Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personaliziran darilni set mila za brisače

70 glasov
Na zalogi
Možnosti dostave
  • Naslov za dostavo po vaši izbiri
  • V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
  • Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o brisači:
Material: sprednji del 100% mikrovlakna / zadnji del 100% bombaž
Kakovost: 400 gr/m(2)
Dimenzije: 30 x 50 cm
Personalizacija: s fotografijo, besedilom, logotipom in/ali kolažom
Tiskanje: celoten tisk, oster, polnobarven Navodila za pranje:
Priporočamo, da brisače operete na 40º in jih celo posušite v sušilnem stroju Več informacij o milih:
Dišave: Aqua Waterfall, Soft Cotton in Tea Rose Romance
Blagovna znamka: Dutch Soap Company
Material: vegansko z naravnimi sestavinami, ročno izdelano milo za lase in telo
Dimenzije mila: 8,75 x 6 x 2,65 cm (na milo)
Teža: 110 gramov (na milo) Sestavine: Aqua Waterfall: natrijev olivat, natrijev kokoat, natrijev stearat, voda, glicerin, natrijev klorid, tetranatrijev glutamat, diacetat, vitis, vinifera, kaolin, parfum, heksil-butil-cin izometil ionon, linalool, limonen, CI77007. Mehki bombaž: natrijev olivat, natrijev kokoat, natrijev stearat, aqua, glicerin, natrijev klorid, tetranatrijev glutamat, diacetat, vitis, vinifera, prunus kaolin, armenialo benzol, prunus kaolin, armenialat, , citral, alfa izometil ionon, limonen. čajna vrtnica Romance: natrijev olivat, natrijev kokoat, natrijev stearat, voda, glicerin, natrijev klorid, tetranatrijev glutamat, diacetat, vitis, vinifera , list vrtnice, kaolin, perfuel, kaolin, perfuel , geraniol, limonen, CI75470. Dimenzije darilne škatle: 19,2 x 9,7 x 7,1 cm

Ali veste, koga boste presenetili s personalizirano brisačo in razkošnim darilnim kompletom z mili?

Iščete dobro darilo za hišo ali poroko? Potem je ta komplet z mili in personalizirano brisačo popoln, saj lahko brisačo za goste natisnete s fotografijo, imenom ali logotipom po vaših željah. Tiskana brisača je predstavljena v darilni škatli s tremi naravno ročno izdelanimi mili, ki so tudi 100% veganska. Ta komplet mila in brisač je tudi dobro darilo za nekoga, ki se giblje, s potiskanim kolažem bo vedno imel spomin na dom.

Vaša osebna brisača za goste je narejena iz super mehkega bombaža in zaključena z elegantno prevleko. Celotno brisačo 30x50 lahko natisnete in jo daste v sušilnik, kar je zelo priročno. Pridobiti unikatno tiskano brisačo je zelo enostavno. Vse, kar morate storiti, je dodati fotografijo, besedilo, logotip ali kolaž enemu od kul dizajnov in vaš dizajn bomo natisnili na brisačo.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj