Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Otrokov prvi božič je zelo posebna priložnost. Vedno več staršev se odloča, da ga bo naredilo še bolj posebnega! Če boste letos praznovali božič s svojim ali bližnjim malčkom, si preberite naše spodnje nasvete.

Prozorni personalizirani božični okraski

Ti prozorni izdelki so v zadnjih letih zelo priljubljeni. Z dodajanjem najljubše fotografije jih lahko personalizirate in tako v kratkem času ustvarite čudovito smrečico za drevo. Naš spletni urednik vključuje različne zabavne vzorce za popoln zaključek. Če želite presenetiti stare starše ali druge družinske člane, jim podarite vsak svoj otroški bombonček. Zagotovo bo to najlepši okrasek na njihovem drevesu! Prozorne bombice so na voljo v kompletih po 2, 4 in 6 kosov, z enako personalizacijo na vsaki bombici v kompletu. Eno za vas, preostale pa podarite!

Vašo fotografijo vstavimo v bombon in poskrbimo, da je dvostranska, tako da je fotografija vidna s sprednje in zadnje strani. Prozorni bomboni so lepi in trpežni, saj so izdelani iz plastike, zato ni nevarnosti, da bi se zlomili!

Keramični božični okraski

Če imate raje bolj klasičen videz, si omislite naše čudovite keramične bombice, ki so trpežne in elegantne. Vaš motiv natisnemo na aluminijasto ploščico, odporno na praske, in jo pritrdimo na sprednjo stran baublov. Tako kot pri prozornih baublih lahko izbirate med različnimi zabavnimi božičnimi motivi, s katerimi lahko dopolnite svojo personalizacijo. Vsak dizajn je bil izdelan tako, da se prilega eni čudoviti otroški fotografiji.

Otrokova prva božična obleka

Če želite podariti prvi božični otroški kombinezon, v spletnem urejevalniku enemu od naših simpatičnih božičnih vzorcev preprosto dodajte ime po svoji izbiri. Enostavno!

Lepa fotografija otroka na aluminiju

Če imate najljubšo fotografijo otroka, naredite nekaj z njo! Natisnite fotografijo kot darilo drug drugemu. Fotografijo lahko natisnete na aluminij, po želji pa se lahko odločite tudi za platno, les ali kolaž fotografskih plošč. prepričani smo, da bosta nova mamica ali očka za božič navdušena nad čudovitim tiskom!

Božične kroglice - prozorne

Božične kroglice - prozorne

Otroška kapa po meri

Otroška kapa po meri

Tiskanje fotografij iz aluminija

Tiskanje fotografij iz aluminija

Instagram kolaž - foto plošče

Instagram kolaž - foto plošče

Prva božična otroška kapa

Ta ljubka otroška kapa z imenom malčka je čudovito darilo. Izbirate lahko med sladkimi vzorci, kot so severni jelen, bombonček, božično drevo ali besedilo "Ho ho ho". Odličen dodatek k družinskim božičnim fotografijam, ki bodo za vedno spominjale na njihov prvi božič.

Otroška kapa je izdelana iz izjemno mehkega eko bombaža in ustreza vsem velikostim!

Božični slinček

Ta božič ni skrbi glede nereda! S tem ljubkim božičnim slinčkom poskrbite za čistočo otrokove najboljše obleke ali mini smokinga. Dodate lahko otrokovo fotografijo in ime, da bo resnično edinstven. Če nameravate svojim staršem za božič povedati, da so bodoči stari starši, na slinček dodajte ultrazvočno fotografijo in besedilo po lastni izbiri ter jih tako presenetite!

Slinčnik je izdelan iz mehkega eko bombaža in je primeren za pranje v pralnem stroju.

Kolaž na plošči za tiskanje fotografij

Če imate veliko fotografij vašega malčka ali pa bi radi eno fotografijo natisnili na več plošč, je naš kolaž Insta kot nalašč za vas. Najljubše fotografije natisnite na jeklene plošče velikosti 15 x 15 cm ali 20 x 20 cm. Izbirate lahko med kompleti 4, 6 ali 9 plošč. Vaše fotografije bomo natisnili na plošče, ki bodo popolne in v polnih barvah. Plošče je mogoče enostavno obesiti z magnetnimi trakovi.

jim berite iz osebne knjige.

Če vi ali vaši bližnji radi berete svojemu otroku, mu privoščite njegovo osebno knjigo. V ponudbi imamo veliko knjig, ki jih lahko personalizirate z imenom(i), besedilom in/ali fotografijo(i). Odličen način za spodbujanje ljubezni do branja od zgodnjega otroštva!

Osebne božične žogice iz stekla

Osebne božične žogice iz stekla

Otrokova prva božična obleka

Otrokova prva božična obleka

Bib

Bib

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila