Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

12 Darila

Vgravirani kozarci za vino

Kako doseči, da bo vsak opečenec edinstven? In kako vsaki degustaciji vina dodati pridih elegance, ne da bi za to porabili veliko denarja? Enostavno, z Yoursurprise lahko prilagodite svoje kozarce in si tako zagotovite edinstveno storitev iz vinskih kozarcev. Če iščete izvirno darilo za ljubitelja vina, je to resnično izvirna in edinstvena ideja za darilo. Ime osebe, ki bo prejela darilo, lahko vgravirate skupaj z enim od številnih vzorcev, ki jih najdete v našem uredništvu.

Skodelice so gravirane z lasersko tehniko brez tiskanja, zato bo sporočilo za vedno ostalo vgravirano, tako kot misel, namenjena darilu. Če želite več kot le komplet kozarcev, oglejte si naše škatle za vino z 2 graviranima kozarcema ali darilne škatle za šampanjec z graviranimi kozarci , ki bodo elegantno darilo, kot nalašč za božično darilo.

Personalizirani kozarci za vino

Na voljo imamo kozarce za rdeče in belo vino, tako da lahko vsakemu nazdravljanju namenite pravi kozarec. Razlika med njimi je v prostornini in višini kozarca, tako da dobite popolno zmogljivost z ustreznim vinom. Na voljo so tudi kozarci za šampanjec za peneče nazdravljanje in kozarci za pivo za ljubitelje polnega telesa, ki jih proizvajajo obrtna piva.

Podarite izvirno darilo

Presenetiti nekoga ni lahko, še posebej takrat, ko je darilo pričakovano. Podariti predmet je lahko preprosto, vendar je vložiti svoj čas in pozornost v izdelavo izvirnega darila nekaj povsem drugega. Z vašim presenečenjem lahko naredite nekaj posebnega, nekaj, kar gre naravnost v srce.