Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Izbor prilagojenih steklenic za vodo z vašo fotografijo ali besedilom. Ustvarite personalizirano termalno steklenico za vodo, v kateri lahko shranite vse svoje tople ali hladne napitke.

15 Darila

Personalizirane steklenice za vodo, potovalni skodelice in čaše

So izjemno priljubljeni: priročne steklenice za vodo, ki lahko zadržijo veliko vode, kave ali čaja, da preživite dan. Bi radi ustvarili priročno steklenico vode ali termos bučko? Ali pa bi svojemu otroku dali šobo s svojo fotografijo ali imenom? Preprosto oblikujte svojo steklenico vode, potovalni skodelico ali čašo na spletu! Izbirate lahko med različnimi vrstami steklenic, termosov, bučk in čaš.

Personalizirana steklenica vode

Veliko steklenic vode v našem asortimanu je kot nalašč za šport in vadbo. Steklenice so izdelane iz močnega aluminija, zaradi česar so lepe in trdne. Steklenice imajo pokrovček, ki ščiti ustnik. Za polnjenje steklenice preprosto odvijte pokrovček. Prostornina steklenic je 500 ml, več kot dovolj, da zdržijo nekaj časa! V našem urejevalniku izberite kul dizajn, naložite fotografijo ali dodajte ime, da v hipu ustvarite edinstveno steklenico vode.

Personalizirana termos skodelica

Če greste na pot nekaj časa in želite s seboj vzeti kakšno toplo ali hladno pijačo, boste potrebovali priročno termos skodelico. Termos skodelica ima drsni pokrov, s katerim lahko skodelico odprete in iz nje pijete. Ko končate, preprosto zaprite drsni pokrov. Steklenička je izdelana iz belega aluminija in ima črni ročaj. Termos skodelica bo vaš topli napitek ogrela do 6 ur, kar je dovolj za to vožnjo z vlakom ali vožnjo z avtomobilom! Termos skodelico lahko sperete ročno. Ne priporočamo pranja termos skodelice v pomivalnem stroju, da bo tisk popoln. Termos skodelico lahko prilagodite z imenom, fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri.

Personalizirana termos bučka

V naši ponudbi ponujamo tudi številne čudovite termos bučke. Te steklenice imajo dvojne stene in so zato primerne za ohlajanje hladne pijače ali tople pijače. Termos bučke imajo prostornino 500 ml in so iz nerjavečega jekla. Izbirate lahko med termos bučko s sukanim pokrovčkom, eno z mini slamico ali drugo z bambusovim vrhom. Na voljo so v srebrni in beli barvi. V termos bučko lahko dodate svojo fotografijo, ime, besedilo ali logotip. Če želite ustvariti svojo posebno steklenico, si oglejte naš spletni urejevalnik, da vidite, kateri modeli so vam všeč.

Modeli v našem uredniku

V našem spletnem urejevalniku boste našli različne zabavne oblike, s katerimi lahko prilagodite svojo steklenico vode. Izbirajte med tiskom, ki vsebuje rože, liste, tigre, pomaranče ali enega od naših številnih drugih kul modelov. V naše modele lahko dodate svoje ime in fotografijo, da ustvarite svojo edinstveno termos bučko.

Osebne šolske čaše in steklenice

Seveda v našem asortimanu ponujamo tudi številne zabavne šolske čaše, ki jih lahko vaš otrok odnese v šolo. Te čaše so na voljo v modri, zeleni in roza barvi. Narejene so iz super močne plastike brez BPA. Izbirajte med zabavnimi modeli, ki vsebujejo flaminga, lisico, medveda koalo, leva, kita ali katero koli drugo sladko obliko. Naložite otrokovo najljubšo fotografijo in dodajte njegovo ime, da ustvarite edinstveno skodelico za šolo. Idealno, če vaš otrok pogosto izgubi čašo; lastnika je mogoče najti v hipu!

Vaša osebna skodelica, steklenica ali bučka v hipu

Ustvarjanje lastne skodelice, steklenice z vodo ali termosa na spletu je preprosto. Preprosto izberite izdelek, ki ga želite prilagoditi, in zaženite urejevalnik. Izberite enega od naših čudovitih modelov, naložite svojo fotografijo in dodajte ime ali besedilo. Brez najmanjše količine naročila in v kratkem času pripravljeno.