Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

10 Darila

Prilagojene denarnice, denarnice in imetniki kartic

Ni lepšega kot podariti svojim ljubljenim osebno darilo. Če daru dodate svoje ime, je resnično edinstveno in popolno darilo za božič, rojstni dan ali samo zato. Prilagojeno držalo za denarnico, denarnico ali kartico je izvirno darilo in ga lahko prilagodite z imenom, fotografijo in/ali obliko po vaši izbiri. Katerega boste prilagodili?

Prilagojena torbica z izbrano fotografijo

Štiri torbice v našem asortimanu lahko prilagodimo s fotografijo ali podobo, to so naše rdeče in črne torbice, pa tudi pravokotna torbica in torbica iz jeansa. Izberete lahko enega od naših zabavnih modelov in dodate fotografijo po lastni izbiri ali pa želite, da vaša fotografija zapolni celotno območje tiskanja.

Personalizirane torbice v različnih velikostih

V svojem asortimanu imamo popolno torbico, denarnico in držalo za kartice za vse starosti, saj ponujamo usnjene denarnice in držala za kartice, kovinska držala za kartice, jeansa, rdeče in črne torbice ter večjo črno torbico. Vsako darilo lahko prilagodite z obliko, fotografijo in/ali besedilom. Večja torbica ima dodaten prostor za papirni denar in se lahko prilega tudi tankemu pametnemu telefonu. Rdeče, črne in denim torbice lahko odprete in imajo prostor za fotografije. Možnosti je neskončno!

Prilagojen imetnik kartice

Če potujete lažje, vendar želite, da so vaše kartice varne in pri roki, je imetnik kartice vaša najboljša možnost, saj vam omogoča, da vse svoje kartice organizirate in pripravite. Naš nosilec za kartice je izdelan iz kovine in ščiti vse kartice pred neželenimi pregledi. Na strani ima gumb, ki omogoča, da se kartice ob pritisku pomaknejo navzgor, tako da lahko preprosto dostopate do kartic. Vsakega imetnika kartice lahko v našem spletnem urejevalniku prilagodite z imenom ali besedilom po vaši izbiri, skupaj z enim od naših zabavnih modelov. Nato bomo vaš dizajn z veliko skrbnostjo in natančnostjo vgravirali v površino.

Osebna denarnica z vgraviranim usnjem

Naša razkošna usnjena denarnica je visokokakovosten must have, s hladnim videzom, lahkim občutkom in veliko prostora. Usnjena denarnica ima 2 oddelka za papirni denar, del za kovance, prostor za fotografije in veliko rež za kartice.

Prilagojeno vgravirano držalo za usnjene kartice

Imetniki kartic so kot nalašč za nošenje vaše bančne kartice, kartic za popust in papirnatega denarja. Kot del našega asortimana ponujamo nosilce za kovinske kartice in nosilce za usnjene kartice. Za razliko od kovinskega nosilca za kartice, ima naš usnjeni nosilec za kartice 2 predela za kartice, vendar lahko še vedno udobno drži 6-8 kart. V ponudbi je usnjen nosilec za kartice v rjavi in črni barvi, na katerem je vsaka kakovostno gravirano vaše ime ali izbrano besedilo. To preprosto dodajte skupaj z enim od naših izbirnih modelov v naš spletni urejevalnik.

Osebna darila iz usnja

Naša usnjena darila so narejena iz polnozrnatega bivoljega usnja najvišje kakovosti. Rjava barva jim daje eleganten videz, zato so popolno darilo. Vse kar morate storiti je, da v naš spletni urejevalnik dodate ime ali besedilo po vaši izbiri in enega od naših neobveznih modelov ter dokončate naročilo. Nato bomo z visoko kakovostno lasersko gravuro zelo natančno in natančno vgravirali vaš dizajn na površino darila. Usnje je naraven izdelek, kar pomeni, da je vsako darilo resnično edinstveno in se lahko nekoliko razlikuje od vzorčnih slik, prikazanih na strani izdelka.

Prilagojeni imetniki kartic za materinski dan in očetovski dan

Torbice, denarnice in imetniki kartic so idealno darilo za mame in očete, da imajo ob sebi ves čas vse svoje voščilnice in fotografije svojih otrok. Mnoga naša darila lahko prilagodimo z zabavnimi oblikami materinskega dne ali očeta, ponujamo pa tudi modele za druge priložnosti, kot sta božič in valentinovo. Letos podarite svoji mami, očetu, babici, dedku, sorojencu ali partnerju popolno osebno darilo!