Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Adventni koledar - Milka

Adventni koledar - Milka

1,769 glasov
Ni na zalogi
19,99 €
Vaš dizajn, popoln v sliki in v barvah
Z nič manj kot 24 čokoladami Milka
Okusno odštevanje do božiča

Specifikacije daril

Več informacij o adventnem koledarju Milka:
Čokolada: 24 slastnih alpskih mlečnih čokolad Milka
Polnilo: Alpsko mleko, jagoda, lešnik, kakavova krema
Dimenzije: 21,3 x 29,4 x 2,4 cm
Število dni: 24 (od 1. do 24. decembra)
Personalizacija: z imenom, fotografijo in/ali logotipom
Tisk: polnobarven

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, posneto MLEKO v prahu, kakavova masa, sladka sirotka v prahu (iz MLEKA ), MASLENA MAŠČOBA , palmovo olje, LEŠNIKI , LEŠNIKOVA MASA , POLNO MLEKO V PRAHU, emulgatorji ( SOJIN lecitin , sončnični lecitin, sušeni, citrusov jogurt). , kakav v prahu Kakav: vsaj 30 % v alpski mlečni čokoladi.
Alergeni : Lahko vsebuje druge oreščke in pšenico.

Na žalost zaradi tehničnih razlogov ni mogoče obdelati ciriličnih, arabskih, azijskih, grških ali posebnih znakov.

Odštevajte do božiča s tem prilagojenim adventnim koledarjem

Komaj čakate na božič in sanjate o darilih pod drevescem, dobri hrani in istih starih božičnih pesmih? Potem bo ta adventni koledar, polnjen s čokolado Milka, naredil odštevanje še bolj zabavno in okusno! Sprednjo stran koledarja oblikujete sami, tako da dodate ime, fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri. Spremenite se v pravega božičnega škrata in presenetite svoje prijatelje, družino ali sodelavce s tem veselim božičnim presenečenjem. Lahko si celo privoščite in odštevate do najlepšega časa v letu na najbolj slasten način!

Vaš osebni adventni koledar je napolnjen s 24 slastnimi Milka čokoladami različnih okusov. Od 1. decembra lahko uživate v enem od njih vsak dan do božiča. Ustvarjanje lastnega prilagojenega adventnega koledarja je enostavno! Preprosto dodajte fotografijo in/ali ime po vaši izbiri enemu od naših prazničnih božičnih dizajnov ali pa bodite ustvarjalni in naložite svoj dizajn. Nato bomo vaš dizajn natisnili na adventni koledar, preden ga pošljemo na naslov po vaši izbiri. HO HO HO, ustvarite svojega zdaj!

Če vas zanima veliko naročilo adventnih koledarjev 18 ali več, se obrnite na naš B2B oddelek s kontaktnim obrazcem na dnu te strani.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj