Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Izboljšajte svojo izkušnjo z vinom z našo izvrstno zbirko graviranih kozarcev za vino. Izberite kozarec za belo ali rdeče vino in dodajte svoje ime, besedilo in/ali obliko ter ustvarite vrhunsko darilo!

12 Darila

Vgravirani kozarci za vino

Kako doseči, da bo vsak opečenec edinstven? In kako vsaki degustaciji vina dodati pridih elegance, ne da bi za to porabili veliko denarja? Enostavno, z Yoursurprise lahko prilagodite svoje kozarce in si tako zagotovite edinstveno storitev iz vinskih kozarcev. Če iščete izvirno darilo za ljubitelja vina, je to resnično izvirna in edinstvena ideja za darilo. Ime osebe, ki bo prejela darilo, lahko vgravirate skupaj z enim od številnih vzorcev, ki jih najdete v našem uredništvu.

Skodelice so gravirane z lasersko tehniko brez tiskanja, zato bo sporočilo za vedno ostalo vgravirano, tako kot misel, namenjena darilu. Če želite več kot le komplet kozarcev, oglejte si naše škatle za vino z 2 graviranima kozarcema ali darilne škatle za šampanjec z graviranimi kozarci , ki bodo elegantno darilo, kot nalašč za božično darilo.

Personalizirani kozarci za vino

Na voljo imamo kozarce za rdeče in belo vino, tako da lahko vsakemu nazdravljanju namenite pravi kozarec. Razlika med njimi je v prostornini in višini kozarca, tako da dobite popolno zmogljivost z ustreznim vinom. Na voljo so tudi kozarci za šampanjec za peneče nazdravljanje in kozarci za pivo za ljubitelje polnega telesa, ki jih proizvajajo obrtna piva.

Podarite izvirno darilo

Presenetiti nekoga ni lahko, še posebej takrat, ko je darilo pričakovano. Podariti predmet je lahko preprosto, vendar je vložiti svoj čas in pozornost v izdelavo izvirnega darila nekaj povsem drugega. Z vašim presenečenjem lahko naredite nekaj posebnega, nekaj, kar gre naravnost v srce.

Katere vrste personaliziranih kozarcev za vino so na voljo?

Na naši spletni strani najdete dve vrsti graviranih kozarcev za vino: kozarce za rdeče vino in kozarce za belo vino.

Razlike so v obliki, velikosti in vrsti vina, za katero so namenjeni. Kozarci za rdeče vino imajo polnejšo in bolj okroglo skledo, da lahko v kozarec potopite nos in začutite aromo. Naši kozarci za rdeče vino lahko vsebujejo do 530 ml. Kozarci za belo vino so nekoliko manjši in manj okrogli. Ti kozarci imajo prostornino do 370 ml vina. Za ljubitelje mehurčkov so flaše za šampanjec odlična izbira.

Če iščete večje darilo, imamo tudi darilne komplete, ki vključujejo vino in kozarce, ali darilne škatle, ki vključujejo prigrizke in ustrezna darila.

Kako se gravirajo vinski kozarci?

Naši kozarci za vino so personalizirani z natančno lasersko tehniko, ki zagotavlja najboljšo natančnost in točnost pri graviranju izbranih vzorcev ali sporočil na kozarce za vino. Močan žarek izpareva material, v tem primeru steklo, gravira v njegovo površino in ustvari želeno obliko.

Kako lahko ustvarim personaliziran kozarec za vino?

Izdelava lastnega graviranega kozarca za vino je preprostejša, kot ste morda sprva mislili. Vsak korak v postopku je intuitiven in hiter, ne glede na to, ali gre za osebno darilo ali edinstven dodatek k lastni zbirki kozarcev.

  1. Najprej morate izbrati svoj kozarec. Izberite kozarec za vino, ki odraža, kako ga boste uporabljali.
  2. Naslednji korak je oblikovanje gravure. To je lahko ime, kratko sporočilo ali preprosta oblika. Do urejevalnika lahko dostopate na naši strani z izdelki in kliknete na !"začnite prilagajati".
  3. Nadaljujte z naročilom. Čestitamo! Z upoštevanjem teh korakov boste imeli edinstveno graviran kozarec za vino. Z osebnim dotikom bo vaš kozarec postal poseben dodatek na praznovanjih in druženjih.

Ali lahko oblikujem gravirane kozarce za vino z besedilom ali imenom?

Vsekakor! Naše kozarce za vino lahko personalizirate z besedilom ali imenom po vaši izbiri. V naš urejevalnik vnesite želeno besedilo in izberite, kam ga želite umestiti. V urejevalniku lahko dodate tudi zasnovo iz naše bogate izbire.

Ali lahko kozarce za vino prilagodim s fotografijami?

Pri naročilih od najmanj 18 kosov naprej lahko poleg besedila ali imena dodate tudi gravirano fotografijo ali logotip. Za manjša naročila od 1 kosa naprej si oglejte naše okalčke za vino s fotografijo.

Ali so personalizirani kozarci za vino primerni za pomivanje v pomivalnem stroju?

Laserska tehnika, ki se uporablja za kozarce, na steklu pusti dolgotrajen odtis, zato jih je mogoče pomivati v pomivalnem stroju.