Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kako lepo je, ko je tvoj partner, sestra, prijateljica ali sodelavka, ki je tudi prijateljica, noseča, še posebej, ko je materinski dan takoj za ovinkom! To je odličen čas, da presenetite bodočo mamico s sladkim darilom ali morda celo z zabavo. Tukaj je nekaj ustvarjalnih, edinstvenih idej, s katerimi lahko bodoči mamici narišete nasmešek na obraz za materinski dan.

Zabavna darila za bodoče mamice, osredotočena na novorojenčka

Materinski dan je poseben dan za vsako žensko, ki veselo pričakuje novorojenčka. Na ta dan bo pričakujoča mamica verjetno še posebej razmišljala o dojenčku v svojem trebuščku in kako bo kmalu videti njeno življenje v vlogi mame. Morda tudi o tem, kako bo praznovala materinski dan v prihodnjih letih. Vedno je dobra ideja, da jo presenetite s priljubljenim darilom za materinski dan.

Tukaj je nekaj zabavnih idej, ki vas lahko navdihnejo:

  • Personalizirana knjiga: Izberite lepo slikanico in napišite ljubeče sporočilo novorojenčku na prvi strani in s tem ustvarite trajen spomin tako za mamico kot za dojenčka.
  • Personaliziran bodi za dojenčka: Izberite srčkan dizajn in nanj natisnite prisrčno sporočilo za malčka.
  • Plakat z dojenčkom: Oblikujte personaliziran plakat z dojenčkom za otroško sobo.
Personaliziran prvi kombinezon za materinski dan

Personaliziran prvi kombinezon za materinski dan

Uganka za materinski dan

Uganka za materinski dan

Kopalni plašči za ženske

Kopalni plašči za ženske

Ko pričakujoči mamici za materinski dan podarite darilo, ki je osredotočeno na dojenčka, ji s tem pokažete, da ste tu zanjo v tem vznemirljivem življenjskem obdobju.

Najboljša darila za nosečnice ob materinskem dnevu, posebej zanjo

Darilo, namenjeno posebej pričakujoči mamici, je tudi dobra ideja. Takoj po dojenčkovem rojstvu bo zasuta z darili za svojega malčka, ravno zato je lahko še posebej lepo, če ji podarite darilo, ki je samo zanjo. Nosečnost ni vedno lahka in pogosto postane težja proti koncu, zato bo zagotovo cenila darilo, ki je namenjeno njeni skrbi zase, negi in sprostivi. Tukaj je nekaj zabavnih idej, ki vas lahko navdihnejo:

  • Mehak kopalni plašč z njenim izvezenim imenom: Tako si bo lahko bodoča mamica privoščila dan v spa centru v svojem kopalnem plašču ali pa uživala v nosečniški masaži.
  • Gravirana škatla za čaj s čajem in skodelicami: Komplet za čaj bo pripomogel, da se bo lahko sprostila na kavču ob reviji ali filmu. Na škatlo za čaj vgravirajte zabaven dizajn in besedilo po svoji izbiri, na primer "super mama".
  • XXL Milka čokolada z njenim imenom: Vsakdo potrebuje okusno poslastico ob skodelici čaja in nič ni bolj okusnega ali zabavnega kot skoraj 1 kilogram Milka čokolade v personaliziranem ovoju! Dodajte svoje prisrčno osebno sporočilo in ga naredite edinstvenega.
  • Luksuzni wellness komplet daril blagovne znamke The Gift Label: Izberite komplet daril z lepimi izdelki za sprostitev in dodajte osebno sporočilo skupaj s fotografijo.
  • Nosečniška fotografija v okvirju: Za presenečenje natisnite čudovito materinsko sliko za steno bodoče mamice.
Osebna škatla za čaj

Osebna škatla za čaj

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Wellness darilni set The Gift Label

Wellness darilni set The Gift Label

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Nasveti za organiziranje materinskega dne za nosečnico

Želite narediti nekaj res posebnega za pričakujočo mamico? Razmislite o tem, da organizirate posebno srečanje za materinski dan zanjo. Lahko je brunch, kosilo, čaj ali pijača, odvisno od tega, kaj ji je všeč. Lahko celo služi kot njen babyshower!

Načrt za organiziranje zabave ob materinskem dnevu za vašo nosečo prijateljico

Spodaj po korakih opisujemo načrt za organizacijo “ zabave ob skoraj materinskem dnevu" zanjo.

Prvi korak: Lokacija, lokacija, lokacija

Izberite lokacijo, ki je primerna za zabavo. Lahko je doma, lahko pa tudi praznujete v restavraciji ali parku. Poskrbite, da bo lokacija enostavno dostopna za vašo nosečo prijateljico!

Drugi korak: Pošljite vabila

Povabite njene prijatelje in družinske člane na zabavo. Poskrbite, da vaša prijateljica ni vključena v načrtovanje, ker mora zabava seveda biti presenečenje!

Tretji korak: Načrtujte aktivnosti

Če želite, lahko načrtujete aktivnosti s katerimi lahko dodate zabavi nekaj strukture. Pogosto so zelo dobrodošle aktivnosti povezane s hrano, kot je na primer pekovska delavnica.

Četrti korak: Priprava hrane

Pripravite hrano, ki jo ima vaša prijateljica rada in je primerna za nosečnice. Lahko tudi prosite vse goste, da prinesejo nekaj okusnega, tako da se lahko vsi gostite s širokim izborom okusnih prigrizkov, ki jih gostje prinesejo kot darilo. Tako boste tudi zmanjšali stroške!

Peti korak: Ustvarite razpredelnico daril

Ustvarite razpredelnico daril za svojo prijateljico in njenega dojenčka. Za nasvete o darilih preglejte prejšnje odseke v tem prispevku.

Šesti korak: Ne pozabite na okraske

Izberite zabavne okraske, kot so baloni in rožni venci, da ustvarite praznično vzdušje. Če je spol dojenčka že znan, lahko temu prilagodite barvo okraskov.

Sledite tem korakom, da organizirate nepozabno zabavo za svojo nosečo prijateljico!

Prepričani smo, da imate z vsemi temi idejami za darila in zabavo dovolj navdiha, da jo presenetite ob materinskem dnevu!

Otroške plošče

Otroške plošče

Fotografija na čokoladi

Fotografija na čokoladi

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila