Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Pošiljanje voščilnice ljubljeni osebi je način, da pokažete, da mislite in skrbite zanjo, tudi če je daleč stran. Pošljite voščilnico nekomu, ki praznuje rojstni dan, preživlja težke čase, praznuje poseben trenutek in za veliko, veliko drugih priložnosti! Prilagodite svojo voščilnico z dizajnom, fotografijo in/ali besedilom.

18 Darila

Osebne voščilnice

V preteklosti so bila pisma in razglednice edini način komuniciranja z ljubljenimi, ki živijo daleč stran. V teh dneh imamo internet in pametne telefone, s katerimi je veliko lažje in veliko hitreje priti do nekoga. Čeprav je tehnologija naredila stvari učinkovitejše, nič ne premaga občutka prejemanja dobre stare polžke pošte. Videti to ovojnico in vedeti, da se je nekdo potrudil, da je izbral, napisal in poslal pismo ali vizitko, je le nekaj posebnega.

Kako prilagoditi voščilnico

Danes je na trgu veliko že pripravljenih voščilnic, vendar nič ne presega osebne voščilnice! Na spletnem mestu YourSurprise lahko ustvarite svojo lastno osebno voščilnico tako, da dodate fotografije in/ali besedilo po vaši izbiri, s čimer zagotovite, da je vaša kartica edinstvena in izdelana posebej za prejemnika, ki ga imate v mislih. Lahko se celo odločite, da dodate enega od naših zabavnih modelov in ga prilagodite s svojo fotografijo in besedilom; možnosti so neskončne.

Lesene voščilnice po meri

Ko pošljemo voščilnico, vemo, da je zelo verjetno, da jo bomo prebrali, jo nekaj dni hranili na polici in jo nato zavrgli. Za trajnejšo možnost pojdite na eno od naših lesenih voščilnic! Te lesene kartice vključujejo svoje lastno stojalo, ki prejemniku omogoča, da kartico ponosno prikaže in zagotovi, da bo v njem dlje užival. Naše lesene voščilnice lahko prilagodite na enak način kot običajne voščilnice, z dodatkom hladnega lesa v tisku.

Prilagojene foto kartice

Če niste dobri z besedami in ne veste, kaj bi povedali, so naše prilagojene fotografske kartice odličen način za posredovanje vašega sporočila ali občutkov, ne da bi morali povedati prav veliko! Preprosto dodajte fotografije, slike in/ali ime po vaši izbiri in pripravljeni ste.

Osebne voščilnice za vsako priložnost

Ker je naše voščilnice mogoče prilagoditi, jih lahko prilagodimo vsaki priložnosti. Na voljo imamo tudi široko paleto že izdelanih prilagodljivih modelov za priložnosti, kot so: Poroka: Če ste bili povabljeni na poroko in želite svojemu darilu dodati popoln osebni zaključek (ali ustvariti popolno kartico, na katero boste dodali denarno darilo), smo vas popestrili s srčkanimi vzorci, ki jih lahko dodajte imena srečnega para, datum poroke in drugo. Materinski dan in očetovski dan: Če vam starši pomenijo svet in iščete izviren način, da jim to sporočite, ne iščite dlje od naših zabavnih modelov. Rojstni dan: Vsak si zasluži, da na svoj rojstni dan prejme kul voščilnico! Ker je na voljo veliko modelov za mlade in stare, boste zagotovo našli tisto, kar iščete. Kmalu ozdravi: Bolezen je lahko zelo zahtevna, kar pomeni, da je prejeti kartico in vedeti, da nekdo misli nate, tako smiselno. Če ima nekdo, ki ga poznate, težke trenutke, ga razveselite z enim od naših sladkih modelov, ki bodo kmalu ozdraveli. Poleg vseh zgornjih možnosti ponujamo tudi modele za druge posebne trenutke, na primer čestitanje nekomu, opravičilo, praznovanje obletnice ali samo zato, ker na nekoga mislite.

Prilagojeni kompleti voščilnic

Če želite poslati več voščilnic, želite ustvariti lastne božične voščilnice ali iščete zabaven način, da povabite ljudi na svojo poroko ali dogodek, se lahko odločite za enega od naših kompletov voščilnic. Ponujamo komplete voščilnic v slogu razglednice in voščilnice, s čimer zagotovimo, da se bo vaš slog voščilnice prilegel priložnosti. V kompletu kartic so bele kuverte, zato potrebujete le znamke!