Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Personalizirani kozarci za viski

Viski je pridobljen okus, uživajo ga le tisti, ki imajo radi močne okuse. Škoti ga raje imenujejo "viski" in ga pogosto imenujejo voda življenja. Tisti, ki uživate v kozarcu viskija, ne štejejo le za pijačo, ampak za trenutek sprostitve in razmišljanja. Če želite, da je moj čas še bolj poseben, presenetite pivce viskija v svojem življenju s svojim lastnim kozarcem za viski. Idealno za rojstne dneve, očetovske dni ali samo zato!

Vgravirani kozarci za viski

Ko iščete lepo, praktično darilo za pivca viskija, res ni nič boljšega kot graviran kozarec za viski z njihovim imenom ali posebnim sporočilom. Ponujamo vam celo široko paleto kul modelov, med katerimi lahko izbirate, da vašemu posebnemu daru dodate popoln zaključek. Imamo vse od modelov, primernih za rojstne dneve do božiča do očetovskega dne. Izdelujejo tudi čudovita darila za upokojence skupaj s steklenico prejemnikovega najljubšega viskija!

Set dveh prilagojenih kozarcev za viski

Tukaj v podjetju YourSurprise vam ponujamo možnost graviranja enega samega kozarca za viski, ponujamo pa tudi komplete kozarcev za viski. Kot nalašč za varnostno kopiranje ali deljenje ali celo za uživanje v kozarcu viskija in kozarcu hladne vode hkrati, odpravlja potrebo po zalivanju viskija z ledom ali vodo.