Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

7 Darila

Osebne škatle za kosilo

Naj bo vaš odmor za kosilo še bolj prijeten z vašo lastno prilagojeno škatlo za kosilo! Škatla za kosilo je odlično darilo za (velikega) otroka, ki prvič hodi v šolo, ali za ljubljeno osebo, ki začne novo službo. Kosilo bo še boljše, če ga uživate iz škatle za kosilo, ki ste jo sami oblikovali!

Ustvarjanje vaše osebne škatle za kosilo je enostavno! Preprosto izberite med našimi zabavnimi modeli in dodajte svojo fotografijo in/ali besedilo! Nato bomo z veliko pozornostjo in pozornostjo zagotovili, da bo vaš dizajn natisnjen na škatli za kosilo. Kosilo ne bo nikoli okusnejše!

Kosilo za kosilo z vašim dizajnom

Kosilo vzemite s seboj v edinstveno škatlo za kosilo ! Pokrov škatle za kosilo lahko prilagodite svojemu dizajnu. Izberite enega od številnih razpoložljivih modelov in dodajte svojo fotografijo, ime in/ali besedilo, da ustvarite odlično darilo zase ali presenečenje za ljubljeno osebo! Naše škatle za kosilo so narejene iz trdne plastike, tako da lahko dolgo časa uživate v svoji osebni škatli za kosilo. Poleg tega lahko priročno razdelite škatlo za kosilo s priloženimi razdelilniki.

Prilagojene škatle za kosilo v različnih vrstah in barvah

Tukaj v podjetju YourSurprise imamo za vsakogar na voljo škatle za kosilo! Naše škatle za kosilo s pritrjenim pokrovom so na voljo v rdeči in modri barvi, škatle za kosila s snemljivim pokrovom pa v roza, modri in beli barvi. Za katero škatlo za kosilo boste šli?