Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Z uporabo tega izbora ni bilo mogoče najti nobenega izdelka.
no search results

Prilagojena posteljnina z lastno fotografijo ali dizajnom

Imate fotografijo ali obliko, ki vam veliko pomeni in s katero bi radi naredili nekaj lepega? Fotografijo lahko seveda natisnete na platnu, kaj pa odeja s odejo s svojo najljubšo fotografijo? Ne glede na to, ali gre za fotografijo vaših najboljših počitnic, vaše poroke, konja, hišnega ljubljenčka ali otrok, fotografijo natisnemo na čudoviti posteljnini, v visoki kakovosti. Ne morete izbrati samo ene fotografije? Ni problema - ustvarite osupljiv kolaž z več fotografijami! V našem spletnem urejevalniku, ki je preprost za uporabo, lahko oblikujete svojo odejo.

Ste ustvarjalna oseba, ki ustvarja čudovite grafike in modele? Nato naložite datoteko v urejevalnik in preden veste, lahko ležite pod odejo, ki ste jo sami oblikovali!

Kakovost tiska

Vaš material natisnemo na zelo kakovostnem materialu. Tisk je popolnoma raven in neopazen, barve pa izgledajo odlično. Če posteljnino perete pri največ 40 stopinjah, ste prepričani v dolgotrajno kakovost!

Prevleke za odejo in posteljnina

Na voljo so naslednje velikosti: * 100 x 150 cm (enojni) * 140 x 200 cm (dvojno) * 200 x 200 cm (velikost kraljice) * 220 x 200 cm (velika velikost) * 240 x 220 cm (dvojček) Imamo komplete z vzglavniki in brez njih, zato se lahko sami prepričate, koliko želite porabiti in kaj se vam zdi najboljše.

Z vzglavnikom ali brez njega

Ponujamo komplete z vzglavniki in brez njih, tako da se lahko odločite, ali želite natisniti tudi blazine. Izberete lahko tudi, da bodo blazine natisnjene z drugačnim tiskom kot odeja. To pomeni, da lahko celoten komplet naredite točno tako, kot želite. Na primer, lahko na blazine vnesete besedilo ali datum.

Poliester ali bombaž?

Izbirate lahko med materiali poliester ali bombaž. Kateri material je za vas najbolj primeren, je odvisno od številnih stvari.

Bombaž

Bombaž je močan, koži prijazen in uravnava vlago. Bombaž je odlična možnost za ljudi, ki se hitro segrejejo in se ponoči veliko znojijo. Bombaž lahko absorbira veliko vlage in se ne počuti močnega.

Poliester

Poliester je mehak in lahek ter trpežen. Poliester je zelo primeren, če ima kdo alergije, kot so pršice ali bolezni dihal. Struktura poliestrskih vlaken je veliko bolj zaprta, kar pomeni, da se pršice v njih ne morejo zlahka zbrati. Poliester pogosto zadržuje več toplote, ker je sintetičen material, zato je priljubljen pri ljudeh, ki so bolj občutljivi na mraz. Poliester, tako kot bombaž, je enostavno prati in se hitro suši.

Vstavljeni trakovi

Prosimo, upoštevajte! Skoraj vsa posteljnina ima po celotni dolžini vpet trak 20 cm, razen kompleta 150 x 100 cm.