Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prilagojena očala z besedilom, imenom/imeni, datumom in/ali dizajnom po vaši izbiri za vsakega prejemnika in priložnost. Svoji mizi ali zdravici dodajte popolno piko na i s prilagojenimi kozarci za vino, kozarci za pivo, kozarci za vodo in še več!

37 Darila

Vgravirana kozarec

Če iščete izvirno darilo, zakaj se ne bi odločili za gravirano steklo? V podjetju YourSurprise lahko v kozarce za vino, kozarce za šampanjec, kozarce za čaj, kozarce za viski, kozarce za pivo, kozarce za vodo vtisnete enega od naših modelov in besedilo po vaši izbiri. Možnosti so skoraj neskončne! Z lasersko obdelavo vašega dizajna na površino stekla uporabljamo najnovejše tehnike, zaradi česar je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Graviranje se ne bo obrabilo, kar pomeni, da bo ostalo lepo tudi pri pogosti uporabi.

Kozarci za vino

Vinski kozarec z vgraviranim imenom je odlično darilo za mamo, očeta, strica, teto ali prijatelja, ki uživa v lepem kozarcu vina. Lahko se odločite za vgravirano besedilo, tako da bo prejemnik pomislil na vas vsakič, ko si nalije kozarec. Ne glede na to, kaj izberete, lahko vaš dizajn vgraviramo v kozarce za belo ali rdeče vino , začenši s 1 kozarcem. Naročite, kolikor želite!

Pivski kozarci in skodelice za pivo

Steklenico lahko vgravirate tudi za nekoga, ki uživa v hladnem hladnem pivu. Imamo pivske kozarce, pivske kozarce za belo pivo in celo skodelice za pivo.

Gin & tonic steklo

Poznate koga, ki obožuje gin & tonic? Presenetite jih z lastnim gin & tonic steklom z njihovim imenom. Gin & tonic steklo je kakovostno in ima klasično gin & tonic stekleno obliko!

Očala

Če iščete darilo za nekoga, ki nima težav pri snemanju nekaj posnetkov, so naša vgravirana kozarec idealna možnost.

Kozarec za viski

Če želite presenetiti pivca viskija, ne dvomimo, da bo njihova pijača še bolj okusna, če jih uživate iz lastnega kozarca za viski z njihovim imenom.

Kozarci za šampanjec

Če imate kaj za praznovanje, kaj je bolje narediti kot z mehurčkom ! Popoln dodatek bi bile vgravirane šampanjske piščali z imenom ali imeni po vaši izbiri.

Kozarci za dolgo pijačo in vodo

Ne pijejo vsi alkohola, zato ne skrbite; tudi vas imamo pokrite s kozarci za dolgo pijačo in vodo.

Kako vgraviramo kozarec?

Očala graviramo po najnovejših tehnikah, kar nam omogoča vgraviranje najrazličnejših očal. To naredimo z laserjem, ki vgravira vaš dizajn v površino stekla. To pomeni, da je gravura primerna za pomivanje v pomivalnem stroju in ne zbledi. V urejevalniku lahko v kratkem času dodate enega od naših modelov in izbrano besedilo. Vsa naša kozarec so vgravirana v lastni delavnici v Zierikzeeju na Nizozemskem in postavljena v posebne škatle za pošiljanje, da jih zaščitimo.

Katere vrste očal je mogoče prilagoditi?

Pri YourSurprise ponujamo širok izbor graviranih kozarcev za vse okuse in priložnosti. Vse vaše najljubše pijače imajo svoj ekskluzivni kozarec z gravuro, ki zagotavlja, da imate ustrezen kozarec za vse nazdravljanje in vsakodnevne požirke.

Ne glede na to, ali ste vinski navdušenec, ki išče kozarce za vino po meri, ljubitelj piva, ki hrepeni po graviranih kozarcih ali poznavalec žganih pijač, ki išče personalizirane kozarce za viski ali flavte za šampanjec, bodite prepričani, da imamo nekaj za vas!

Ali lahko personalizirate kozarec z imenom ali sporočilom?

Da! Naša gravirana očala lahko personalizirate z imenom ali besedilom po vaši izbiri. Dostopite do našega spletnega urejevalnika in vnesite besedilo. Dodate lahko eno ali več vrstic besedila in po želji tudi enega od naših vzorcev.

Vaš kozarec bo graviran z izbrano personalizacijo.

Ali lahko kozarce personalizirate s poljubnim vzorcem?

Naša gravirana očala lahko prilagodite ne le z besedilom, temveč tudi z enim od naših čudovitih vzorcev. Izbirate lahko med široko paleto vzorcev, primernih za različne priložnosti, kot so ljubezen, materinski dan, očetovski dan, božič, zahvala in številne druge!

Če podarjate kozarec samo zato ali želite kupiti kozarce za dogodek, imamo prav tako na voljo izbor modelov, ki so primerni za vsako priložnost.

Ali lahko naročim gravirane kozarce od 1 kosa naprej?

Vsekakor! Vse naše kozarce lahko gravirate od 1 kosa naprej. Na naši strani z izdelki izberite 1 kos in ga gravirajte po svojih željah.

Ali lahko v komplete dodam različne personalizacije?

Naše kozarce lahko kupite tudi v kompletih po 2,4 ali 6 kosov. V kompletih po 4 in 6 kosov je na vseh kozarcih enaka personalizacija. Naš komplet 2 kozarcev se lahko personalizira z različno personalizacijo na vsakem kozarcu. Nakup kompleta je odličen, če morate kupiti več enakih kozarcev in želite izkoristiti velik popust.

Ali lahko personalizirana očala z gravuro naročim v razsutem stanju?

Kadar želite narediti trajen vtis, so lahko personalizirana očala z graviranjem odlična izbira. Toda ali ste vedeli, da lahko izkoristite tudi popust, če naročite v večjem obsegu? Naš prijazni poslovni oddelek vam z veseljem pomaga pospešiti postopek za velika naročila. Ne glede na to, ali se pripravljate na dogodek ali si ustvarjate zaloge za svoje podjetje, so lahko velika naročila zelo ugodna.

Množično naročanje vam ponuja tudi možnost graviranja logotipa na kozarce. Ta možnost velja za kozarce od 18 kosov naprej.