Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Po poletnih počitnicah ste se vrnili domov, a še ne povsem nazaj v službo, zato zakaj se ne bi s prijatelji zbrali na zabavnem večeru in delili svoje počitniške zgodbe? To je odličen izgovor za organizacijo koktajl zabave z družino, prijatelji in/ali sodelavci - seveda ob upoštevanju primernih razdalj v trenutnih razmerah! Če želite organizirati koktajl zabavo ali ste bili nanjo povabljeni, imamo za vas veliko odličnih nasvetov! V nadaljevanju preberite naše preproste korake za organizacijo in/ali udeležbo na koktajl zabavi, ki si jo bodo vsi zapomnili, ne da bi pri tem pokvarili banko.

1) Razmislite o svojih vabilih:

Ustvarite čudovita, edinstvena vabila, tako da dodate izbrano fotografijo, logotip in besedilo, saj bodo za vaše goste ne le bolj zabavna in vznemirljiva kot preprosto sporočilo skupine Whatsapp, temveč bodo tudi zabaven spomin na odlično zabavo. Lahko se odločite za temo zabave, na primer karibsko temo ali temo 20. let, kar vam omogoča ustrezno oblikovanje vabil! Seveda lahko vedno organizirate koktajl zabavo za rojstni dan ali za slovo sodelavca, ki odhaja na novo delovno mesto; vabila lahko prilagodite, da ustrezajo katerikoli temi ali slogu, ki ga želite.

2) Ustvarjanje ustreznega vzdušja:

Razmislite o tem, kje bodo sedeli vaši gostje, kje in kako postaviti mizo ter kako ustvariti vabljivo in praznično vzdušje. Okrasite z osebnimi baloni z lastno fotografijo in besedilom, mizo pa pogrnite z osebnimi podstavki, prtički in krožniki. S personaliziranimi dišečimi svečami dodajte svoji zabavi vzdušje, slog in čudovito mehko svetlobo, zlasti v čudovitih hladnih poletnih večerih. Odličen zaključek je fotografska kabina z zabavnimi rekviziti, kot so sončna očala in personalizirani mehurčki. Praktičen nasvet, ki ga lahko ponudimo, je, da vsak gost dobi svoj kozarec, da ne bo izgubil pregleda nad tem, kateri kozarec je njegov, vam pa bo prihranjeno veliko pomivanja! To lahko storite na dva načina: bodisi da ime vsakega gosta vgravirate v njegov kozarec bodisi da izdelate personalizirane podstavke z imeni gostov. Ti personalizirani predmeti ne bodo le olajšali vodenja zabave, temveč jo bodo naredili nepozabno in vsakemu gostu ponudili zabaven spominek, ki ga bo lahko odnesel domov, ter poskrbeli za pravo razpoloženje.

3) Hrana & amp; pijača:

Izbira koktajlov je odvisna od gostov, teme in časa, ki ga imate na voljo za pripravo. Če želite organizirati nezahtevno zabavo ali pijačo pred večerjo, vam svetujemo, da izberete vino ali mehurčke, kot sta prosecco ali peneče vino. Če je vaša zabava ali zabava, ki se je udeležite, bolj razkošna, izberite šampanjec! S steklenico Moët & Chandon v razkošnem, personaliziranem lesenem kovčku ne morete zgrešiti. Po večerji boste potrebovali nekaj klasičnih koktajlov. Whiskey, gin, vodka in rum so osnova za številne znane koktajle, ki so zelo cenjeni, zato poskrbite, da ti ne bodo manjkali na vašem jedilniku pijač. Da bo lažje, vam ponujamo nekaj receptov:

Osebne voščilnice

Osebne voščilnice

Mehurčki so nastavljeni

Mehurčki so nastavljeni

Deske za rezanje

Deske za rezanje

Personalizirana očala za highball

Personalizirana očala za highball

Kako pripraviti koktajl Bellini

Koktajl Bellini je pravi italijanski koktajl, narejen iz prosecca in breskve. Ima čudovit svež in sladek okus.

Sestavine za koktajl Bellini: - 50 ml breskovega soka - 100 ml prosecca - 50 ml breskovega soka. To okusno pijačo lahko pripravite na kozarec ali na dekanter, upoštevajte le, da morate vedno dodati dvakrat več penečega vina ali šampanjca kot breskovega soka. Svetujemo, da ta koktajl postrežete v kozarcih flute in za dodaten razcvet na rob kozarca dodate rezino breskve.

Kako narediti svoj Whysky Sour

Kisli koktajli so različnih vrst in okusov. Pri tem koktajlu lahko uporabite različne vrste pijač. Daguiri je na primer kisel koktajl, a tudi margarita in cosmopolitan sta primera kislih koktajlov. V tem receptu ga pripravimo z viskijem!

Najboljši kisli koktajl, ki ga ustvarite z viskijem!

Sestavine za koktajl whiskey sour: - 50 ml pijače Jack Daniel's - 20 ml limoninega soka - 15 ml sladkornega sirupa - 4 kocke ledu.

Vse sestavine zmešajte v šejkerju, dokler se led ne raztopi, in postrezite v kozarcu za viski, okrašenem s pomarančno lupinico.

Kako narediti koktajl Mojito

Mojito je zelo priljubljen kubanski koktajl na osnovi ruma. Takoj ga prepoznate po metinih listih.

Sestavine za Mojito: - 2 žlički rjavega sladkorja - 12 listov mete - 15 ml soka limete - 45 ml belega ruma - 40 ml sodavice. Sladkor, liste mete in limetin sok zdrobite skupaj in jih dodajte v šejker. Dodajte rum, sodno vodo in led ter stresajte, dokler se ne premešajo. Postrezite v kozarcu highball s praznično slamico.

Potrdilo o nakupu pristnega koktajla Gin tonic

Morda je bolj priljubljen kot Mojito Gin-Tonic, ki ga pravi ljubitelji skrajšano imenujejo GT. Gre za koktajl z rahlo grenkim okusom zaradi tonika, vendar je zelo okusen!

Sestavine za vaš Gin-Tonic: - 150 ml tonik vode - 50 ml gina (priporočamo Bombay Sapphire gin) - kocke ledu - rezina limone. Kozarec napolnite s kockami ledu, vlijte gin in dolijte tonik. Nežno premešajte, okrasite z limoninim rezinom in postrezite v kozarcu za gin in tonik.

Kako pripraviti koktajl Moscow mule

Ta začinjeni koktajl s svežim okusom je eden najbolj trendovskih koktajlov, ki ga priporočamo za vašo koktajl zabavo. Z lahkoto ga lahko pripravite sami.

Sestavine za moskovski mule: - 40 ml vodke - 135 ml ingverjevega piva - ⅓ limete - rezina kumare - ingver. Ta koktajl se tradicionalno postreže v kovinskem vrču, mi pa imamo popolne vrče iz nerjavnega jekla z ostrim retro pridihom, v katerih lahko postrežete to okusno pijačo. Vrč napolnite z ledom ter dodajte vodko in ingverjevo pivo. Dodajte sok limete, nežno premešajte in dodajte okraske.

Ne pozabite, da alkoholnim pijačam vedno ponudite alternativo, na primer brezalkoholne pijače, napitke ali vino in pivo brez alkohola. Za otroke lahko izberete tudi brezalkoholne mehurčke, da se bodo počutili vključeni. Pijače postavite na lepe pladnje, uporabite hladilnike za vino, da bodo pijače ostale lepo ohlajene, in postrezite lepo svežo vodo v lepih skodelicah z ledom, lističi mete, rezinami limone in rdečim sadjem. Pri hrani priporočamo, da se držite jedi s prsti: okusne, enostavne za pripravo in odlične za uživanje ob pijači. Še več odličnih idej so testenine ali riževe solate, ki jih lahko pripravite vnaprej in po okusu vaših gostov. K okusnim pijačam dodajte tudi zabavna sadna nabodala in desko s sirom. To lahko postrežete na lepih graviranih deskah, pravokotnih ali okroglih. Dodate lahko celo kul desko za pico.

Osebno darilo za viski Jack Daniels

Osebno darilo za viski Jack Daniels

Prilagojeno darilo iz belega ruma Bacardi

Prilagojeno darilo iz belega ruma Bacardi

Prilagojena kozarca za džin in tonik z vgraviranim vložkom

Prilagojena kozarca za džin in tonik z vgraviranim vložkom

Personalizirani vgravirani kozarci za viski

Personalizirani vgravirani kozarci za viski

Osebno darilo Bombay Sapphire gin

Osebno darilo Bombay Sapphire gin

Skodelica iz nerjavečega jekla

Skodelica iz nerjavečega jekla

Prilagojeno darilo vodke Smirnoff

Prilagojeno darilo vodke Smirnoff

Prilagojene moške majice

Prilagojene moške majice

4) Zabava gostov

Najpomembnejši vidiki zabave so seveda sproščeno preživljanje časa z bližnjimi in preživljanje lepega poletnega večera ob uživanju v koktajlih in hrani. Razmislite o svojih gostih; ali poznate vse? Ali se bodo zabave udeležili tudi otroci? Ta vprašanja vam lahko pomagajo določiti pravo vzdušje za vaše druženje. Izberite glasbo in, če je primerno, razmislite o načrtovanju skupinske dejavnosti, na primer igre pitja (seveda z napitki za tiste, ki ne pijejo!). Igrate lahko tudi družabno igro, na voljo imamo različne igre, na primer šah ali družinsko družabno igro.

5) Razdelite malo sreče

Pred zabavo zberite vse svoje najljubše fotografije udeležencev in jih natisnite na retro fotografske odtise kot dekoracijo. Pod vsako fotografijo lahko napišete osebno sporočilo ali datum in jih ob koncu večera razdelite kot darila. Druga odlična možnost je, da izdelate personalizirane majice s fotografijami, posnetimi na vaši zabavi, in jih pošljete kot darilo v zahvalo gostom za udeležbo. Obe možnosti sta čudovita načina, da razširite malo sreče, nasmejite svoje bližnje in skupaj ustvarite nepozaben poletni spomin.

Personalizirane flavte za šampanjec

Personalizirane flavte za šampanjec

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Osebno darilo Riondo Prosecco Spumante

Osebno darilo Riondo Prosecco Spumante

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila