Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Mame so ene najpomembnejših ljudi v našem življenju, ki nas vedno ljubijo in podpirajo. To je ženska, ki te je grela mesece, preden te je sprejela na svet. Če je kaj narobe, je tam za vas in če ste kaj zapravili, vedno ve, kje to najti. Lahko bi rekli, da matere polepšajo življenje. Materinski dan je popoln dan, da enkrat obrnete mizo in razvadite svojo gnilo mamo! Če bi jo radi presenetili, vendar niste prepričani, kako to storiti, preberite naše nasvete in trike.

1. Iz srca

Izbira med toliko razpoložljivimi darili je lahko težavna, še posebej, če ji želite samo pokazati, kako pomembna je za vas. Ustvarite darilo, ki prihaja naravnost iz vašega srca in ji zagotovo nariše velik nasmeh na obraz. Pomislite, kaj želite z darilo povedati. Za kaj se ji želite zahvaliti na ta poseben dan? V kakšnem smislu ti je pomembna? Vzemite si čas in razmislite o teh vprašanjih in korak boste bližje izbiri popolnega darila.

2. Povejte ji, zakaj je za vas tako posebna

Materinski dan ni nujno edini trenutek, ko mamo spomnite, kako posebna je za vas, je pa odlična priložnost za to! Iskanje izvirnega načina za to je lahko izziv, zato imamo za vas nekaj idej:Napišite lepo pesem: Zdaj lahko slišimo, kako mislite, da tega ne morete storiti, vendar vam ni treba biti rojen pesnik, da bi zapisal ljubeče besede. Pomislite na zabavne trenutke, ki ste jih delili, trenutek, zaradi katerega ste ponosni, ali vse trenutke, ko je bila ona tam za vas.

Pojdite na potovanje po spominskem pasu: Presenetite jo z vsemi čudovitimi spomini, ki jih delite. Od svojega otroštva do danes ste zagotovo ustvarili na tone lepih spominov. Ustvarite personaliziran fotoalbum, udobjte se in ga skupaj prelistajte. Lahko bi celo dodali zabavne citate ali sladka sporočila.

Presenetite jo z osebnim darilom: Med odraščanjem smo tako navajeni prejemati darila od staršev, zdaj pa ste starejši in razumete, da je prav tako zabavno vračati uslugo. Presenetite jo s personaliziranim darilom! Res edinstveno in posebno.

Organizirajte poseben dan zanjo: Morda že ima vse ali pravi, da ne potrebuje daril. Če je temu tako, jo razvajajte na druge načine, tako da ji skuhate okusno kosilo, ji pokažite vse, kar vas je naučila v preteklih letih, ali pa jo peljite na sproščujoč dan v zdravilišču.

3. Kaj ji je všeč?

Kaj pomislite na svojo mamo, kaj pomislite? Kakšna oseba je ona? Morda je ustvarjalna in svoj prosti čas nameni slikanju ali risanju. Morda je ljubiteljica narave in uživa v sprehodih ali pohodih. Mogoče rada preživlja čas v kuhinji in pripravlja vse vrste dobrot. Pomislite na to, ko boste našli svoje darilo.

4. Materinski dan na daljavo

Ne bo vedno mogoče biti v bližini svoje mame. Morda živite v drugem mestu ali v drugi državi, kjer ste zgradili svoje življenje in imeli svoje izkušnje. To seveda ne pomeni, da ste jo pozabili! Z vsemi telefonskimi in video klici ste si še vedno tako blizu kot vedno. Presenetite jo s sladko kretnjo na daljavo, kot je personalizirana voščilnica za materinski dan ali majhno, a osebno darilo. Všeč ji bo!

Foto album

Foto album

Srčna ogrlica

Srčna ogrlica

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

5. Prvi materinski dan

Če kdo od vaših najdražjih praznuje svoj prvi materinski dan, bo to zanj izjemno posebno. Navsezadnje je to eden od mejnikov, ki se jih novi starši veselijo. Malček se morda zavestno ne zaveda, koliko mu mama pomeni, vendar to ne pomeni, da ne more biti prisoten na praznovanju. Presenetite njihovo mamico s personaliziranim darilom zanjo in malčka. Če niste prepričani, kaj bi jim podarili, si oglejte naše nasvete za prvi materinski dan .

6. Kako najti pravo darilo

Imamo še nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi za popolno darilo:

Upoštevajte njene všečke in nevšečnosti: Ko izbirate svoje darilo, se osredotočite na njene všečke in zanimanja. Prepričajte se, da je to nekaj, kar lahko dejansko uporablja. Njen dan je!

Vključite družino: Če ima vaša mama brate in/ali sestre, jih vključite v pripravo popolnega darila; morda imajo odlične ideje. Več idej, bolje. Delo z več ljudmi lahko pomeni tudi večji proračun za delo, tako da jo boste lahko presenetili s še bolj spektakularnim darilom, kot ste prvotno načrtovali.

Načrtujte vnaprej: Če razmišljate o načrtovanju majhnega srečanja za svojo mamo, poskrbite, da načrtujete vnaprej, da se izognete razočaranju. Pripravite svoja darila in pravočasno povabite ljudi.

Lesena voščilnica - materinski dan

Lesena voščilnica - materinski dan

Personaliziran pliš Benjamin Bear

Personaliziran pliš Benjamin Bear

Leseni servirni krožnik po meri

Leseni servirni krožnik po meri

Obesek za ključe s fotografijami

Obesek za ključe s fotografijami

Predpasnik

Predpasnik

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Toblerone bar za materinski dan

Toblerone bar za materinski dan

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila