Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Še malo in spet bo valentinovo! Kako boste letos presenetili svojega valentina? YourSurprise je za vas pripravil seznam najlepših valentinovih dejavnosti!

Valentinove dejavnosti

Kaj lahko vsi počnete na valentinovo? Vsako leto se to vprašanje pojavi nekaj tednov (ali mesecev) pred 14. februarjem. Najbolje bi bilo, če bi si za valentinovo zamislili izvirno dejavnost, saj gre za najpomembnejšo osebo v vašem življenju. Vendar je to precej težko in letvica je postavljena visoko.

YourSurprise vam zato nudi pomoč! Želite biti ustvarjalni za svojega valentina? Potem se lotite ene od naslednjih valentinovih dejavnosti. Če boste za svojo (skrivno) ljubezen vse organizirali sami, boste zagotovo dosegli točke.

1. Organizirajte degustacijo vin

Postanite poznavalec vina

Ali imate dovolj časa za pripravo valentinove dejavnosti? In ali ima vaš valentin rad kozarec vina? Potem se postavite v vlogo sommelierja in za svojega dragega organizirajte degustacijo vin. Preberi in izberi vina, ki jih želiš poskusiti. Za vsako degustacijo pripravite prijeten pogovor. Tako boste pripravljeni na veliki dan.

Zabavna ideja: naročite vina z doma izdelano etiketo, ki jo oblikujete posebej za ta večer. Tako bo degustacija vina še bolj posebna in osebna!

2. Načrtujte lov na mrhovinarje

Naj vaša draga išče namige

Če se želite res odklopiti in si vzeti dovolj časa za organizacijo svojega ultimativnega zmenka, pripravite lov na sledi za svojo veliko ljubezen. Lov na mrhovinarje obesite na temo, na primer vajina ljubezen, in obiščite vse kraje, ki imajo vlogo v vajini ljubezenski zgodbi. Kako točno boste to storili, je odvisno od vas, možnosti je veliko. Vendar naj bo vse skupaj osebno, saj je prav to tisto, zaradi česar je lov na zaklad najbolj zabaven. Seveda je na primer zanimivo vedeti, kako stara je določena cerkev, vendar je veliko bolj zabavno vprašati, kje v cerkvi sta se prvič poljubila.

Namige za iskanje zaklada lahko natisnete na čarobni vrček. Ti namigi se prikažejo šele, ko v čarobni vrč nalijete vročo pijačo (ki jo imate po naključju s seboj).

3. Sestavite sestavljanko

Manjkajoči del sestavljanke

Ali na valentinovo raje ostanete doma, vendar želite opraviti kakšno dejavnost? Potem skupaj sestavite sestavljanko. Morda se sliši nekoliko dolgočasno, vendar vas bo sestavljanka z več sto koščki kmalu zaposlila za kar nekaj časa. Preizkusite lahko tudi, kako se vaš dragi spopada s takšnim izzivom. Še posebej zanimivo, če se ne poznata že dolgo!

Ali deluje sistematično ali pa je vse skupaj en velik kaos? Ali se kot ekipa dopolnjujeta ali imata nasprotna pristopa? Uganka daje vpogled! Še preden se zaveste, se bodo koščki sestavljanke sestavili skupaj. Dodatna zabava: naročite personalizirano sestavljanko z vašo najboljšo fotografijo in sladkim sporočilom za vašega valentina.

4. Oglejte si romantično komedijo

Skupaj se odpeljeta

Malce klišejsko, vendar s tem za valentinovo ni prav nič narobe. Skupno gledanje romantične komedije na kavču je preprosto čudovito. Prilagodite dom s svečami in zatemnite luči. Morda lahko kje vzamete projektor, da bo občutek pravega biskvita. Bo to Love Actually, Crazy Stupid Love ali raje klasični žanr s Pretty Woman ali The Notebook?

Ko je vse pripravljeno, morate poskrbeti le še za prigrizke, ki seveda ne smejo manjkati na popolnem filmskem večeru. Naj vam pripravijo čokoladne bonbone s fotografijo, da boste svojemu dragemu pripravili dodatno presenečenje.

5. Kuhajte za zvezde

Ljubezen gre skozi želodec

Želite letos resnično presenetiti svojega valentina? Potem se odpravite v kuhinjo in mu pripravite valentinovo večerjo. Vnaprej pripravite lep jedilnik z najljubšimi jedmi svoje ljubljene osebe. Lepo pogrnite mizo in prižgite sveče za dodaten pridih romantike. Tudi če hrana morda ne bo povsem popolna, to ni pomembno. V vsakem primeru bo vaš izbranec navdušen nad vašim trudom, ki ste ga vložili.

Večerjo boste dopolnili s personaliziranimi kozarci za vino. S kozarci z vašimi začetnicami boste nazdravili svoji ljubezni na najboljši način.

Osebna sestavljanka v obliki srca

Osebna sestavljanka v obliki srca

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojene čokoladice za fotografije

Prilagojeni kozarci za belo vino

Prilagojeni kozarci za belo vino

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personaliziran pliš Benjamin Bear

Personaliziran pliš Benjamin Bear

Obesek za ključe v obliki srca - 2 dela

Obesek za ključe v obliki srca - 2 dela

Personalizirana odeja iz flisa na temo ljubezni

Personalizirana odeja iz flisa na temo ljubezni

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila