Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Pričakujete otroka in želite presenetiti svoje najdražje? Razkrijte novico o dojenčku na edinstven način in odkrijte vsa naša darila za naznanitev nosečnosti!

42 Darila

Na zabaven in izviren način oznanite svojo nosečnost

Potrjeno je: pričakujete! Lahko opravite ultrazvok in prvič vidite svojega malčka okoli 8 tednov. Ohraniti to neverjetno novico zase kot za bodoče starše je zelo težko, zato jo boste kmalu delili z družino in prijatelji. Mnogi ljudje počakajo, da mine prvih 12 tednov, da o tem obvestijo ves svet, toda ko so to storili; čas za kul napoved nosečnosti! Povejte svoje delo, sosedje, delite svoje veselje z vsemi.

Mnogi starši se odločijo, da bodo svojo nosečnost objavili na izviren način. Osebno darilo, na primer s fotografijo in/ali sladkim besedilom. YourSurprise ponuja široko paleto zabavnih daril za dojenčke , ki jih lahko prilagodite. Kakšen boljši način, da staršem sporočite, da bodo stari starši, kot pa z osebno obleko za dojenčke?

Popolna darila za napoved nosečnosti

Ob objavi nosečnosti bodo vsi, ki slišijo, čustveni. Če ste imeli ultrazvočni pregled in imate fotografijo, jo natisnite na darilo in jo podarite nekomu, s katerim želite na poseben način deliti svoje velike novice. Rompers, lutke in uganke so priljubljena izbira.

Sestavljanje darilnega kompleta

Če res želite postati veliki, sestavite zabaven darilni komplet za stare starše, tete in strice. Dodate lahko osebno leseno kartico in lutko z besedilom po vaši izbiri. Dajte jih v lepo škatlo in jim odvijte darilo! Ko odprete, pazite na njihove presenečene obraze.

Na zabaven način pripovedujejo starim staršem, prijateljem in družini

Če ima otrok starejšega brata ali sestro, naj ob obisku družine ali prijateljev nosi majico z napisom, da bosta velika brat ali sestra. Ali pa pojdite po skodelico , prilagojeno objavi. Udobno se namestite in poglejte, kdo od vaših ljubljenih bo to opazil prvi!

Nasvet: Prilagojen kombinezon s fotografijo in imenom

Vsi vedo, da so kombinezoni tipična oblačila za dojenčke. Zaradi tega so popoln način za objavo nosečnosti. Izberite najmanjšo velikost in enopolno barvo, na primer oranžno, rdečo, belo ali zeleno. Dodajte personalizacijo po vaši izbiri, pri tem pa ne pozabite, za koga je darilo. Vsak prejemnik bo zagotovo zelo presenečen!

Nasvet: Preklopni okvir za fotografije s fotografijo in besedilom

Lepe fotografije si zaslužijo odlično predstavitev. To lahko dosežete s foto okvirjem YourSurprise, ki je idealen za vašo omaro, okensko polico ali mizo. To je odlična alternativa običajnemu okvirju za fotografije. Enemu od modelov dodajte svoj ultrazvočni odtis in dodajte osebno besedilo, na primer 'Veselimo se vašega srečanja' ali 'Vzemite si čas, mali'. Če na ta način oznanite svojo nosečnost, je lahko še posebej posebno, če dodate svoj rok.

Nasvet: Kartice za vso družino

Če želite svoji družini in prijateljem hkrati povedati veselo novico, naj vsakemu od njih izdela osebno voščilnico z ultrazvočnim odtisom in sporočilom. YourSurprise ponuja različne voščilnice in foto voščilnice. Če ne želite dodati ultrazvočnega odtisa, imamo na voljo veliko zabavnih modelov.