Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vsakoletni boj za iskanje popolnih besed, ki bi jih zapisali na božične voščilnice ali obeske za darila, je poznan mnogim izmed nas. Si želite mešanice zabavnih, iskrenih in edinstvenih božičnih čestitk? Tukaj smo, da vam pomagamo!

Katere so klasične božične čestitke?

Ste se kdaj spraševali o brezčasnih, klasičnih božičnih čestitkah, ki že stoletja ogrevajo srca? Poglejmo nekaj izmed njih.

Čarobnost "veselega božiča

Isn't it magical how the simple phrase 'Merry Christmas' can bring such joy and warmth? Ta klasični pozdrav je stalnica po vsem svetu in se uporablja v neštetih jezikih. Ta čarobni stavek izvira iz Anglije 16. stoletja, kjer je bil izraz "vesel" običajen izraz za izražanje sreče in miru. Skozi stoletja je postal sinonim za praznično vzdušje v božičnem času.

Toplota pozdravov v sezoni

Ste kdaj razmišljali o univerzalni privlačnosti pozdrava za sezono? Ta vseobsegajoča želja je kot nalašč za obeležitev vseh prazničnih dni v sezoni. Izraz "Season's Greetings" se uporablja že od 19. stoletja, ko so praznične voščilnice postale priljubljen način izmenjave dobrih želja. Uveden je bil kot nenominalna čestitka, ki je zajemala vsa praznovanja, ki so se odvijala v tem obdobju. Njegova vključenost in brezčasna privlačnost pričata o združevalni moči prazničnega časa.

Veselje ob "veselih praznikih

Zakaj imamo radi "vesele praznike"? Ta čestitka se navezuje na številne praznike, ki jih praznujemo v tem letnem času, zato je odlična izbira za različne skupine.

Klasični "božični blagoslovi

Ali ste vedeli, da ima ta prisrčna tradicija podeljevanja božičnih blagoslovov korenine v verskih obredih? Gre za sodoben odmev starodavne prakse, ko so si ljudje v tem svetem času drug drugemu zaželeli vse dobro in izrazili upanje na veselje, mir in božanski blagoslov. To je nežen način zaželetij sreče in dobrega počutja, ki globoko odmeva v verskih občutkih.

Izvirne božične čestitke

Ste kdaj pomislili, da bi se z manj tradicionalnimi čestitkami ali občutki preusmerili na drugačno pot? Morda bo to vašim prazničnim čestitkam dodalo dodatno toplino in osebno noto. Predstavljajte si veselje, ki bi ga lahko vašim bližnjim prinesla ustvarjalna, neobičajna božična ali novoletna želja. Zakaj ne bi letos poskusili? Nekaj navdiha, ki bo spodbudil vašo ustvarjalnost:

  • "Jingle all the way in ves ta jazz!"
  • "Privoščite si božič z drevesi."
  • "Yule se opravičuj, če ne boš imel veselega božiča!"

Ti edinstveni pozdravi lahko vašim božičnim željam dodajo kanček zabave. In ne pozabite, ne glede na to, ali se odločite za klasične ali moderne, lahko katerega koli od teh voščil kombinirate z našimi posebnimi personaliziranimi dariliza dodaten dotik ljubezni.

Katere so edinstvene novoletne čestitke?

Iščete načine, kako bi v novem letu pozdravili družino, prijatelje, sodelavce in znance? Tukaj je nekaj edinstvenih novoletnih čestitk, prilagojenih vsem prejemnikom, ki si jih lahko zamislite.

Kaj če bi dolgoletna prijateljstva oživili s prisrčnim: "Naj ti novo leto prinese mir, veselje in srečo, dragi prijatelj!"? Za vašo družino pa toplo: "Še eno leto družinskih srečanj in skupnih spominov. Srečno novo leto!" je lahko idealno. Ko gre za sodelavce, kaj pravite na strokovne, a tople želje, kot so: "Želim vam leto, polno novih idej in uspehov. Srečno novo leto"?

Ne manjka edinstvenih in prisrčnih načinov, kako svojim bližnjim zaželeti srečno novo leto. Ključno je, da jih oblikujete po svoje in sporočilo prilagodite odnosu, ki ga imate z vsakim posameznikom. Bistvo smiselnega voščila je v personalizaciji.

Božična darila

Božična darila

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Božične kroglice

Božične kroglice

Osebne voščilnice

Osebne voščilnice

Kako nekomu zaželeti vesel božič v drugem jeziku?

Ste kdaj pomislili, da bi božične želje popestrili z drugim jezikom? To ni le odličen način, da presenetite svoje najdražje, ampak tudi izrazite globalni duh božiča!

Preizkusite te jezike:

  • Španščina: Feliz Navidad
  • Mandarin: Shèngdàn kuàilè
  • Francoski: Joyeux Noël
  • Nemščina: Frohe Weihnachten
  • Italijanski: Buon Natale
  • Nizozemska: Vrolijk Kerstfeest
  • Portugalska: Feliz Natal
  • Danska: Glædelig Jul
  • Finska: Hyvää joulua
  • Hawaiian: Mele Kalikimaka
  • Norveški: God Jul
  • Klingon: QISmaS DatIvjaj

Ali ni fascinantno, kako različne kulture izražajo isto veselje in toplino? Vzemite si trenutek časa in se naučite teh pozdravov ter v tem prazničnem času razveselite ljudi.

Katere so smešne božične in novoletne čestitke?

Iščete način, kako bi letos svojim bližnjim pričarali nasmeh na obraz? Zakaj ne bi poskusili s temi smešnimi božičnimi in novoletnimi čestitkami? So kot nalašč za prijatelje, družinske člane in sodelavce, ki se radi nasmejijo.

Smešne božične čestitke

Ste pripravljeni, da s temi zabavnimi čestitkami razširite praznično vzdušje? Ne pozabite, da so najboljša sporočila tista, ki so posredovana z iskrenim smehom in toplim nasmehom. Ne pozabite, da so ta voščila sicer namenjena smehu, vendar je vedno treba upoštevati prejemnikov smisel za humor. Vedno poskrbite, da bo vaše sporočilo dobro sprejeto in cenjeno.

Kateri so nekateri verski božični pozdravi?

Če iščete sporočilo, ki bi odražalo duhovno bistvo prazničnega časa, vam ponujamo nekaj verskih božičnih voščil, ki so morda prav tisto, kar iščete.

  • Naj vas Odrešenikova ljubezen obdaja vse dni vašega življenja. Vesel božič vam in vaši družini!
  • Naj Kristusovo rojstvo napolni vaše življenje z veseljem in mirom v tem božičnem času. Vesel božič!
  • Naj bo vaš božič napolnjen z resničnimi čudeži in pomenom tega čudovitega časa.
  • Naj čutite Božjo navzočnost v svečah, ki v božičnem času nežno širijo svoj žarek.
  • Največje Božje darilo smo prejeli na božič. Njegova ljubezen, mir in upanje naj napolnijo vaše življenje skozi vse leto. Vesel božič!

Če je verski vidik božiča tisti, ki vam je blizu, naj bo vaš razlog za sezono viden v vaših božičnih željah.

Kako lahko božična in novoletna voščila naredim bolj osebna?

Iščete ustvarjalne načine za personalizacijo božičnih in novoletnih čestitk? Ste na pravem mestu. Raziskujmo skupaj!

Prepoznajte prejemnika

Prvi vtis je pomemben, kajne? Poskušajmo svoje bližnje v pozdravih nagovoriti z njihovim imenom, da se bodo počutili posebno.

Dodajte osebno noto

Zakaj ne bi dodali individualnega sporočila, ki odraža vaš odnos s prejemnikom? To je lahko skupni spomin ali notranja šala, ki se nanaša na nekaj, kar ste skupaj doživeli v zadnjem letu.

Ročno napisane opombe

V tej digitalni dobi je vedno čudovit občutek prejeti na roko napisano sporočilo. Če je mogoče, poskusite pozdrave napisati na roko, saj boste tako sporočilu dodali dodatno dimenzijo in ga naredili osebno.

Besede, ki jih delimo s svojimi najdražjimi, so prav tako pomembne kot čas in misel, ki smo ju vložili v razmislek in izdelavo darila. Z našimi nasveti in triki ste pripravljeni.

Katere so uradne božične in novoletne čestitke za poslovne partnerje?

Se sprašujete, kako poslovnim partnerjem izraziti božične in novoletne želje? Pošiljanje toplih sporočil v prazničnem času ne le okrepi vaš odnos z njimi, ampak lahko tudi utrje pot za uspešnejše sodelovanje v prihodnjem letu. Toda katere so prave besede, ki jih lahko izrečete?

Uradne božične čestitke

  1. Želim vam vesel božični čas. Naj to praznično obdobje prinese srečo in blaginjo vam in vaši ekipi.
  2. Naj vaš božič zažari s trenutki veselja, smeha in dobre volje. Veselimo se še enega leta skupnega uspeha.
  3. Pozdravi za sezono iz naše ekipe v vašo. Naj bodo vaši prazniki polni topline, miru in dragocenih trenutkov.
  4. Vesel božič! Naj vas čarobnost tega časa navdihuje in vam pomaga doseči uspeh pri vseh vaših prizadevanjih.
  5. Ta božič naj vas obdaruje z uspehom, blaginjo in srečo. Zahvaljujem se vam za vaše partnerstvo.

Uradne novoletne čestitke

  • Naj novo leto prinese nova upanja in svetle začetke. Veselimo se skupnega leta rasti in uspeha.
  • Želim vam leto, polno sreče in blaginje. Naj naše partnerstvo uspeva tudi v prihodnjem letu.
  • Srečno novo leto! Naj vam to leto prinese nove priložnosti in dosežke.
  • Novo leto naj bo za naše partnerstvo obdobje ponovnega uspeha in rasti.
  • Ob vstopu v novo leto se veselimo krepitve naših poslovnih odnosov in doseganja skupnih ciljev.

Izbira besed je lahko zelo pomembna pri vzpostavljanju poslovnih odnosov. Iskreno sporočilo dobre volje in veselja lahko vašim partnerjem omogoči, da se počutijo cenjene, in okrepi vez zaupanja med vami. Izkoristite ta praznični čas in jim sporočite, kako zelo cenite vaše partnerstvo.

Katere novoletne odločitve lahko vključim v svoje čestitke?

Katere novoletne odločitve bi morali vključiti v svoje čestitke? S kančkom humorja ali celo resnimi nameni lahko vaše novoletne želje izstopajo. Tukaj je nekaj idej:

Resne resolucije:

"Naj vam bo v letošnjem letu omogočeno, da najdete več priložnosti za uresničitev svojih sanj."

"Letos se zaobljubimo, da bomo cenili majhne stvari v življenju."

"Naj najdete pogum, da naredite velik korak, ki ste se ga doslej preveč bali."

Smešne resolucije:

"Naj manj jemo, več telovadimo in poskušamo spati le še pet minut."

"Letos si obljubimo, da bomo od jutri naprej manj odlašali!"

"Odločimo se, da bomo dvakrat premislili, preden za novo leto kupimo še eno članarino za telovadnico."

Darilna resolucija v paru z darilom

Razmislite o naši ponudbipersonalizirana božična darila da bodo vaše želje še bolj posebne:

  • Osebni načrtovalnik: "Naj manj jemo, več telovadimo in poskušajmo spati le 'pet minut več'."
  • Vrč z navdihujočim citatom: "Naj letos najdete več priložnosti za uresničitev svojih sanj."
  • Personaliziran zvezek: "Letos si obljubimo, da bomo od jutri naprej manj odlašali!"

Najboljše novoletne želje so tiste, ki so polne topline, ljubezni in pozitivnosti. Svojim bližnjim sporočite, da jim v novem letu stojite ob strani.

Personalizirana snežna krogla

Personalizirana snežna krogla

Osebna darila za vino

Osebna darila za vino

Božične skodelice

Božične skodelice

Prilagojeni obeski za ključe

Prilagojeni obeski za ključe

Kateri so dobri citati, ki jih lahko vključim v božična in novoletna voščila?

Ko ne bi razmislili o besedah Hamiltona Wrighta Mabieja: "Blagor letnemu času, ki ves svet vključi v zaroto ljubezni!"? Ta citat čudovito povzema čarobnost božičnega časa. morda bi raje izbrali kaj iz kultnega Charlesa Dickensa? Njegov citat "V srcu bom božič spoštoval in ga skušal ohraniti vse leto" je večna klasika in se odlično poda v vsako božično čestitko. Želite širiti optimizem za novo leto? Razmislite o uporabi besed pisatelja Neila Gaimana: "Naj bo vaše prihajajoče leto polno čarovnij, sanj in dobre norosti." To je navdihujoča in zabavna želja za leto, ki prihaja. Morda želite citat, ki bo v novo leto zazvenel z občutkom upanja in obnove, kot je citat Hala Borlanda: "Konec leta ni ne konec ne začetek, temveč nadaljevanje, z vso modrostjo, ki nam jo lahko vcepijo izkušnje."

Vsak od teh citatov lahko doda posebno noto vašim božičnim ali novoletnim čestitkam.

Kateri so ustvarjalni načini pošiljanja božičnih in novoletnih čestitk?

Iščete drugačen način za pošiljanje božičnih in novoletnih čestitk v letošnji praznični sezoni? Obdarovanje dobi edinstveno raven, ko postane personalizirano. Oglejmo si nekaj inovativnih idej za pošiljanje božičnih in novoletnih čestitk.

Personalizirane božične kartice

Za razliko od splošnih voščilnic, kupljenih v trgovini, zakaj ne bi svojim najdražjim omogočili, da se počutijo še posebno z osebne božične voščilnice? Vključite lahko iskreno sporočilo, nepozabno fotografijo ali celo ročno narisano obliko, na primer otroško risbo.

Personalizirana darila z osebnim pozdravom

Ste kdaj pomislili, da bi podarili personalizirana darila, ki bi nosila vaš poseben pozdrav? To so lahko po meri izdelani okraski, vrči ali celo nakit. Predstavljajte si veselje na obrazih svojih bližnjih, ko bodo odvili darilo s pridihom vaše pozornosti!

Več ustvarjalnih možnosti za božične čestitke

  • Dekorativni božični okraski: Kako je z personaliziran božični bombonček s posebnim sporočilom? To je zabaven in prazničen način pošiljanja božičnih voščil.
  • Video sporočilo: V tej digitalni dobi je lahko osebno prilagojeno video sporočilo nepozaben virtualni način, kako nekomu zaželeti vesel božič ali srečno novo leto. Je osebno, neposredno in vsekakor ustvarjalno!

Bodite ustvarjalni in poskrbite, da si bodo vaši bližnji to praznično sezono zapomnili s svojimi edinstvenimi prazničnimi čestitkami.

Kateri običaji so povezani z novoletnimi voščili?

Z novim letom so povezani številni običaji z vsega sveta. Oglejmo si nekaj najbolj zanimivih, raznolikih in srčnih.

1. Španija: Španija: Uživanje grozdja ob polnoči

Ste že kdaj slišali za špansko tradicijo, po kateri na silvestrovo ob polnoči pojemo dvanajst grozdnih jagod? Vsako grozdje pomeni srečo za en mesec v prihajajočem letu. Zelo okusen način, kako si zaželeti srečno novo leto!

2. Japonska: Japonska: zvonjenje z zvonom

Ali ste vedeli, da na Japonskem 108-krat pozvonijo z zvonom, kar je v skladu z budističnim prepričanjem, da se s tem očistijo 108 zemeljskih želja. To je duhoven način za pozdrav novega leta.

3. Danska: Razbijanje plošč

Težko odpustite preteklo leto? Na Danskem ljudje mečejo stare krožnike in kozarce na vrata prijateljev in družine, da bi pregnali slabe duhove. To je pač odmik od tradicije!

4. Škotska: Prva noga

Ste oseba, ki je rada pri vsem prva? Na Škotskem oseba, ki po polnoči prva vstopi v hišo in je znana kot "prva noga", prinaša srečo v prihajajočem letu.

5. Brazilija: Preskakovanje sedmih valov

Ste kdaj razmišljali, da bi novo leto pričakali na plaži? V Braziliji ljudje skačejo čez sedem valov za srečo in si zaželijo veliko sreče v prihajajočem letu. Osvežujoč začetek!

6. Grčija: Čebula kot simbol ponovnega rojstva

Kako simbolično napovedati novo leto? V Grčiji na silvestrovo na vrata obesijo čebulo, ki je simbol ponovnega rojstva, kot znak novega začetka.

Ti običaji so več kot le zabava - so pomemben del kulturne dediščine vsake države. Združujejo ljudi pri praznovanju in razmišljanju, pri čemer se poslovijo od starega leta in z odprtimi srci sprejmejo novo. Kaj če bi nekatere od teh tradicij vključili v svoja novoletna praznovanja? Morda boste našli nov najljubši način za obeležitev prihajajočega leta.

Personalizirana božična darila za dopolnitev vaših prazničnih čestitk

Ali ste razmišljali o tem, da bi svoje iskrene božične in novoletne čestitke združili z osebnim darilom iz Yoursurprise? To je odličen način, da vaše praznične želje izstopajo. Tukaj je nekaj odličnih možnosti, ki vam bodo v navdih in spodbudijo ustvarjalni zagon:

1. Personalizirani božični okraski

Kaj ne bi svojemu božičnemu drevescu dodali pridiha personalizacije z Personalizirani božični okraski? Si lahko predstavljate veselje na obrazih vaših najdražjih, ko vidijo bombon z graviranim imenom ali posebnim sporočilom? V času pred božičem in v prihodnjih letih bodo lahko uživali v vašem ljubkem, osebnem pozdravu.

2. Prilagojeni božični puloverji

Kaj je bolj prazničnega od božičnega puloverja? Kaj pravite na Prilagojeni božični pulover iz podjetja Yoursurprise? Podarite svojim najdražjim pulover z njihovim imenom ali edinstvenim dizajnom in tako resnično proslavite prijetnost in toplino sezone.

3. Personalizirani božični vrčki

Predstavljajte si, da srkate vroč kakav iz Personaliziran božični vrč, okrašen z vašim najljubšim prazničnim pozdravom? To darilo je primerno za veliko različnih prejemnikov in je odličen način, da na edinstven način posredujete svoje božično sporočilo ljubezni.

4. Personalizirani kozarci za vino, šampanjec in šampanjec

Kaj ne bi nazdravili na praznično sezono z njihovo steklenico osebno vino ali šampanjec? To Najbolj eleganten način, da nekomu zaželite vesel božič in srečno novo leto.

Izberite darilo, ki se popolnoma ujema z osebnostjo ali interesi prejemnika. Res je, da je izbira in prilagajanje pravega darila za vsakega od vaših bližnjih lahko vesela, vendar zahtevna naloga. Možnosti je brezmejno veliko! Na primer, tisti s smislom za humor bodo morda cenili zabavno darilo, nekaj nenavadnega ali nenavadnega, kar jim bo narisalo nasmeh na obraz. Ste že razmišljali o darilu, ki bi jih ganilo? Kaj pa gurmani v vašem življenju? Okusna sladka poslastica je lahko prijetno presenečenje. Kdo si ne bi rad privoščil dekadentnega čokoladna poslastica ali slastne sladkarije v tej praznični sezoni? Morda bi želeli razmisliti o praktičnem darilu, nekaj, kar lahko uporabljajo v vsakdanjem življenju. Morda bi jih razveselil personaliziran vrč, prilagojen koledar ali kuhinjski pripomoček. Za tiste, ki radi polepšajo svoje domovanje, pa darilo za dekoracijo doma je lahko čudovit izbor. Morda personaliziran okvir za fotografijo ali prilagojena blazina? Na koncu sta pomembna predvsem misel in trud, ki ju vložite v personalizacijo darila. Obdarovanec bo zagotovo cenil vaš čas in pozornost pri ustvarjanju darila, ki je edinstveno zanj.

Vgravirani kozarci za vino

Vgravirani kozarci za vino

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Dekoracija in oprema za dom

Dekoracija in oprema za dom

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila