Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Če iščete zabavno božično darilo, ki ne bo razbilo banke, a bo še vedno izvirno in premišljeno, ne iščite več! Za vas smo našteli 10 zabavnih daril za manjši proračun.

Božična skodelica

Pravi ljubitelj božiča bo zelo vesel, če bo prejel zabavno božično skodelico. Izbirate lahko med različnimi potiski in vzorci, ki jih lahko dodate na vrč, kot so severni jeleni, božiček ali božično drevo. Če želite dodati zabavno besedilo, lahko izberete "Ho ho ho ho" ali "Vesel božič". Če ste radi ustvarjalni, v našem urejevalniku naložite svojo fotografijo ali obliko. Vsakemu našemu vzorcu lahko dodate ime in/ali fotografijo po lastni izbiri in tako ustvarite resnično osebno darilo. Vse, kar mora obdarovanec storiti, je, da doda vročo čokolado, kavo ali čaj in uživa v prijetnih zimskih večerih v zaprtih prostorih.

Personaliziran obesek za ključe

Obesek za ključe je odličen primer majhnega božičnega darila, ki bo obdarovancu pričaralo velik nasmeh na obraz. Vsakič, ko bo prijel za ključe, bo videl fotografijo ali besedilo, ki ste ga dodali. Izbirate lahko med različnimi vrstami obeskov za ključe, kot so obojestranski, v obliki srca ali usnjeni. V urejevalnik naložite svojo najljubšo fotografijo ali dodajte izbrano ime.

Personalizirana snežna krogla

Ah, snežna krogla: prava klasika! Je odličen spominek in tudi čudovito božično darilo. Naložite svojo najljubšo fotografijo in v urejevalniku dodajte besedilo po lastni izbiri. V notranjosti lahko izberete sneg, srčke ali bleščice. Vaš motiv je nameščen na obeh straneh, kar pomeni, da lahko v snežni krogli uživate z več zornih kotov. Oglejte si snežne krogle

Božič otroka romper

Ali niso ljubki, naši topli božični otroški kombinezoni? Za starše, ki bodo s svojim malčkom praznovali prvi božič, ustvarite kombinezon z izbranim vzorcem. V našem uredništvu ponujamo različne zabavne modele, od katerih jih je nekaj prikazanih spodaj. Izberite obliko in v urejevalniku dodajte izbrano ime ali besedilo ter v kratkem času ustvarite edinstveno božično darilo.

Božične skodelice

Božične skodelice

Darilna škatla Milka - božič

Darilna škatla Milka - božič

Osebne otroške knjige

Osebne otroške knjige

Osebni čokoladni telegram

Osebni čokoladni telegram

Personalizirana sestavljanka

Sestavljanka je zabavno darilo, ki ga lahko skupaj začnete reševati takoj, ko odstranite ovojni papir! To je eno najbolj priljubljenih daril leta 2020. V urejevalnik naložite svojo najljubšo fotografijo (fotografije) in to je to! Za vas bomo ustvarili zabavno sestavljanko. Sestavljanka prispe v kosih, v sladki platneni vrečki. Dodana je tudi slika s primerom.

Personalizirana knjiga: Knjiga dejavnosti ChristMESS

Se vaš malček veseli božiča? Potem je ta knjiga dejavnosti ChristMESS kot nalašč. Knjiga je resnično osebna, saj ji lahko dodate otrokovo ime in fotografijo. Presenečen bo, ko bo imel posebno vlogo v knjigi, z interaktivnimi igrami in dejavnostmi za risanje pa bo užival v odštevanju do božiča.

Personalizirana knjiga: Božiček prihaja

Parna skodelica kakava, zvončki in čudovita božična večerja z družino! Se tudi vi veselite božiča? Naj vaš otrok odigra posebno vlogo v tej edinstveni Božičkovi knjigi, da bo letos doživel neverjetno in nepozabno božično izkušnjo. Čudovita zgodba z veliko pozornosti za Božičkove severne jelene.

Pekač za piškote za babico ali dedka

Če želite babico ali dedka presenetiti z zabavnim darilom, je ta pločevina za piškote kot nalašč. Navdušena bosta nad njim, piškote, ki jih bosta vanj dala, pa si bosta lahko delila z drugimi! Naložite svojo najljubšo fotografijo in v kratkem času ustvarite zabavno pločevinko za piškote.

Otrokova prva božična obleka

Otrokova prva božična obleka

Božične kroglice - prozorne

Božične kroglice - prozorne

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personalizirana čarobna skodelica za fotografije

Personalizirani božični okraski

S temi zabavnimi božičnimi okraski iz plastike ali aluminija lahko okrasite svoj dom, okna ali božično drevo. So tudi zabavna darila za vašo družino. Vsak okrasek vsebuje trak, na katerega ga lahko obesite.

Prilagojene baubles

Eno izmed najbolj priljubljenih božičnih daril vsako leto so naši personalizirani božični okraski. Te lahko naročite v kompletu po 2, 4, 6 ali 8 kosov, pri čemer je na vsakem kosilu v kompletu enaka personalizacija. To pomeni, da lahko eno obesite na drevo, drugo(-e) pa podarite!

Personalizirana otroška knjiga: Ohranjanje božičnega večera

V tej zabavni knjigi se vaš otrok pridruži miški Jamelici, da bi rešil božični večer, potem ko Jamelica naredi napako! Resnično izvirna praznična pustolovščina, kot nalašč za predbožični čas. V zgodbi lahko sodelujejo do štirje otroci.

Personalizirana darilna škatla za čokolado Milka

Poskrbite za resnično okusen božič s personalizirano darilno škatlo Milka z imenom, fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri, napolnjeno s slastnimi čokoladami Milka. Privoščite svojim bližnjim ali sebi!

Nasvet za zavijanje: osebni zavijalni papir

Če želite božičnim darilom dati popoln zaključek, jih zavijte v svoj osebni ovojni papir! Dodajte fotografijo in/ali besedilo po lastni izbiri in letos ustvarite nekaj posebnega. Na voljo v 1 in 2 metrskih zvitkih.

Steklena posoda za shranjevanje

Steklena posoda za shranjevanje

Personalizirana dišeča sveča - jasmin in vanilija

Personalizirana dišeča sveča - jasmin in vanilija

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

Personalizirana snežna krogla

Personalizirana snežna krogla

Božični okraski

Božični okraski

Obesek za ključe s fotografijami

Obesek za ključe s fotografijami

Osebni ovojni papir

Osebni ovojni papir

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila