Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Valentinova darila za moške

Priljubljenih moških daril je veliko: parfumi, nogavice ali moški dodatki. Če pa res želite preseči izvirnost in ga na valentinovo presenetiti z darilom, ki mu seže do srca, mu začnite dajati super zajtrk v postelji s personaliziranim pladnjem, natisnjenim s fotografijami najboljših trenutkov v skupni rabi. Za dokončanje tega romantičnega zajtrka ji podarite čarobno skodelico s fotografijo z njeno najljubšo vročo pijačo. Zdravo!
Čez dan ji pošiljajte romantična sporočila, ki jo spomnijo, kako pomembna je za vas, da boste do konca popoldneva ustvarili popolno vzdušje za praznovanje valentinovega.
Če želite zaključiti ta dan, poln ljubezni in romantike, nazdravite s kompletom vgraviranih kozarcev za šampanjec ob steklenici okusnega šampanjca ali vina s personalizirano etiketo. Če želite ta dan proslaviti na drugačen način, pomislite na prvi zmenek in ga poskusite poustvariti! To je zelo izvirna ideja in brez dvoma zelo osebna.

Praznujte 14. februar s svojim fantom

Tukaj so 3 super ideje za praznovanje valentinovega s partnerjem:

1) Organizirajte romantično večerjo. Prvi korak je ustvariti pravo okolje. Predano pripravljena večerja bo vedno prinesla dober rezultat, zakaj ne bi pripravili čudovite mize s svečami (morda personaliziranimi) in personaliziranimi kozarci z vgraviranimi imeni in datumom, ko ste se srečali. Tako boste imeli neizbrisen spomin. Ah! In ne pozabite na steklenico šampanjca z mehurčki, da vžgete romantično vzdušje.

2) Delite spomine na svoje življenje kot par. Ljubezen se živi vsak dan v letu, a na ta poseben dan je dobro pregledati vse lepe spomine in srečne trenutke, preživete skupaj. Kaj je lepšega kot foto album za podoživljanje leta ljubezni? Na valentinovo 2022 smo prepričani, da je foto sestavljanka izvirna in zabavna ideja za delitev posebnega spomina. Za okrasitev vaše sobe ali pisarne lahko podarite tudi personalizirano stensko uro.

3) Skupaj načrtujte izkušnjo. V ljubezenski zgodbi je dobro gledati v prihodnost. Ena pomembna stvar v odnosih so skupne lastnosti, ki vas združijo in naredijo druga za drugega posebna. Dajte nekaj, kar vključuje oba. Če na primer radi potujete in bi radi preživeli naslednje počitnice na eksotični lokaciji, zakaj ne bi podarili personaliziranega kovčka s fotografijo? Zagotovo je klasičen in zelo romantičen način, da rečete "ljubim te", če to napišete na obesek ali zapestnico, tako boste navaden dodatek spremenili v poseben, ki ga boste nosili vsak dan.

Kot lahko vidite, obstaja veliko izvirnih načinov in idej za ta 14. februar. To so le 3 izvirni načini za praznovanje zabave zaljubljencev, izberete tistega, ki vam je najbolj všeč, in tistega, ki zagotavlja največ objemov in poljubov.