Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojena dekoracija je način, kako narediti dom bolj oseben in poln topline. Blazine, sveče, rože, stenske dekoracije in številne druge predmete lahko prilagodite za svoj dom ali za dom ljubljene osebe.

43 Darila

Prilagojena darila za notranjo opremo

Če imate odličen posnetek počitnic, fotografijo svojih otrok ali poročno sliko, naredite nekaj ustvarjalnega z njo! Fotografijo lahko doma prikažete na različne načine, na primer tiskanje na platno, pleksi steklo ali aluminij. Poleg tega imamo za vas še veliko izvirnih idej, za več navdiha pa berite naprej.

Naj vaše najljubše fotografije postanejo dekoracija za vašo steno

S svojimi fotografijami bi res morali narediti nekaj zabavnega. Veliko ljudi se odloči za tiskanje fotografij na platnu. Lahko se odločite, da bo vaša fotografija natisnjena na aluminiju ali pleksi steklu, ki sta manj znani, a lepi možnosti. Vrsta materiala, ki jo morate izbrati, je odvisna od vaše fotografije. Odtisi iz pleksi stekla so sijajni in dobro delujejo na fotografijah z veliko globino. Aluminij ima bolj industrijski videz. Platno je bolj klasično. Če bi se radi odločili za nekaj povsem drugega, bi lahko sestavili kolaž foto plošč. Ta vrsta dekoracije sten je sestavljena iz 4, 6 ali 9 plošč, ki skupaj tvorijo fotografijo ali vsaka prikazuje drugačno fotografijo.

Okviri za fotografije

Če ne želite nujno prikazati svoje fotografije na steni, ampak jo raje postavite na površino, imamo tudi za to možnosti. Kaj pa foto stojalo iz lesene plošče, na katerem je vaša fotografija natisnjena? Druge izvirne ideje so akrilni foto blok, stekleni fotookvir, foto okvir na tečajih ali fotookvir iz trde plošče.

Originalna dekoracija doma za manjše prostore

Ni vam treba vedno natisniti velike fotografije, saj lahko ustvarite manjšo prilagojeno dekoracijo doma s svojo fotografijo. Kaj pa dozator mila s fotografijo vaših otrok ali družinskega ljubljenčka? Ali zabavne podstavke s poročnimi fotografijami? Ta zadnja možnost je tudi čudovito darilo za par, ki praznuje obletnico. Ponujamo tudi zabavno osebno stojalo za ključe, ki je zagotovilo, da boste ob vsakem prijemu ključev videli svojo najljubšo fotografijo. Drugi nasveti so gravirano ogledalo in okraski iz aluminija ali lesa s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Aluminijaste in lesene dekoracije vključujejo trak, s katerim jih lahko obesite kamor koli želite, da jih prikažete v svojem domu.

Personalizirane sveče

Če iščete zabavno darilo za gospodinjstvo ali darilo za nekoga, ki obožuje sveče, z našimi prilagojenimi svečami ne morete zgrešiti. Poleg običajnih sveč ponujamo sveče v steklu. Če iščete veliko število sveč, ki jih lahko podarite v vrečki za dobro ali za uslugo, so naše dišeče sveče v pločevinki popolne. Konzerve lahko prilagodite z imenom, fotografijo, logotipom in/ali besedilom po vaši izbiri in resnično pritegnejo pozornost.

Dekor otroške sobe

Svojo malčkovo sobo želite narediti čudovito in prijetno z odličnimi okraski. Nekaj stvari, brez katerih ne bi smeli biti, so naša papirnata vrečka za shranjevanje igrač, stojalo za plašče, otroški stol in ljubka blazina. Dodate lahko tudi zabaven otroški plakat z imenom in podrobnostmi malčka ali stensko ali okensko nalepko. Izbirajte med različnimi oblikami, ki jim lahko dodate otrokovo ime.

Okrasi za vašo sedežno garnituro: blazine in odeja iz flisa

Če ste vi ali prejemnik resnično domači in uživate v tem, da preživite čas na sedežni garnituri z lepo skodelico in toplo odejo, smo vam na voljo. Imamo blazine v različnih oblikah, velikostih in barvah, ki jim lahko dodate fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri. Če želite izviren način ogrevanja, ustvarite svojo osebno odejo iz flisa.

Namizne dekoracije: prti, prtički in pogrinjki

Če organizirate večerjo, okrasite mizo za svoje goste, da dodate popoln zaključek in ustvarite odlično vzdušje. Namizni prt, komplet prtičkov in pogrinjke prilagodite fotografiji in/ali besedilu po vaši izbiri. Idealen kraj za druženje z družino ali prijatelji.

Božični okraski

Božič je idealen trenutek, da svoj dom okrasite s čudovitimi okraski. Dodajte popolno piko na i božičnemu drevesu s prilagojenimi žogicami s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. So odličen način za praznovanje in spomin na prvega božiča otroka ali vašega prvega božiča v paru. Druge zabavne dekoracije vključujejo naše prilagojene snežne krogle, ki so čudovito nostalgične.