Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Želite svoji sestri podariti posebno darilo? Ustvarite zanjo personalizirano darilo in ji pokažite, koliko vam pomeni. Oglejte si našo široko ponudbo personaliziranih daril za sestre.

145 Darila

Videli ste 48 od 145 darila

Presenetite sestro z edinstvenim darilom

Verjetno je vaša sestra ena od oseb, ki jih najbolje poznate. Med odraščanjem vam je vedno stala ob strani, hrani vaše skrivnosti in je del vaših najlepših spominov.

Veliko bo trenutkov, ko si boste želeli izmenjati darila ali ji dati vedeti, koliko vam pomeni, zato vam želimo pomagati najti najboljše darilo zanjo. Iščete edinstveno darilo za sestro? Preverite naše nasvete in poiščite najboljše darilo za sestro!

Darilo za sestro, s katerim ji boste pokazali, koliko vam pomeni

Odnosi s sestrami so nenavadni; včasih se prepirate zaradi najmanjših stvari, drugič pa bi bile druga za drugo pripravljene storiti vse. Če iščete darilo zanjo, za rojstni dan ali drugo posebno priložnost, boste želeli najti darilo, ki ji bo resnično nekaj pomenilo.

Morda nekaj, kar jo bo spomnilo na nepozabno potovanje, ki sta ga imela kot otroka, ali nekaj, kar vključuje zanimanje za nekaj, kar vaju druži in zaradi česar se lahko ure in ure pogovarjata po telefonu.

Primer je lahko oblikovanje personaliziranega predpasnika z zanimivo fotografijo in sladkim besedilom za vašo sestro, če rada preživlja čas v kuhinji in peče slastne dobrote, ali velikanskega čokoladnega darila ali darilne škatle M&M's za sestro, ki ima rada sladke pregrehe.

Če vaša sestra rada potuje, ji bo zagotovo všeč personalizirana torba, nahrbtnik ali obesek za prtljago, ki ga bo uporabljala na svojih pustolovščinah po svetu.

Če vaša sestra rada uživa ob pijači ali dveh, zakaj ji ne bi izdelali kul personaliziranega kozarca za vino ali koktajl, ki ga bo lahko vedno znova uporabljala, ali pa šejkerja za koktajle, s katerim bo lahko ustvarjala najbolj okusne koktajle!

Darilo za rojstni dan za sestro: 5 idej za darila za rojstnodnevno dekle: 5 idej za darila za sestro

Ne glede na to, ali gre za pomemben mejnik ali darilo za njeno rojstnodnevno zabavo, imamo nekaj edinstvenih rojstnodnevnih daril za sestro, s katerimi se bo počutila posebno in v središču pozornosti.

Velikanska čokoladna tablica Twix za sestro, ki se ne more naveličati čokolade.

par mehkih, udobnih copat s smešno sliko vajinega skupnega življenja

Mehka volnena odeja s fotografijo vas in vaših prijateljev za sestro, ki rada na toplem gleda televizijske serije na kavču

personalizirana dišeča sveča za sestro, ki rada ustvari sproščujoče vzdušje

personalizirana steklena skodelica za njo, da lahko z nasmehom uživa v svojem najljubšem čaju ali kavi

Izvirne ideje za darila za sestro

Če sestri že vse življenje podarjate darila, vam morda zmanjkuje idej! Navsezadnje je med rojstnimi dnevi, prazniki in drugimi posebnimi priložnostmi lahko zelo težko vedno znova najti odlična darila za vsako od njih. Želite najti darilo, ki bo hkrati zabavno in edinstveno?

Tukaj je nekaj izvirnih idej za darila za sestre:

  • Plišasto torbo z izvezenim imenom ali začetnicami
  • par nogavic, prilagojenih s fotografijo
  • Komplet stenskih plošč s fotografijami vseh tvojih najljubših trenutkov
  • darilni set semenskih bombic za sajenje na vrtu
  • kimono z izvezenim imenom za razkošno ležanje

Najboljše darilo za sestro

Če iščete darilo za sestro in ste na lovu za receptom za izdelavo popolnega darila, morate vedeti, da je najboljše darilo tisto, zaradi katerega se počuti posebno in ki ji pokaže, da ste pri iskanju darila zanjo vložili veliko pozornosti.

Verjetno ji bo vseeno, koliko ste porabili, vendar ji bo osebno darilo, ustvarjeno samo zanjo, pokazalo, da resnično želite, da se počuti kot najboljša sestra na svetu!

Božična darila za sestro: pošljite ji najboljše božične želje!

Ko gre za božična darila za sestre, je možnosti neskončno. Na voljo imamo toliko personaliziranih daril za sestro, da res ne morete zgrešiti! Če rada načrtuje, je lahko personalizirana beležnica za zapisovanje vseh njenih misli in seznamov popolno darilo. Za sestro, ki rada uživa v srečnih urah, je lahko graviran kozarec, karafa ali šejker za koktajle prava izbira! Za sestro, ki rada potuje, je primeren potovalni dnevnik, v katerem bo dokumentirala vse svoje dogodivščine na sanjskih destinacijah. Za še več odličnega navdiha si oglejte vsa naša božična darila in poiščite najboljše zanjo.

Poročno darilo za sestro

Če se bo vaša sestra poročila, boste želeli najti še posebno darilo. Personalizirana darila, kot je fotografski album, poln spominov na otroštvo, ali prilagojena stenska umetnina z njenim poročnim imenom in datumom poroke, bodo dragocena še vrsto let. Če pa sestra in njen partner rada zabavata, bi bil lahko komplet kozarcev za vino ali personaliziran komplet deske za sir in nožev odličen dodatek njunemu domu.