Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vsi poznamo klasične vsakoletne božične fotografije in tudi letos bi lahko z družino posneli božično drevo, vendar ali ne bi bilo veliko bolj zabavno narediti nekaj malce drugačnega? Fotograf Jeroen Berends ima pet nasvetov za ustvarjanje izvirne božične fotografije, s katero boste izstopali iz množice!

Korak 1. Načrtujte vnaprej

Nekateri so tako organizirani, da bodo fotografijo za naslednje leto posneli že letos, a ker to berete, verjetno še ne razmišljate tako daleč naprej. Če želite letos božično fotografijo uporabiti kot božično voščilnico ali jo dodati na personalizirano darilo ali zavijalni papir, morate fotografijo posneti vnaprej. Ustvarite jasen načrt in ne čakajte, da se bo teden pred božičem zavrtel, saj boste takrat zagotovo že prepozni. Razen če boste posneli fotografijo za naslednje leto, seveda!

Korak 2. Izberite svojo lokacijo

Božično drevo lahko okrasite tako, da pred njim pozirate, na voljo pa je tudi veliko drugih možnosti. Kaj pravite na prijetno okolje božičnega sejma kot ozadje za vašo fotografijo? Vsakoletni božični sejmi se v Nemčiji začnejo že novembra, zato boste imeli dovolj časa za izdelavo božičnih voščilnic. V večini drugih držav so božični sejmi na voljo od začetka decembra ali pa imajo druge lepo okrašene kraje z lučkami za praznični božični videz. Če želite narediti nekaj povsem drugačnega, pomislite na priljubljene kraje vaše družine, kot sta plaža ali gozd. Morda radi skupaj kuhate in bi lahko pripravili fotografiranje v kuhinji. Možnosti je veliko, najboljše pa je, da so vse veliko bolj edinstvene in osebne kot standardna fotografija božičnega drevesa!

Korak 3. Izberite svoje rekvizite

V redu, lokacija je urejena, skupaj z vsemi osebami na fotografiji. Kaj še potrebujete? Boste vključili mačko, kužka ali hrčka, da bi dodali prikupen in prijeten pridih? Lahko jih celo oblečete v božična oblačila za še bolj praznično vzdušje. Morda ne bodo navdušeni, vendar lahko to prenesejo, če je to le enkrat na leto, in ne pozabite; tudi mrmrajoča žival lahko vaši fotografiji doda zabaven pridih. Dojenčki in majhni otroci v božičnih oblekah so vedno uspešnica, pri tem pa se ne bojte razmišljati neobičajno, saj mora fotografija povedati nekaj o tem, kako boste skupaj preživeli božič. Morda boste letos praznovali nekje na toplem in bi lahko vključili očala in dihalko - možnosti je neskončno.

4. korak. Uporaba stativa

Uporabite stativ! Ti niso priročni le za postavitev fotoaparata kjer koli, temveč so koristni tudi pri fotografiranju na območjih s šibko svetlobo. To zahteva daljši čas zaklopa, kar pomeni, da mora biti fotoaparat čim bolj miren. Izogibajte se uporabi bliskavice, saj bo ta zmanjšala toplino barv in osvetlitve. Poskrbite, da svetloba prihaja od spredaj in ne od zadaj. Če je na primer božično drevo pred oknom, izberite drugo mesto ali počakajte, da se zunaj stemni.

5. korak. Zabavajte se z njim

Resnično življenje ni Instagram, zato ni treba, da je vaša božična fotografija popolna. Če gre kaj narobe, če je nekdo videti malce nejevoljen ali če se otroku pripeti manjši incident, lahko doda kanček humorja. Vse te stvari samo naredijo vašo fotografijo bolj osebno in zabavno. Poskrbite le, da si vzamete čas, poskusite različne stvari in se pri tem zabavajte. Letošnja božična fotografija bo vsem všeč, to je gotovo!

Ali ste vedeli, da lahko božično fotografijo uporabite za izdelavo personaliziranega darila? Oglejte si naša najljubša božična darila s fotografijami!

Personaliziran plakat

Personaliziran plakat

Personalizirano platno

Personalizirano platno

Prilagojen lesen tisk fotografij

Prilagojen lesen tisk fotografij

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila