Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Darilna škatla M&M - Splošno - 2 palici
Darilna škatla M&M - Splošno - 2 palici
Darilna škatla M&M - Splošno - 2 palici
Darilna škatla M&M - Splošno - 2 palici
Darilna škatla M&M - Splošno - 2 palici
Darilna škatla M&M - Splošno - 2 palici
Darilna škatla M&M - Splošno - 2 paliciDarilna škatla M&M - Splošno - 2 paliciDarilna škatla M&M - Splošno - 2 paliciDarilna škatla M&M - Splošno - 2 paliciDarilna škatla M&M - Splošno - 2 paliciDarilna škatla M&M - Splošno - 2 palici

Darilna škatla M&M - Splošno - 2 palici

15,99 €
Poslovni red
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o osebni darilni škatli M&M:
Vsebina: 2 čokoladni ploščici
Teža: 315 gramov
Okusi: M & M's Crispy čokoladna ploščica in M&M's Peanut čokoladna ploščica
Mere: 19,5 x 18 x 2 cm
Personalizacija: ime, fotografija in / ali logotip, osebno sporočilo
Tisk: popolna slika in v barvah

Iz tehničnih razlogov ni mogoče dodati cirilice, turščine, azije, grščine ali posebnih znakov.

Prosimo, upoštevajte: Če temperature dosežejo 25 stopinj Celzija ali več, ne moremo zagotoviti, da boste darilo s čokolado prejeli v popolnem stanju.

M&M's hrustljave sestavine:
Sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, kakavova masa, maslena maščoba ( mleko ), laktoza , sirotka v prahu ( mleko ), riževa moka, polnomastno mleko v prahu, polnozrnata moka, emulgator ( sojin lecitin, E471), sladna pšenična moka, škrob , palmova maščoba, karite maščoba, glukozni sirup, sol, repično olje, stabilizator (arabski gumi), barvila (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dekstrin, sredstvo za zasteklitev (karnauba vosek), naravni ekstrakt vanilije, olje palmovih jedrc, aroma.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi arašidov, lešnikov in mandljev.

Sestavine arašidov M&M:
Sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, kakavova masa, arašidi , maslena maščoba ( mleko ), laktoza , sirotka v prahu ( mleko ), polnomastno mleko v prahu, emulgator ( sojin lecitin), škrob, palmova maščoba, karitejeva maščoba, glukozni sirup, sol , stabilizator (arabski gumi), barvila (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dekstrin, sredstvo za zasteklitev (karnauba vosek), naravni ekstrakt vanilije, olje palmovih jedrc, aroma.
Alergeni: Lahko vsebuje sledi mandljev, lešnika in pšenice.

Presenetite svoje najdražje z osebno darilno škatlo M & M!

Če iščete popolno darilo za čokoholika ali oboževalca M&M, je ta osebna darilna škatla M&M, vključno z dvema okusnima čokoladicama M&M, popolno darilo! Ne glede na to, ali se želite zahvaliti, čestitati ljubljeni osebi ali mu sporočiti, da mislite nanjo, lahko ta darilna škatla stori vse!

Vaša osebna darilna škatla vključuje 2 okusni čokoladici M&M in je kot nalašč za vsako priložnost! Prilagodite svojo darilno škatlo enostavno. V naš spletni urejevalnik preprosto dodajte fotografijo, ime, logotip in / ali osebno sporočilo po vaši izbiri! Na darilno škatlo bomo natisnili vaš dizajn, popoln in v barvi. Ustvari svojega zdaj!

Če želite oddati večje naročilo, se za dodatne informacije obrnite na naš poslovni oddelek.

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje
Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.
Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave
Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo
Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto
Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!
Pokaži več
Pokaži manj

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj