Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Lesena voščilnica - materinski dan

Ustvarite leseno voščilnico za materinski dan - vodoravno

1,247 glasov
Na zalogi
Usmerjenost
11,99 €
Možnosti dostave
Naslov za dostavo po vaši izbiri
V lepi škatli + brezplačna sporočilna kartica
Visoka kvaliteta

Specifikacije daril

Več informacij o leseni čestitki za materinski dan:
Material: visokokakovosten les z naravnim zaključkom
Mere: 16,7 x 12cm
Tiskanje: živahen, barven UV tisk
Prilagajanje: z imenom, besedilom, fotografijo ali kombinacijo
Dodatno: vključuje priročno leseno stojalo
Les je naravni izdelek, kar pomeni, da je na vaši fotografiji vidna naravna struktura. Zato se lahko nekoliko razlikuje od primera na spletni strani.

Iščete nekaj resnično izvirnega za svojo mamo? Presenetite jo z leseno voščilnico za materinski dan

Bi ga za mamico želeli narediti zares poseben dan? Nato razmislite o tem, da bi ji podarili to enkratno voščilnico za materinski dan. Ta lesena karta vam bo zagotovo prinesla nekaj dodatnih dobrot; navsezadnje ste ga oblikovali povsem sami. Izberete lahko enega izmed naših zabavnih dizajnov za materinski dan in dodate svojo najljubšo fotografijo ter ime svoje mame. Ali pa bi radi natisnili sladko otroško risbo, da bi bila še bolj osebna. Res je zabavno kot darilo za materinski dan, obenem pa tudi kot presenečenje. Navsezadnje si to zasluži.

Vaš izdelek z imenom in fotografijo natisnemo na les v živahni kakovosti in briljantnih barvah. Zahvaljujoč priloženemu priročnemu stojalu lahko vaša ljubeča mama takoj postavi ponos na mesto v svojem domu. Pustite svoji kreativnosti prosto pot in v kratkem boste oblikovali veselo leseno čestitko. To je edinstven način, da mami poveš, koliko ti pomeni. Začnite prilagajati takoj in presenetite svojo mamo - ali babico!

Pogosta vprašanja

Prilagajanje in naročanje

Kaj je personalizacija in kako to deluje na spletni strani?
Darilo lahko začnete izdelovati s klikom na gumb »začnite prilagajati«. V našem urejevalniku daril lahko darilo popolnoma prilagodite svojim željam: dodajte svojo sliko in / ali besedilo. Če želite, se lahko odločite tudi za kul dizajn, da bo vaše darilo resnično unikatno.

Je personalizacija vključena v ceno?
Cena, prikazana na spletnem mestu, vključuje personalizacijo vašega darila. Lepo in jasno!

Kako naj vem, ali ima moja slika pravo kakovost?
V urejevalniku daril boste prejeli obvestilo, če bo kakovost slike nezadostna.

Katere formate lahko naložim?
Datoteke JPG in PNG naložite v naš urejevalnik. Je to preveč tehnično ali imate sliko drugačne oblike, ki bi jo radi uporabili? Obrnite se na našo službo za stranke. Z veseljem vam pomagajo, da lahko naredite darilo, ki ga želite!

Ali je moje darilo zavito?
Trenutno nimamo storitve zavijanja daril, ki bi zavila vaše darilo. Darila dostavimo v praznični embalaži. To pomeni, da je vaše darilo pripravljeno za podaritev ali da ga lahko pošljete neposredno prejemniku.

Čas dostave, možnosti dostave in stroški dostave

Ali lahko izberem datum dostave?
Ni mogoče izbrati določenega datuma dostave.

Kakšen je čas dostave in kdaj dobim svoje darilo?
Predvidene datume dostave najdete na strani izdelka.

Katere možnosti dostave lahko izberem?
To se razlikuje glede na darilo / naročilo. Ob zaključku naročila vam bodo v nakupovalni košarici prikazani razpoložljivi načini pošiljanja.

Plačilo

Kako lahko plačam svoje naročilo?
Ponujamo naslednje načine plačila: iDeal, Paypal, kreditno kartico in ročno nakazilo. V primeru ročnega nakazila upoštevajte, da obdelava traja do 3 delovne dni in bo zamaknila pričakovane datume dostave.

Darilo prejeto

Kaj pa, če mi darilo ni povsem všeč?
Globoko obžalujemo, da vam vaše darilo ni všeč. Obrnite se na našo službo za pomoč strankam, ki vam bodo z veseljem pomagale najti primerno rešitev.

Ali je račun poslan skupaj z naročilom?
Z vašim naročilom ni poslan račun. Račun boste vedno prejeli v potrditvenem e-poštnem sporočilu in ga lahko vedno najdete v svojem računu MySurprise. To pomeni, da lahko darilo dostavite neposredno prejemniku, zaradi česar bo resnično presenečenje!

Poslovno darilo?

Vas zanima naročanje večjega števila tega darila? Prosimo, pokličite in prejmite takojšnjo ponudbo cen. Na voljo smo v delovnih dneh od 7.30 do 17.00.

Vsako darilo z edinstveno personalizacijo
Dostava po vsem svetu
Odposlano neposredno prejemniku

Zahtevajte ponudbo tukaj