Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ustvarite nepozabno darilo za pod božično drevo z božičnim čokoladnim darilom. Od pralinejev do personaliziranih tablic XXL - za vsakogar se najde čokoladno darilo!

32 Darila

Odkrijte edinstven okus božičnih čokoladnih daril

Ko se približujeta božič in obdarovanje z božičnimi darili, ni nič boljšega kot sladek užitek v obliki božičnih čokoladnih daril, ki nekomu v praznični čas vnese še dodaten kanček sreče. Škatla božične čokolade je več kot le darilo, to je tradicija! Je popoln način, da izrazite svoja čustva do bližnjih in poskrbite, da bo njihovo božično praznovanje polno slastnih užitkov.

Ne glede na to, ali iščete priboljšek za svojo družino, premišljeno presenečenje za prijatelje ali nekaj prazničnega za svoje sodelavce, lahko izbirate med številnimi božičnimi darili s čokolado. Od razkošnih pralin do potiskane čokolade s fotografijo in tablic XXL - naši božični vzorci in personalizacija razveseljujejo tako srce kot tudi brbončice.

S temi božičnimi čokoladnimi darili se prepustite prazničnemu duhu

Obdarovanec obožuje čokolado, vendar niste povsem prepričani, kje začeti? Naše božične čokolade imajo edinstvene božične vzorce in so takšne, kot jih še ni videl. Tukaj je nekaj idej:

  • Čokoladna ploščica XXL z vašimi božičnimi željami
  • Škatla čokolade z natisnjenimi fotografijami
  • Čokoladni telegram s sporočilom "Vesel božič"
  • Milka božična darilna škatla z vašimi željami in fotografijo
  • Božična čokoladica Milka v obliki srca
  • Toblerone z imenom prejemnika in sladkim sporočilom

To je le majhen izbor, v našem asortimanu lahko odkrijete še veliko božičnih čokoladnih daril in sladkarij!

Presenetite svoje ljubljene z osebnimi božičnimi čokoladnimi darili

Naše čokolade lahko personalizirate s fotografijo, imenom in/ali besedilom. Personalizirajte škatlo za čokolado ali ovitke za ploščice XXL ali pa personalizirajte samo čokolado. Poskrbeli bomo, da bo personalizacija na čokoladi ali tablici natisnjena z veliko skrbnostjo in pozornostjo!

Zakaj izbrati čokoladna darila za božič?

Ob bližajočih se praznikih se morda sprašujete, zakaj naj za božič izberem čokoladna darila? Čokolada je vsesplošno priljubljena in ponuja slasten užitek, ki obdarovancu nikoli ne more izvabiti nasmeha na obraz. To je sladek način, da svojim bližnjim pokažete, koliko vam pomenijo. Poleg tega je zaradi raznolikosti božičnih čokolad na voljo nekaj za vsakogar na vašem seznamu.

Čarobnost personalizirane čokolade za božič

S personalizacijo božične čokolade lahko skrbnost darila še povečate. Predstavljajte si navdušenje na obrazih svojih najdražjih, ko na čokoladi ali na škatli vidijo natisnjeno svoje ime ali iskreno sporočilo. Prav zaradi tega edinstvenega osebnega dotika so naša čokoladna darila za božič tako posebna. Povejte jim, koliko vam pomenijo, dajte jim to natisniti na čokolado, izreči s čokoladnim telegramom ali na čokoladni ploščici XXL. Čokolade ni nikoli dovolj!

Najboljši izbori čokoladnih božičnih daril

Za pomoč pri izbiri popolnega čokoladnega darila v tej praznični sezoni vam predstavljamo nekaj naših najboljših predlogov:

  • Personalizirane čokoladne ploščice: Velike, okusne in natisnjene z osebnim sporočilom ali imenom so impresivno darilo. Izbirate lahko med najljubšimi blagovnimi znamkami, kot so Twix, Milka, Toblerone, Kit Kat ali Côte d'Or.
  • Čokolade z božičnimi motivi: Pomislite na čokoladnega Božička, severne jelene in božična drevesca. Te praznične čokolade niso le okusne, ampak tudi prispevajo k prazničnemu vzdušju.
  • Škatla raznolike čokolade: Škatla raznolike čokolade ponuja različne okuse, tako da vsakdo najde nekaj za svoj okus. Prilagodite rokav škatle s fotografijo in/ali besedilom!

Kako naročiti božične čokolade

Božične sladkarije in čokolade lahko naročite brez težav. Preprosto preglejte našo ponudbo, izberite čokolado, ki vam je všeč, jo prilagodite v našem spletnem urejevalniku in oddajte naročilo. Poskrbeli bomo, da bo vaše osebno sporočilo natisnjeno na čokoladi, čokoladni ploščici ali škatli za čokolado, in jo dostavili naravnost na izbrani naslov.