Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Podstavki so elegantna rešitev za zaščito mize in pitje v družbi. Izbirate lahko med podstavki, prilagojenimi s fotografijo, ali elegantnim usnjenim kompletom podstavkov z graviranim besedilom.

16 Darila

Prilagojeni podstavki s fotografijo in besedilom

Vsakdo rad uživa v hladnem pivu na vroč poletni dan ali srka vroč čaj, ko pokrajino zunaj prekriva snežna odeja. Kozarci in skodelice, ki ležijo na mizi, jo lahko uničijo, pustijo na njej lise ali jo opraskajo. S prilagojenimi podstavki lahko zaščitite svojo mizo in hkrati dodate edinstven pridih svojemu domu. Podstavki so tudi izvirno darilo za ogrevanje hiše, rojstni dan ali preprosto presenečenje za nekoga, ki vam je pomemben. Pri YourSurprise lahko izbirate med več različnimi modeli prilagojenih podstavkov in najdete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Foto podstavki

Naši podstavki za fotografije so izdelani iz plute in so odporni na vodo. Tako se podstavek ne bo uničil, tudi če se bo navlažil z vlago iz stekla. Prilagajanje podstavka je zelo preprosto! Vse, kar morate storiti, je, da izberete želeni model: kvadratni, v obliki srca ali šesterokotni in količino. Podstavki so na voljo v kompletih po 2, 4, 6 ali 8 kosov. V našem uredništvu imate na voljo široko izbiro modelov za različne priložnosti in posebne trenutke. Vstavite lahko eno ali več izbranih fotografij in besedilo.

Gravirani usnjeni podstavki

Bolj elegantna rešitev, morda primerna za tiste, ki iščejo lep kos pohištva ali darilo, je komplet usnjenih podstavkov. Ti podstavki so izdelani iz visokokakovostnega bivoljega usnja, na katerega je gravirano sporočilo po vaši izbiri. Prilagojeni podstavki so na voljo v dveh barvah: rjavi in črni ter v kompletih po 2, 4 ali 6 kosov. Na voljo je več modelov, ki jim lahko dodate ime in/ali besedilo, lahko pa ustvarite svoj podstavek z besedilom po lastni izbiri. Vaš dizajn bomo lasersko gravirali neposredno na usnje.

Prilagojeni podstavki za bare in restavracije

Podstavki niso le edinstveno darilo za prijatelje in družino, temveč tudi odličen pripomoček za bare in restavracije. Podstavke lahko na primer prilagodite z logotipom svojega podjetja. V restavracijah se pogosto uporabljajo papirnati podstavki, vendar se zlahka uničijo. Podstavek iz plute je trajnejša rešitev, ki bo navdušila vse vaše stranke! Želite oddati večje naročilo in prejeti popust? Za več informacij se obrnite na naš prodajni oddelek