Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ne glede na to, ali ste odrasli ali otrok, je vedno zabavno, če nekaj izdelate s svojimi rokami. Ob tem imate občutek, da ste nekaj naredili, poleg tega pa se lahko prepustite svoji ustvarjalnosti. V tem blogu boste našli več idej, da boste lahko začeli izdelovati edinstveno darilo za materinski dan.

Preden vam razkrijemo zabavne ideje za materinski dan, z vami najprej delimo nekaj splošnih nasvetov. Tako boste lahko začeli izdelovati darila za materinski dan dobro pripravljeni. Vnaprej razmislite, kakšno darilo želite izdelati in katere materiale boste potrebovali za izdelavo. Je vaša hiša polna krede, slikarskega materiala, svinčnikov, bleščic, lepila, škarij, balonov in barvnega papirja ali morate vse kupiti? Če boste to imeli v mislih, se boste izognili temu, da bi na polovici postopka izdelave ugotovili, da vam manjka nekaj bistvenega in da darila ne boste mogli dokončati. Poskrbite tudi, da bodo materiali kakovostni, da bo darilo dolgo obstojno in da bo vaša mama v njem lahko dolgo uživala. Izberite na primer trpežen papir in dobro lepilo, da darilo ne bo zlahka razpadlo.

Obrtna darila za materinski dan iz papirja

Izdelajte svojo kartico za materinski dan - DIY

Ena od zamisli je, da naredite personalizirano kartico. Uporabite različne barve papirja ter jih izrežite in prilepite v čudovit dizajn. Na kartico lahko narišete tudi risbo ali sliko, nanjo napišete sladko sporočilo ali pa se ustvarjalno lotite žigov. Kartico lahko okrasite tudi z drugimi materiali, kot so kosi blaga, bleščice ali perje. Možnosti so neskončne! Eno je gotovo, to bo edinstvena voščilnica.

Lepa zamisel za predstavitev kartice: v leseno držalo za kartice z vgravirano čajno lučko. S tem bo vaša kartica dobila takojšnjo kuliso, vaša mama pa bo imela lepo mesto, kjer bo lahko hranila svojo kartico.

Šopek papirnatih cvetov

Papirnate rože lahko izdelate tako, da izrežete obliko cvetnih listov, jih zložite in zlepite z lepilom. Cvetove lahko naredite tako preproste ali zapletene, kot želite. Za stebla in po možnosti liste na steblih uporabite žico šeniljko. To barvno žico lahko upognete v poljubno obliko.

Kako bolje predstaviti cvetje kot v vazi? Naj bo graviranje vaze za svojo mamo in ji v vazi podarite doma narejen šopek. Kako zabavno je to!

Iščete darilo za prvi materinski dan povsem nove matere? Potem preberite našo najbolj personalizirana darila za prvi materinski dan blog, da bi jo zares presenetil.

Garland

Druga možnost je izdelava papirnatega venčka z napisanim osebnim sporočilom. Iz barvnega papirja izrežite črke in jih pripnite na vrvico ali trak, da naredite praznični venček. Črke lahko seveda okrasite po lastni želji. Izrežete lahko tudi druge okraske in jih dodate girlandi, na primer zvezdo, srčke ali zastavice.

Če želite girlando zaviti na zabaven način, jo dajte v spominska škatla. V to leseno škatlo lahko vgravirate čudovit dizajn in osebno besedilo za svojo mamo. Tako bo darilo popolno!

Shranjevalna škatla za materinski dan

Želite za svojo mamo narediti nekaj lepega, v kar bo lahko shranila dragocene predmete? Potem ji izdelajte škatlo za shranjevanje. Vse, kar potrebujete, je škatla za čevlje, barvni papir, svinčniki ali markerji in okraski po vaši izbiri. Škatlo za čevlje prekrijte z barvnim papirjem, nato pa se okrasitev lahko začne. Nasvet: škatlo okrasite s stvarmi, ki ji ustrezajo, morda s školjkami, če ima rada morje, ali s perjem, če so ji všeč.

Kako lepo je v škatlo kot presenečenje položiti lepo darilo za svojo mamo? Na primer kozarec za čaj z njenim imenom In lep dizajn, če je vaša mati prava ljubiteljica čaja.

Leseni nosilec za kartice s prilagojenim vgraviranim steklenim svečnikom

Leseni nosilec za kartice s prilagojenim vgraviranim steklenim svečnikom

Vaza

Vaza

Lesena škatla za spomin

Lesena škatla za spomin

Prilagojeno gravirano čajno steklo - materinski dan

Prilagojeno gravirano čajno steklo - materinski dan

Oblikovanje daril za materinski dan iz papirnatega materiala

Če iščete ustvarjalno darilo za materinski dan, je zelo zabavna in preprosta možnost tudi papirmaše. Vse, kar potrebujete, je časopis, lepilo za tapete in kalup za tisto, kar želite izdelati.

Posoda iz papirja

Izdelava sklede iz papirnatega maskirnega papirja sploh ni težka.Potrebščine:

  • Časopisni papir
  • Lepilo za tapete
  • Skleda / plastična skleda ali balon
  • Olje ali vazelin

Najprej poiščite kalup za skledo. Uporabite lahko skledo iz plastike, ki jo že imate. Namesto plastične sklede lahko uporabite tudi balon, katerega polovico prilepite. Uporabno tudi: balon ali skledo namažite z oljem ali vazelinom, da jo boste lažje odstranili z umetnine, ne da bi se prilepila.

  1. Kalup obložite z veliko koščki papirnatega testa. Kalup lahko prekrijete z največ tremi plastmi. Nato pustite, da se skleda posuši, kar traja od 1 do 2 dni, odvisno od vremena.
  2. Ko je posoda popolnoma suha, se lahko odločite, ali je dovolj gosta. Če ne, jo ponovno nanesite do tri plasti.
  3. Ko je posoda popolnoma suha, jo lahko pobarvate ali kako drugače okrasite. Uporabite lahko tudi barvni papir, ki bo posodo takoj obarval.

Še vedno iščete nekaj zabavnega, kar bi lahko dali v posodo za svojo mamo? Pustitečokolade zanjo s svojo najlepšo fotografijo in jih postrezite v posodi. Stavite, da jih bo v hipu zmanjkalo!

Papirnati cvetlični lonček iz mase papirja Zahteve:

  • Časopisni papir
  • Lepilo za tapete
  • Plastični cvetlični lonček
  • Olje ali vazelin

Ali ima vaša mama zelene prste? Potem je dobra ideja, da ji naredite cvetlični lonček! Izdelava cvetličnega lončka iz papirmašeja je prav tako preprosta kot izdelava sklede. Tokrat kot kalup uporabite plastični cvetlični lonček, ki ga zlepite z mešanico papirmašeja.

Če lonca pozneje ne boste potrebovali, ga ni treba odstraniti in ga lahko prilepite tako znotraj kot zunaj.

Po treh plasteh papirmašeja pustite lonec, da se posuši, in po potrebi nanesite dodatne plasti, ko je lonec popolnoma suh. Ko je lonček popolnoma suh, ga lahko tudi poslikate, narišete ali okrasite.

Če želite v njem res gojiti rastlino, ne pozabite na plastični lonček, saj material ne prenese vode.

Kako lepo je, če mami podarite tudi nekaj, kar lahko posadi v lonec? Razmislite o bombe s semeni iz katerega se pojavi najlepše morje cvetja!

Obrtna darila za materinski dan iz tkanine

Ali dobro upravljate s šivalnim strojem? Potem je tkanina zagotovo tudi vsestranski material, iz katerega lahko izdelate lepa in praktična darila za materinski dan.

Izdelava prevleke za blazino za materinski dan

Preprosta zamisel je izdelati prevleko za blazino z osebnim pridihom. Izberite tkanino, ki ustreza okusu vaše matere, in jo izrežite v želeni velikosti. Nato lahko tkanino okrasite z aplikacijami, vezeninami ali barvo. Tkanino sešijte in prevleko napolnite z mehko blazino. Vaša mati bo navdušena nad tem edinstvenim darilom, ki ste ga izdelali sami.

Želite, da je darilo popolno? Potem si privoščite izdelava odeje iz flisa s tvojo najlepšo fotografijo na njej. To bo vaši mami zagotovilo nešteto večerov sproščanja na kavču!

Izdelava vrečk za materinski dan

Druga ideja je, da za svojo mamo izdelaš torbo. To je priročna torba, ki jo lahko uporablja za nakupovanje ali za prenašanje stvari v službo ali na izlet. Izberite lepo in trpežno tkanino ter jo izrežite v želeni velikosti in obliki. Tkanino okrasite po svojem okusu in torbo sešijte. Dodajte ročaje in dobili boste praktično in osebno darilo!

Želite imeti v torbi nekaj zabavnega za na pot? Potem pustite termoska z natisnjeno vašo najboljšo skupno fotografijo. in ga kot presenečenje položite v vrečko. Kako presenečena bo vaša mama!

Klobuk za čaj

Če ste zares vešči dela s šivalnim strojem, lahko za svojo mamo naredite tudi lep klobuk za čaj. Izberite tkanino, ki ji je všeč, ter jo izrežite v želeni velikosti in obliki. Dodajte izolacijsko podlogo in vse skupaj sešijte. Čajno kapo lahko okrasite tudi z vezenino, da bo darilo še bolj posebno. Vaša mama bo navdušena nad tem edinstvenim darilom.

Zelo lepo je tudi čajni set z darilom. V tem kompletu boste našli čaj, dva kozarca in gravirano škatlo. Sporočilo in obliko na škatli za svojo mamo izberete sami!

Med vsemi temi ustvarjalnimi idejami se bo zagotovo našla kakšna, ki bo ustrezala vaši mami in ki jo boste znali izdelati. Lotite se dela in ji izdelajte edinstveno darilo za materinski dan!

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Črpalke za seme

Črpalke za seme

Personalizirana odeja iz flisa za materinski dan

Personalizirana odeja iz flisa za materinski dan

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila