Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Z uporabo tega izbora ni bilo mogoče najti nobenega izdelka.

Prilagojeni baloni s fotografijami in besedilom

Pošiljanje balona je izvirno presenečenje. Baloni so znani po svojem veselem, prazničnem in pisanem videzu. Baloni naredijo vse malo bolj zabavno in zagotovo bodo vsem nasmejali obraz. Otroci se radi igrajo z baloni, ker so odličen material za igranje in imajo rahlo nevarno sposobnost, da odletijo takoj, ko jih spustite. Na zabavah se baloni pogosto uporabljajo za dekoracijo, lahko pa jih pošljete tudi kot romantično gesto ali če želite nekomu pokazati nekaj podpore.

Baloni so različnih oblik, velikosti in barv. Tiskani baloni, baloni z besedilom, baloni v obliki srca, pa tudi baloni s svojo fotografijo. Če želite nekomu poslati lep balon, ne iščite dlje od YourSurprise, saj lahko v YourSurprise oblikujete resnično osebni balon z imenom, fotografijo in besedilom po vaši izbiri ter z enim od naših zabavnih modelov. To vam omogoča, da sami ustvarite edinstveno darilo, zaradi česar je pošiljanje balona še bolj zabavno.

Nasveti za pošiljanje darilnega balona

Balon je vsekakor lepo darilo in primeren za številne priložnosti. Na primer; če želite nekomu čestitati, reči oprostitev, kot zahvalo, pa tudi nekomu zaželeti dobro, kot darilo za otroško prho ali kot presenečenje na poroki. Možnosti je neskončno. Poleg tega baloni seveda naredijo čudovite okraske na primer na otroškem tušu, poroki ali rojstnodnevni zabavi.

S široko paleto zabavnih balonov, ki so na voljo v vašem podjetju YourSurprise, boste zagotovo našli balon, ki ga boste prilagodili vsaki priložnosti. Zato si oglejte, kateri helijev balon ustreza vaši priložnosti in dodajte enega izmed čudovitih modelov skupaj z imenom, fotografijo, logotipom in/ali besedilom po vaši izbiri. Tako se navaden helijev balon v hipu spremeni v izviren in edinstven balon. S prilagojenimi baloni YourSurprise pošiljanje balona postane res posebno!

Nasvet: otroški balon s fotografijo

Je v krogu vaše družine ali prijateljev na poti kakšen mali? Ali pa je kdo, ki ga poznate, na svet sprejel novorojenčka? Praznujte dobro novico tako, da (kmalu) presenetite starše z edinstvenim otroškim balonom. Odlično kot izvirno darilo za otroško prhanje, rojstna napoved ali kot praznična dekoracija pri otroškem tušu. Izberite sladko sliko malega čudeža, po želji dodajte ime in dokončajte oblikovanje z enim od srčkanih otroških modelov, da v hipu ustvarite najlepši otroški balon. Pošiljanje balona je resnično izvirno in zabavno, saj želite vsem povedati, da je prišel najslajši otrok na svetu! Če ne morete iti osebno občudovati malega, čestitajte ponosnim staršem tako, da foto balon dostavite naravnost na dom.

Nasvet: Kmalu ozdravi balon

Nikoli ni lepo biti bolan, zakaj jih ne bi razveselili tako, da bi ga presenetili z edinstvenim balonom, ki kmalu ozdravi. Pošljite jim balon, da izrazi vašo željo po dobrem zdravju! To posebno darilo jim bo zagotovo nasmejalo obraz in malce omililo bolečino. Balon je v obliki srca in vsebuje besedilo: "lepo se objemi zate!" Pošiljanje balona je edinstven način, da nekoga presenetite z izvirnim darilom. Idealen za vsakogar, ki bi rabil majhen pick-me-up!