Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojena lesena voščilnica

Ali želite nekomu poslati čestitko, vendar bi jo radi naredili nekoliko bolj osebno? Bi radi, da bi bila nekoliko bolj izvirna kot običajna razglednica na papirju? Potem nekomu pošlji leseno voščilnico!

Lesena karta je dobesedno, kot zveni: kartica, natisnjena na lesu. Zaradi tega je kartica nekoliko bolj vpadljiva in tudi dolgotrajnejša. Med objavami res izstopa lesena razglednica in ljudje jo bodo želeli nekje postaviti na ogled. V našem spletnem urejevalniku lahko leseno voščilnico oblikujete po svojem okusu. Naložite lahko besedilo, zelo dolgo sporočilo ali fotografijo in vaš dizajn bomo natisnili v visoki kakovosti na čudovit kos lesa.

Lesena kartica "Ozdravi kmalu"

Ali želite nekomu zaželeti hitro okrevanje ali mu sporočiti, da razmišljate o njem? V našem spletnem urejevalniku lahko najdete čudovite kartice za ozdravitev z odličnimi besedili. Vsi naši modeli omogočajo prostor za osebno sporočilo ali ime nekoga.

Lesena razglednica s foto kolažem

Imate veliko čudovitih fotografij, na katerih ste z nekom, ki vam je poseben, ali se želite nekomu zahvaliti, da je tam za vas? Potem lahko preprosto naredite kolaž z različnimi fotografijami. Imamo več modelov, ki jih lahko uporabite za izdelavo kolaža. Vse kar morate storiti je, da naložite svoje najboljše fotografije in ustvarite kartico. Ostalo bomo naredili mi!

Lesena razglednica za nekoga, ki ga pogrešate

Ali koga res pogrešate, a ga zaenkrat ne vidite? Nato mu pošljite vizitko. Prepričani smo, da bodo vaši dragi oče, mati, brat, sestra ali kdorkoli že, takšno voščilnico z veseljem prejeli. Z lahkoto lahko ustvarite svoje besedilo, ki ga vstavite v kartico v našem spletnem urejevalniku.

Lesena izkaznica kot napoved rojstva ali nosečnosti

Ali želite izvirno objaviti rojstvo novorojenčka? Razmislite o pošiljanju lesene voščilnice namesto standardne voščilnice. Imamo modele za dečke in deklice. Seveda imate dovolj prostora, da dodate tudi osebno sporočilo. Ali se otrok še ni rodil, bi pa rad svojim bližnjim na izviren način povedal o svoji nosečnosti? Lesena razglednica je lahko tudi za to čudovita. Leseno voščilnico vstavite v darilni paket s puloverjem 'za babico' ali 'za dedka', da bodo vaši starši vedeli, da bo prišel malček!

Lesena voščilnica kot "shranite datum" za vašo poroko

Se poročate in bi želeli dnevne goste prositi, naj določen dan ohranijo na izviren način? Nato jim pošljite leseno kartico za shranjevanje datuma. Poskrbite, da bodo tisti dan vsi tam!

Možni različni modeli

S storitvijo YourSurprise lahko leseno kartico oblikujete vodoravno in navpično z lastnim besedilom, fotografijo ali risbo. Imamo številne standardne modele za materinski dan, očetov dan, valentinovo in božič. Ste ustvarjalna oseba in imate svoj dizajn? Nato jo naložite kot fotografijo v naš urejevalnik in z njo bomo naredili čudovito leseno voščilnico!