, ki mora vedno vključevati nekaj okusnih dobrot. Presenetite obhajanca z velikim personaliziranim kozarcem za sladkarije, napolnjenim z najokusnejšimi sladkarijami. Izberite gumijaste medvedke, sladkobne sladkarije, dlesni, vinske dlesni ali okusne sadne sladkarije. Kozarec za sladkarije lahko personalizirate na obeh straneh z nalepko z vašim motivom. Dodajte fotografijo in/ali ime po lastni izbiri in prejemnik bo presenečen. Ustvarite svoj kozarec za sladkarije za obhajilo

YourSurprise želi vsakemu komunajzarju vse najboljše za prvo obhajilo! Če iščete več daril za obhajilo ali daril za zabavo ob obhajila, si oglejte našePriboljški za obhajilo stran.

Kul darila za fante

Kul darila za fante

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila