Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Biti mama je tako posebna izkušnja, vendar je včasih lahko zahtevna, zato je tako pomembno, da mami ali materi pokažeš hvaležnost, ko je le mogoče. Ne moremo vedno preživeti materinskega dne z mamo, na primer zaradi geografskih razlogov, vendar je vseeno pomembno, da ta dan zanjo naredimo čim bolj poseben!

Preberite naše ideje in nasvete, kako praznovati materinski dan na daljavo.

Nasvet št. 1: Presenetite svojo mamo!

Če živite daleč od svoje mame, ne bo pričakovala, da pridete k njej na obisk, zaradi česar bo še toliko bolj zabavno izmisliti nekaj, česar nikoli ne bi pričakovala. Videoklic je odličen, vendar poskusimo nekaj bolj edinstvenega.

Lahko bi dobili darilo na njen naslov, na primer, če bi ji na ta poseben dan podarili nekaj za odviti.

  1. Ustvarite personaliziran foto album: Fotoalbum je fantastično darilo. Poln spominov, ponuja ure zabave in je resnično darilo, ki bo všeč vaši mami. Prilagajanje lastnega foto albuma je enostavno! Preprosto dodajte svoje najljubše fotografije, pa naj bodo to fotografije iz vašega otroštva, družinskih srečanj, počitnic ali drugih posebnih trenutkov, ki ste jih preživeli skupaj. Dodajte naše zabavne motive za materinski dan in besedila po vaši izbiri, da dokončate svoj foto album.

  2. Ustvarite prilagojen skodelico: Vedno je lepo držati svoje ljubljene in ustvariti svojo osebno skodelico, ki vsebuje odlična fotografija ali fotografije so popoln način, da jo spomnite, kako posebna je z vsako skodelico čaja ali kave, ki jo uživa.

  3. Prilagojena čokolada: Kdo ne uživa v slastni čokoladi? S čokolado ne morete zgrešiti, še posebej, če jo naredite izjemno izvirno! Osebno prilagodite svoje čokoladno darilo s fotografijo, imenom in/ali besedilom po vaši izbiri.

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Prilagojena darilna škatla Milka iz čokolade v obliki srca

Toblerone bar za materinski dan

Toblerone bar za materinski dan

Prilagojeno gravirano čajno steklo - materinski dan

Prilagojeno gravirano čajno steklo - materinski dan

Valentinova fotoknjiga

Valentinova fotoknjiga

Enter your text here!

2. nasvet: pošljite lepo sporočilo

Mama te najbolje pozna. Gledala te je, kako odraščaš. Včasih je lahko zahtevna vloga, zato si vsekakor zasluži, da jo razvajamo na materinski dan. Privoščite ji nekaj sladkih besed, napisanih samo zanjo.

Na osebno kartico dodajte sporočilo skupaj s sladko fotografijo na primer. Ponujamo vam voščilnice v različnih vrstah in velikostih, tako da boste vedno našli tisto, kar iščete, in tisto, ki se najbolje ujema z vašim sporočilom. Lahko se celo odločite za personalizirano čokoladno kartico!

Nasvet št. 3: Pravkar sem poklical, da bi rekel, da te ljubim

Ali z mamo tradicionalno preživljata materinski dan skupaj?

Če letos ne zmorete, a vseeno želite preživeti čas z mamo, imamo za vas nekaj idej:

  1. Skupaj si oglejte stare fotografije: Kot je navedeno zgoraj, je personaliziran foto album čudovito darilo. Zakaj ne bi knjige naročili dvakrat, tako da si bosta z mamo lahko vsaka imela eno za svoje domove, materinski dan pa lahko preživite v videoklicu, ki si ogledate vse. Za vsako fotografijo je zgodba!

Nasveti za darila: pošljite ji personaliziran wellness darilni komplet, s katerim zaključi dan.

  1. Filmski večer: Če z mamo uživata v gledanju istih filmov ali televizijskih oddaj, načrtujte filmski večer na daljavo! Vzemite kokice, pijačo po vaši izbiri in pritisnite play!

Nasveti za darilo: Presenetite jo s prilagojeno skodelico ali personalizirano odejo iz flisa za filmski večer.

  1. Zabava v kuhinji: Če si delite strast do kuhanja ali peke, zakaj ne bi kuhali iste jedi in uživali skupaj prek videoklica? Imejte svoj lasten virtualni zmenek za večerjo!

Nasveti za darila: Kaj pa gravirana deska za rezanje ali prilagojen predpasnik?

Fotografija na čokoladi

Fotografija na čokoladi

Personalizirana skodelica za materinski dan

Personalizirana skodelica za materinski dan

Prilagojeni kozarci za belo vino

Prilagojeni kozarci za belo vino

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila