Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vse Kussens darila

Prilagojene blazine in blazine

Blazino, vzglavnik, vzglavnik ali prevleko za blazino prilagodite fotografiji in/ali besedilu po vaši izbiri. Popolno darilo za fotografije za dom.

Personalizirana blazina

Blazina s čudovito fotografijo je odlično darilo, saj je čas, ki ga preživite ob posedanju na sedežni garnituri, še bolj zabaven.

Naš spletni urejevalnik vam omogoča, da v kratkem času ustvarite kul blazino ali prevleko za blazino. Preprosto izberite blazino ali prevleko za blazino po vaši izbiri, izberite barvo in naložite svojo najljubšo fotografijo.

Izbirate lahko med različnimi oblikami, na primer kvadratnimi, v celoti natisnjenimi v obliki srca in v obliki srca, ki jim lahko dodate fotografijo na sredini.

Na izbiro imamo veliko barv, kot so svetlo roza, rdeča, siva, bela, črna, bordo, svetlo modra in mornarsko modra.

Osebna blazina za babico in dedka

Če iščete odlično darilo za svoje stare starše, je osebna blazina ali prevleka za blazino s fotografijo njihovega vnuka odlična izbira. Te blazine in prevleke za blazine so tudi čudovito darilo za stare starše, ki so izgubili ljubljeno osebo, saj jim omogočajo, da svojo fotografijo držijo blizu. Od naših strank smo slišali veliko ganljivih zgodb v zvezi s tem. Čeprav darilo ne odnese žalosti, je misel tista, ki šteje in je pogosto dobro sprejeto darilo.

Osebna blazina za dojenčke

Če se vam bliža otroška prha ali kmalu obiskujete nove starše, je luštna blazina s sladko ilustracijo čudovit nasvet za darilo. Izberite med srčkanimi ilustracijami, na primer žirafa, lev, sova, koala, metulj, kit, gasilsko vozilo. To je le nekaj od razpoložljivih možnosti!

Izbranemu dizajnu lahko dodate otrokovo ime ali fotografijo in tako ustvarite zabavno darilo za malega!

Osebna blazina za materinski dan

Osebna blazina je tudi čudovito darilo za materinski dan. Naložite svojo najljubšo fotografijo svoje mame ali celotne družine. Dodajte piko na i z enim od naših zabavnih modelov.

Personalizirana blazina kot poročno darilo

Če iščete izvirno poročno darilo, si privoščite komplet osebnih prevlek za gospoda Mr & Mrs. Naložite zabavno fotografijo srečnega para ali dodajte njun priimek, da ustvarite izvirno poročno darilo.

Prilagojena blazina ali prevleka za blazino

Izbirate lahko med naročilom prilagojene blazine (vključno z nadevom) ali prilagojene blazine na strani z izdelkom.

Personalizirana prevleka za blazino

Poleg osebnih blazin in prevlek za blazine ponujamo tudi prilagojene prevleke za blazine, h katerim lahko dodate fotografije in/ali besedilo po vaši izbiri. Nič drugega kot sladke sanje z osebno prevleko za blazino.