Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

288 Darila

Videli ste 48 od 288 darila

Izberite popolna darila za poročne družice: Kako jih vprašati, da bi bile vaša družica, in se jim zahvaliti?

Ko vstopite v proces pripravljanja na svoj poseben dan, je pomembno, da se spomnite tistih, ki so vas podprli na tej poti. In kaj je boljše, kot da izrazite svojo ljubezen in hvaležnost s premišljenimi darili za družico? Vaše družice niso le vaše drage prijateljice, temveč so tudi vaše zaupnice in pomočnice v celotnem procesu načrtovanja poroke. Želimo vam pomagati, če bodisi iščete darilo, s katerim bi vprašali prijateljico, ali bi se strinjala, da bo vaša družica, ali pa se ji želite zahvaliti po poročnem dnevu. Ponujamo širok izbor personaliziranih daril za družice, vse od daril, ki jih lahko uporabite, da jih vprašate, ali bi bila vaša družica, do cenovno ugodnih daril za zahvalo in celo razkošnih daril!

Darila za družice: Vprašajte svoje prijateljice s personaliziranim darilom

Zakaj ne bi svoje najboljše prijateljice vprašali, če bi bila vaša poročna družica, v slogu? Personalizirana darila so premišljen in nepozaben način, na katerega jim lahko zastavite to vprašanje.

Zapišite vprašanje na čokoladni telegram ali ogromno čokoladno tablico; vgravirajte ga v vinski kozarec, natisnite na nalepko vinske steklenice ali dodajte k dišeči sveči.

Priljubljena izbira za darilo družicam je personaliziran kimono z njenim imenom. Lahko ga nosijo med pripravami na veliki dan. Kimoni so videti odlično pred kamerami!

Druge prisrčne ideje so personalizirane snežne krogle, čarobne skodelice ali potiskane dekorativne ploščice. Prav ta personalizirana darila naredijo vprašanje še posebej posebno in pokažejo vašim najbližjim, kako veliko vam pomenijo.

Dostopna, cenovno ugodna darila za družice

Samo zato, ker delate z omejenim proračunom, še ne pomeni, da ne morete najti čudovitih daril za družice! Tu smo, da vam pomagamo najti najboljša darila za družice za vaša najljubša dekleta, in lahko potrdimo, da čeprav je darilo cenejše, to ne pomeni, da je kakorkoli manj ljubko. Tukaj je nekaj predlogov za majhna darilca, ki ne bodo izpraznila vaše denarnice!

  • Škatla srčasto oblikovanih personaliziranih čokolad s fotografijo
  • Vinski ali koktajl kozarec z vgraviranim imenom družice
  • Čeden lonček s fotografijo deklet
  • Srčasto oblikovana sestavljanka s fotografijo
  • Prisrčen plišasti medvedek s fotografijo
  • Deska za rezanje z njenim vgraviranim imenom

Darila “Hvala, ker si moja družica”

Da svojim zvestim družicam izkažete nekaj dobro prislužene cenjenosti, morda ni obvezno, vendar se vsi strinjamo, da je lepo, da se jim zahvalite za njihovo podporo med pripravami na veliki dan!

Obdarovanje je simbol, s katerim boste pokazali globoko hvaležnost, ki obenem odraža poseben odnos, ki ga delite z družico. Darila "Hvala, ker si moja družica" vam omogočajo, da svojo iskreno zahvalo izrazite na oprijemljiv način.

Darila za družice v obliki nakita so priljubljena izbira, ker so čudovit spominek, ki služi kot spomin na poseben dogodek. Družicam lahko podarite zapestnico z vgraviranim imenom in datumom poroke ali dodate prisrčno sporočilo zanje. Druge odlične možnosti so vgravirane verižice z njihovimi inicialkami ali celo fotografijo. Njihova vsestranskost omogoča, da jih lahko nosijo tudi po poroki, s čimer bo vaše darilo postalo brezčasno v njihovi zbirki. Nakit kot darilo za družice ni le lep simbol hvaležnosti, ampak tudi dolgotrajni prikaz odnosa, ki ga imata.

Druge čudovita, personalizirana darila za družice so prilagojena potiskana platna; mehka odeja iz flisa s fotografijo; udobna kopalna halja z njihovim izvezenim imenom; usnjena potovalna torba ali ročna prtljaga s fotografijo z dneva poroke; album s fotografijami, poln spominov; graviran obesek za ključe ali komplet daril, ki vključuje okusno vino in prigrizke.

Izbira daril, ki so tako praktična kot čustvena, lahko doseže popolno ravnovesje med hvaležnostjo in izvirnostjo.

Kako lahko izberem darila za družice, ki se ujemajo s temo moje poroke?

Odkrijmo, kako lahko vključite tematiko vaše poroke pri izbiri popolnih personaliziranih daril za družice.

Začnite z razmišljanjem o barvni shemi vaše poroke. Če načrtujete poroko na plaži, potem na primer izberite darila, ki združujejo modre in bele barve, kot so graviran nakit ali personalizirana torbica. Za rustikalno poroko v skednju morda razmislite o vrezanem monogramu začetnic imen na lesenih pladnjih ali po meri izdelanih svečah z vonji, ki spominjajo na podeželje. Za poroko na vrtu so odlična izbira darila iz suhih cvetov. Če se boste poročili v vinogradu, bi bili gravirani vinski kozarci z imeni vaših družic praktična in okusna izbira. Če gre za poroko na določeni destinaciji, razmislite o darilih, ki jih lahko družice uporabijo med potovanjem. Na primer po meri izdelana potovalna torba, toaletna torbica ali nahrbtnik z njihovim imenom.

Ne pozabite, najboljša personalizirana darila za družice ne vključujejo samo tematike vaše poroke, ampak tudi izražajo, koliko cenite vloge vaših prijateljic na vaš poseben dan.