Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Če imate najboljšega očeta na svetu ali če se želite zahvaliti učitelju za vso podporo, ki vam jo je nudil med šolskim letom, je personalizirano potrdilo odličen način, da se počutijo cenjene. Personalizirana potrdila so primerna za različne priložnosti in bodo prejemniku vedno pokazala, kako zelo ga cenijo. Naša personalizirana potrdila lahko obesite na steno ali jih položite na površino, na primer na mizo, kar pomeni, da so lahko v ponos vsakemu okolju.

Ustvarite svoj osebni certifikat

Ustvarjanje osebnega potrdila prek spleta je preprosto. Izberite želeni učinek med lesenim ali marmornatim, izberite obliko, dodajte eno ali več fotografij, besedilo po izbiri in voilà, vaše potrdilo je pripravljeno. Na leseno ploščo bomo natisnili vaš dizajn z odlično sliko in v polnih barvah ter ga poslali na izbrani naslov.

Certifikat za najboljšega očeta leta

Če Očetovski dan se bliža praznik in iščete darilo, s katerim bi se vaš oče počutil še posebno, boste z osebnim potrdilom vsem pokazali, kako pomemben je za vas. Imamo potrdila za vse vrste očetov; za najbolj prijaznega, najbolj kul ali preprosto najbolj super očeta na svetu - izberite svojega najljubšega in ga presenetite!