Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Jingle All The Way: Vrhunski božični filmi, ki si jih lahko ogledate z otroki

Premišljujete, kaj bi si v tej praznični sezoni ogledali s svojimi škrati? Ne iščite več! Tukaj je seznam najboljših božičnih filmov, ob katerih se bodo vaši otroci smejali, jokali in vse vmes.

  1. Jingle Jangle: Ta praznična pustolovščina, polna domiselnih izumov in očarljivih pesmi, bo zagotovo očarala najmlajše.
  2. Polarni ekspres: Z očarljivo animacijo in čarobno zgodbo o vožnji z vlakom do severnega tečaja je očarljiv ogled za vse.
  3. Grinch: Zgodba o nerodnem bitju, ki skuša pokvariti božič veselih prebivalcev Whovilla, je čudovita priredba zgodbe dr. Seussa.
  4. Muppetova božična pesem: Čudovita igra za najmlajše, ne bi rekli? Muppetova božična pesem je čudovita združitev klasične Dickensove zgodbe in značilne duhovitosti Muppetov, zato je idealen družinski božični filmski izbor.
  5. Hlapec po imenu Božič: Čarobna zgodba za najmlajše spremlja čarobno pustolovščino dečka Nikolasa, ki išče svojega očeta, ki je na misiji odkriti bajeslovno vas škratov, Elfhelm. Resnično praznična klasika, ki ujame duh božiča ter najmlajšim gledalcem vliva občutek čudenja in vere.

"Nič ne govori o božiču tako kot dober film, topla odeja in personalizirano darilo, ki bo oživilo čarobnost."

Zakaj ne bi filmskega večera naredili še bolj posebnega z naročilom personalizirana božična darila? To je odličen način za ustvarjanje trajnih spominov s svojimi najdražjimi.

Čas za družino: Srce parajoči božični filmi, v katerih lahko uživate z vso družino

Ste pripravljeni na praznični družinski filmski večer?

S prihajajočimi prazniki je čas, da snamete prah z božičnih puloverjev, si privoščite popcorn in se udobno namestite s svojimi najdražjimi. Tukaj je nekaj čudovitih božičnih filmov, v katerih lahko uživate z vso družino:

  1. Sam doma: Klasična, zabavna pustolovščina, ki bo zabavala tako otroke kot odrasle. Podoživite potegavščine in norčije mladega Kevina McCallisterja.
  2. Polarni ekspres: Ganljiva zgodba o čarobni vožnji mladega fanta z vlakom na severni tečaj, ki nas uči o prijateljstvu in duhu božiča.
  3. Na božično zgodbo: Film, posnet po brezčasnem romanu Charlesa Dickensa, nas opozarja na pomen dobrote in veselje do dajanja.
  4. Elf: Pridružite se škratu Buddyju pri njegovem humornem iskanju svoje prave identitete in ves čas širite božično vzdušje.
  5. The Grinch: Odkrivajte pravi pomen božiča z Grinčem v tej ganljivi zgodbi o preobrazbi in odrešitvi.

Ne pozabite, da filmski večer ni namenjen samo filmom. Gre za preživljanje kakovostnega časa z družino, ustvarjanje lepih spominov in sprejemanje prazničnega duha.

Božične kroglice

Božične kroglice

Božična čokoladna darila

Božična čokoladna darila

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

Božična darila

Božična darila

Romantična noč: Najboljši božični filmi za pare, ob katerih se lahko stisnejo k sebi

Želite se za božič udobno namestiti s svojo boljšo polovico? Za vas imamo pravšnji seznam, ki vam bo pričaral posebno noč. Izbrali smo izbor najboljših romantičnih božičnih filmov, ki so kot nalašč za prijeten večer ob ognju.

1. Počitnice

Praznik je prisrčna zgodba o ljubezni in prijateljstvu, v kateri se prepletata zgodbi dveh žensk, ki si za praznično sezono izmenjata domove. V glavnih vlogah nastopata Cameron Diaz in Kate Winslet, zato bodo vaša srca zagotovo vztrepetala.

2. Resnična ljubezen

Sodobna klasika, Love Actually. Z igralskim ansamblom in osmimi različnimi ljubezenskimi zgodbami je nemogoče, da ne bi začutili božične ljubezni.

3. Družinski kamen

Srce parajoč in zabaven film, prikazuje pomen družine in ljubezni med prazniki. Z zvezdniško igralsko zasedbo je to obvezen ogled za vsak par med božičem.

4. Zadnji božič

Ob glasbi Georgea Michaela,

Opomba: Ne pozabite, da boste filmski večer naredili še bolj poseben s personaliziranimi božičnimi darili. Ne glede na to, ali gre za prilagojeno odejo, pod katero se boste lahko stisnili, ali personalizirane vrčke za vročo čokolado, so majhne pozornosti tiste, ki poskrbijo za nepozaben večer.

Zdaj pa poskrbite za popcorn, prižgite ogenj in uživajte v večeru, polnem ljubezni in božičnega vzdušja.

Smeh na glas: Najbolj smešni božični filmi, ki si jih lahko ogledate s prijatelji

Ste na lovu za zabavnim, prazničnim filmom za letošnji božič? Poiščite te komične bisere, ki vas bodo zagotovo nasmejali.

Jingle All the Way

Kdaj ste se spraševali, kako skrajno daleč bi šel starš, da bi zagotovil popolno božično darilo za svojega otroka? Jingle All the Way ponuja zabaven in zdrav odgovor na to vprašanje.

Ta zanimiv film se odvija v času počitnic in se vrti okoli Howarda Langstona, očeta deloholika, ki ga igra Arnold Schwarzenegger. Langston se odpravi na epsko misijo, da bi zagotovil izmuzljivo akcijsko figurico, igračo "Turbo Man", kot sinovo božično darilo, pri tem pa se srečuje z nezaslišanimi ovirami in smešnimi kaotičnimi situacijami.

Ta božič se potopite v to prisrčno zgodbo o starševski ljubezni, ki je obogatena z velikim odmerkom prazničnega kaosa.

Okrasite dvorane

Iščeš praznični film, ki je poln smeha in lahkotne zabave? Deck the Halls bo odlična izbira!

Komična drama iz leta 2006 govori o dveh sosedih, ki se pomerita v zabavni bitki božičnih okraskov. Film z igralcema Dannyjem DeVitom in Matthewom Broderickom je zanesljiv način, da v svoje praznovanje vnese dozo prazničnega veselja.

Božične počitnice National Lampoon's Christmas Vacation

Griswoldovi so med počitnicami stalnica v številnih domovih, njihovo divje in norčavo praznovanje božiča pa vas bo zagotovo nasmejalo do bolečin.

Slab Božiček

Ta film je nekoliko tvegan, a če imate radi črno komedijo, se boste ob tem nekonvencionalnem prazničnem filmu smejali ves čas. Ne pozabite, da morda ni za otroke!

Klasika je vedno v igri: Brezčasni božični filmi, ki si jih lahko ogledate vsako leto

Ste razpoloženi za brezčasne klasike, ki se nikoli ne postarajo? Ne iščite več, poskrbeli smo za vas! Tukaj je nekaj najboljših božičnih filmov, ki so prestali preizkus časa.

Eden najbolj priljubljenih božičnih filmov vseh časov je "Čudovito življenje". Zakaj? Ta prisrčen film je zaradi svoje navdihujoče zgodbe postal klasika. Spominja nas na pravi pomen božiča - ljubezen, družino in hvaležnost za preproste življenjske blagoslove.

Ko pravite na prisrčno zgodbo, kot je "A Charlie Brown Christmas"? Ta animirana klasika gledalcem nikoli ne preneha prinašati veselja in topline. Gre za prikupno zgodbo, ki poudarja pomen prijateljstva in pravega duha božiča.

Kdo ne bi poznal "Narodno pesem"? Gre za brezčasno klasiko, ki se poglablja v preobrazbeno moč božiča. Njena trajna priljubljenost izvira iz očarljive zgodbe o odrešitvi in resničnem duhu prazničnega časa.

Koli ste že slišali za "Home Alone"? Ta film se je s svojo edinstveno mešanico komedije, pustolovščine in praznične topline vtisnil v božično tradicijo. Gre za zabaven film, ki ujame kaos, vznemirjenje in veselje prazničnega časa, zato si ga je treba ogledati vsako leto. Nič ne kriči božiča bolj kot mladi Macaulay Culkin, ki prelisiči dva nerodna vlomilca. Zagotovljeno bo nasmejal vso družino.

Tudi na severni tečaj z "Santa Clause". Ste se kdaj spraševali, kako je, če čez noč postaneš Božiček? Ta film na to odgovarja z zabavno in prisrčno zgodbo o moškem, ki po naključju prevzame vlogo Božička. To je priljubljena praznična zgodba, ki prinaša smeh in božično veselje.

Tudi na večno razpravo; je ""Umri pokončno" božični film ali ne? Nekateri trdijo, da gre za praznično klasiko zaradi časovnega okvira božičnega večera in občasnih prazničnih referenc. Drugi vztrajajo, da gre le za akcijski film, ki se po naključju dogaja med prazniki.

Ale ali ste že kdaj izkusili čarobnost "Čudež na 34. ulici"? Ta očarljivi film se je s svojo očarljivo zgodbo o Božičku iz veleblagovnice, ki trdi, da je pravi, vtkal v tkanino božične tradicije. Zaradi očarljive pripovedi in spodbudnega duha je nepogrešljiv del vašega božičnega filmskega maratona.

Sanjaš o 'White Christmas'? To je klasika, ki je zagotovo ne boste želeli zamuditi. Gre za brezčasen praznični film, ki očara s prisrčno pripovedjo in nepozabnimi glasbenimi številkami. Je popolna mešanica romantike, komedije in prazničnega veselja.

Nazadnje nam je vsem všeč "Love Actually"! Zaradi edinstvene mešanice romantike in prazničnega veselja je ta film postal božična stalnica. Njegove prepletene zgodbe o ljubezni in prazničnem duhu odmevajo pri gledalcih, zato je postal priljubljena klasika.

Vse te klasike so kot nalašč za predvajanje v času pred božičem in so odlične za predvajanje v ozadju, medtem ko krasite svoj dom z vsemi božičnimi okraski. Ustvarite vzdušje in uživajte!

Animirani užitek: Najboljši animirani božični filmi za praznično vzdušje

Si želite praznične animacije? Za vas smo poskrbeli. Tukaj je nekaj najboljših animiranih božičnih filmov, ki bodo vas in vaše najmlajše spravili v praznično vzdušje.

1. "Arthur Christmas"

Kdaj ste se spraševali, kako Božiček dostavi vsa darila v eni noči? Arthur Christmas odgovarja prav na to vprašanje! To je prisrčna zgodba, ki združuje tradicionalne vrednote s sodobno tehnologijo.

2. "Polarni ekspres"

Vse na krovu Polarni ekspres! Ta očarljivi film nas popelje na čarobno potovanje na severni tečaj in nas opomni, da nikoli ne smemo nehati verjeti.

3. "Klaus"

Koli ste razmišljali o izvoru Božička? Klaus ponuja edinstven in očarljiv pogled na nastanek tega priljubljenega lika. Vsekakor si ga morate ogledati.

4. "The Nightmare Before Christmas"

Kdo pravi, da božič ne more imeti pridiha noči čarovnic? Nočna mora pred božičem je kultna klasika, ki oba praznika preplete v čudovito animirano mojstrovino.

5. "Rdeči nosati severni jelen Rudolf"

Ne bi bil božič brez ogleda . Ta prikupni lik je že več generacij najljubši praznični lik.

Zakaj ne bi filmskim večerom dodali osebnega pridiha?

Z osebnimi božičnimi darili poskrbite, da bodo družinski filmski večeri še bolj nepozabni. Predstavljajte si, da srkate kuhano vino ali vročo čokolado iz lastnega prilagojenega vrča ali se stiskate pod odejo, na kateri so vaši najljubši božični filmski junaki. Tukaj je opisano, kako lahko to storite:

  • Personalizirani vrči: Oblikujte vrč s citatom iz najljubšega božičnega filma vaše družine.
  • Prilagojene odeje iz flisa: Ustvarite udobno odejo z liki iz priljubljenega božičnega filma.
  • Božični puloverji: Vzemite si ujemajoče se božične puloverje z motivom, ki ga je navdihnila klasična praznična zgodba.

Zakaj torej čakati? Že danes začnite načrtovati praznični(e) božični(e) filmski(e) večer(e)!

Božične skodelice

Božične skodelice

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirana čokoladica XXL Milka

Personalizirane odeje iz flisa

Personalizirane odeje iz flisa

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila