Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Čudovito darilo pod božičnim drevescem vas vabi že več tednov. Kaj bi lahko vsebovalo? Lepo zavita darila so izjemno privlačna. Pet nasvetov za zavijanje, da bodo vaša božična darila pod drevescem resnično blestela.

Nasvet za zavijanje #1

Skrbno izberite ovojni papir

Uporabljeni ovojni papir v veliki meri določa rezultat. Ovijalni papir je na voljo v vseh oblikah in velikostih. Debel papir je pogosto videti lepši od zelo tankega. Svetujemo, da izberete praznične barve, kot so zlata, srebrna in modra z bleščicami, ki darilu takoj dajo eleganten videz. Darilo je videti bolje tudi, če čez ovojni papir dodate plast prozornega celofana. Lahko tudioblikujte svoj zavijalni papirr. To bo resnično ukradlo šov!

Nasvet za zavijanje #2

Nič ni boljšega od loka!

Z lokom boste svoje darilo takoj izboljšali, ne da bi se za to posebej potrudili. Vse, kar potrebujete, je lep trak ali vrvica ali dve vrvici ali trakovi v različnih barvah, ki se združita okoli darila. Kako naredite lep lok? Najprej odrežite vrvico ali trak prave dolžine, da ga lahko dvakrat ovijete okoli darila. Nato trak položite vzdolžno čez sprednjo stran darila. Na zadnji strani darila zavijte konca traku drug okoli drugega in zavrtite trak za četrtino obrata. Nato trak zavijte po vsej širini darila. Na mestu, kjer se trakova križata, naredite pentljo. To je to! Nasvet: poskusite, da lok ne bo točno na sredini. To je zelo težko in takoj boste opazili, če vam ni uspelo. Bolje je, da se namenoma odločite za postavitev loka ob strani, s čimer mu boste dali igriv videz.

Nasvet za zavijanje #3

Ustvarite pregib

Ta nasvet zahteva zelo malo truda, a je zelo pomemben. Najbolje se obnese, če imate darilni papir z različnim potiskom na vsaki strani. Če sta notranja in zunanja stran enaki, je učinek manjši, vendar lahko še vedno doda lep pridih. Zavijalni papir odrežite približno pet centimetrov dlje, kot je potrebno. Nato papir prepognite nazaj po celotni dolžini, tako da se notranja stran papirja pokaže nad tem trakom. To prilepite z lepilnim trakom. Nato zavijte darilo. Z pregibom bo božično darilo dobilo eleganten videz.

Nasvet za zavijanje #4

Dodajte darilno nalepkoDodajte darilno nalepko, ki je češnja na torti in dopolnjuje videz. Ustvarite lahko svojo ali pa uporabite našo božično etiketo, ki smo jo zasnovali mi, lepo in preprosto!

Nasvet za zavijanje #5

Dodajte pridih božiča

Če želite še bolj poudariti božično temo, dodajte božični detajl. To je lahko kar koli, če vam vzbuja božični občutek. Nekaj svetinje ali borove vejice, ki ste jo našli v gozdu. Ali pa darilu dodajte majhen bombonček, angelčka ali zvezdo. Še ena odlična zamisel je, da dodatelesena božična dekoracijaz graviranim osebnim sporočilom za prejemnika.

Če ste uporabili vse te nasvete, boste ta božič zagotovo ukradli šov!

Zdaj veste, kako lepo zaviti darilo, a če še vedno potrebujete pravo darilo, si oglejte naša fantastična božična darila!

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana skodelica - bela

Personalizirana skodelica - bela

Personalizirana čokoladna ploščica XL Toblerone

Personalizirana čokoladna ploščica XL Toblerone

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila