Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Obletnice so večini ljudi posebne, peta obletnica poroke pa je zagotovo mejnik za vsak par. To je zato, ker tako imenovana lesena poroka simbolizira skupno rast, ustvarjanje trenutkov in spominov. Zato je logično, da si želite praznovati peto obletnico poroke z darili in jo narediti posebno izkušnjo. Zbrali smo najboljše nasvete za edinstvena darila za obletnico poroke. Imamo ideje za darila za peto obletnico poroke, prav tako pa vam ponujamo nasvete, kako ta dan proslaviti na zelo poseben način. Ampak zakaj je peta obletnica poroke tako pomemben mejnik?

Peta obletnica poroke: Pomen in zgodovina

Peta obletnica poroke je pomembna, saj obeležuje pet let, ko skupaj postajata vse močnejša in močnejša, medtem ko ustvarjata spomine, ki bodo trajali vse življenje. Zato je peta obletnica poroke popolna priložnost, da praznujeta trdnost in stabilnost vajinega odnosa. V teh petih letih sta skupaj premagala različne izzive in se tako samo še zbližala. Peto obletnico simbolizira les, ki predstavlja stabilnost, moč in rast. Ozrita se nazaj na trenutke in uspehe, ki sta jih delila, in izkoristita priložnost, da se zahvalita za vzpone in padce, ki sta jih doživela.

Zgodovina lesene poroke

Običaj tako imenovane lesene poroke sega v 19. stoletje, ko so začeli povezovati poročne dni z določenimi materiali. Les simbolizira moč in stabilnost, ki ju je par zgradil v petih letih skupnih trenutkov. Les prav tako simbolizira vzajemno rast in stabilnost. Kot drevo tudi odnos postaja čez čas vse močnejši, pridobiva globlje korenine in drevesna krošnja se širi ter ob tem nosi sadove, ki predstavljajo simbol uspešnega zakona. Les tako predstavlja tudi dolgoživost in trajnost zakonske zveze.

Tradicionalne, ustvarjalne ideje za darila

V preteklosti so darila za peto obletnico poroke izdelovali iz lesa. Simbolna vrednost lesa za peto obletnico poroke pa se je čez leta obdržala. A ne glede na to, katero darilo izberete, če to prihaja iz srca, bo partnerju zagotovo všeč.

Če želite podariti tradicionalno darilo iz lesa, so odlična ideja dekorativne fotografije na lesenih ploščicah ali svetilke z leseno podlago. Naše sestavljanke v obliki fotografije prav tako lahko ujamejo vaše skupne trenutke in so tudi zabavne za sestavljanje. Za poznavalce vina imamo na voljo vinske komplete v lepi leseni škatli, ki jih lahko personalizirate s svojo fotografijo ali vgravirate besedilo. Moža ali ženo za peto obletnico poroke kot izvirno darilo lahko razveseli tudi lepo graviran lesen servirni pladenj.

Če raje podarite trenutke namesto predmetov, lahko načrtujete kratek izlet. Vikend v naravi ali malce adrenalina ob skupnem skoku s padalom morda nista tradicionalni vrsti daril, a bosta zagotovo nepozabni!

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

Personalizirane odeje iz flisa

Personalizirane odeje iz flisa

Personalizirana čokolada in sladkarije

Personalizirana čokolada in sladkarije

Personalizirane blazine in blazine

Personalizirane blazine in blazine

Personalizirana darila za leseno poroko

Poleg graviranih servirnih pladnjev so primerno darilo lahko tudi leseni okvirji za slike ali personalizirani dekorativni izdelki. Možnosti so tako raznolike kot vaši trenutki, pa naj si bo leseno stojalo z barvnimi suhimi cvetovi ali stensko uro z vajino najljubšo skupno fotografijo. Če želite svoje spomine združiti, pa bo foto knjiga še posebej primerna ideja. Tudi druga darila s fotografijami, kot so čokolade, platna ali foto odeja, so prav tako lahko čudoviti spominki za vajinih prvih skupnih pet let. Če pa želite podariti nekaj za crkljanje, pa lahko na kvadratno ali srčasto oblikovano blazino natisnete vajino fotografijo. Praktična in fantastična darila za pare, ki radi potujejo, so personalizirani termo lončki ali steklenice ali brisača za naslednji sončni dopust.

Darilo za 5. obletnico poroke za moža

Če želite presenetiti svojega moža z nečim, kar ga bo zagotovo nasmejalo, razmislite o njegovih hobijih in interesih. Da poiščete darilo za svojega moža za 5. obletnico poroke, ovekovečite skupne spomine v fotografije ali napise na darilu/darilih po vaši izbiri. Zabavno darilo so lahko boksarice in nogavice z vajino fotografijo, saj vas bo tako lahko s seboj nosil ves dan. Kovinski ali usnjen obesek za ključek bo imel enak učinek, saj mu bo prav tako zarisal nasmešek na obraz vsakič, ko bo prijel ključe. Če radi prirejate piknike za prijatelje in družino, je popolno darilo za leseno poroko personaliziran predpasnik za žar mojstre z ujemajočimi rokavicami za žar. Lahko pa mu celo podarite nov žar na oglje. Ostale izvirno ideje pa so personaliziran kopalni plašč ali copati.

Darilo za 5. obletnico poroke za ženo

Obletnica se bliža in še vedno nimate ideje, kaj ji podariti? S stilsko usnjeno denarnico s personalizirano gravuro se vas bo spominjala ves dan. Moden usnjen toaletni neseser, ki ga lahko personalizirate z osebnim sporočilom in njenim imenom, je lahko odličen za njeno naslednje potovanje. Ponujamo tudi široko izbiro za gurmanke in ljubiteljice sladkarij. Ne glede na to, katera vrsta poslastic ji je všeč, jo lahko osvojite s sladkimi darili, vse od personaliziranih čokoladnih srčkov in čokoladnih sestavljank s fotografijo do personaliziranih sladkarij. Če si rada skupaj privoščita kozarec vina, dodajte še steklenico njenega najljubšega vina v gravirano hladilno posodo za vino. Personaliziran kopalni plašč je prav tako lahko čudovito darilo za žensko za 5. obletnico poroke.

Zamisli za dan obletnice

Ni pomembno le darilo za vašo 5. obletnico poroke, pač pa tudi, kako jo preživita skupaj. Lahko se domislite, da ta dan preživita skupaj ali pa svojo ljubezen praznujeta z družino in prijatelji. Edino, kar je pomembno, je, da se na vajin dan zabavata. Imamo nekaj idej, ki vam bodo dale nekaj zamisli:

  • Romantičen wellness vikend za dva
  • Kuhanje v paru ali s prijatelji
  • Obnova vajinih poročnih zaobljub pred vajinimi bližnjimi
  • Kratek izlet za sprostitev in odkrivanje novih kotičkov
Personalizirane skodelice

Personalizirane skodelice

Personalizirani predpasniki

Personalizirani predpasniki

Personalizirani vezeni kopalni plašči

Personalizirani vezeni kopalni plašči

Prilagojeni obeski za ključe

Prilagojeni obeski za ključe

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Personalizirane nogavice

Personalizirane nogavice

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila