Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Večerja z družino in prijatelji je ena najboljših stvari, še posebej, če ste se potrudili s hrano in pijačo. Ne glede na to, ali ste dan preživeli sami v kuhinji ali pa ste naročili, je vse okusnejše, če sedite za lepo okrašeno mizo! V nadaljevanju si preberite naše nasvete za pripravo čudovite pogrnjene mize za vsako priložnost.

Korak 1: Ustvarite dobro podlago z namiznim prtom

Praznična miza se začne s čudovitim prtom. Ta daje mizi topel in vabljiv videz. Izberite namizni prt, ki ga lahko preprosto operete v pralnem stroju in ponovno uporabite za trajnost. Bombaž je odlična tkanina, ki jo je mogoče prati v pralnem stroju. Če želite proslaviti nekaj posebnega, na primer poroko ali rojstni dan, ali pa prirejate večerjo, ustvarite svoj osebni namizni prt z izbranimi fotografijami. To bo za vse veliko presenečenje in spodbuda za pogovor.

Korak 2: Lepa, sijoča očala

Praznična miza ne bi bila praznična brez čudovitih kozarcev. Ohranite kozarce lepe in sijoče, tako da jih čim pogosteje ročno splakujete, saj s tem preprečite nastajanje vodnega kamna in korozije stekla. Nihče ne mara motnega kozarca! Če praznujete posebno priložnost, lahko naročite izdelavo posebnih kozarcev z izbranim besedilom, na primer z imeni in/ali datumom. Če praznujete obletnico, si lahko omislite čudovite kozarceflavte za šampanjec z graviranimi imeni ali začetnicami za srečni par. Ponujamo tudi kozarci za vodo, kozarci za vino, kozarci za pivo, in še veliko več!

Personalizirane flavte za šampanjec

Personalizirane flavte za šampanjec

Prilagojeni kozarci za belo vino

Prilagojeni kozarci za belo vino

Osebno gravirano steklo za pivo

Osebno gravirano steklo za pivo

Personalizirani vgravirani kozarci za čaj

Personalizirani vgravirani kozarci za čaj

Korak 3: Dekanter chique

Za lepo okrašeno mizo je nujen čudovit dekanter. Napolnite jo z vinom, vodo ali sokom. Zlasti pri pitju vina bodo vaši gostje cenili možnost, da si lahko ob strani natočijo kozarec vode. Dodajte nekaj listov mete in rezino limone ali svežega sadja, da dodate okus. Dekanter je mogoče polniti ves večer. Na desni strani si lahko ogledate čudovit stekleni dekanter, ki ga lahko gravirate z izbranim besedilom in enim od naših čudovitih vzorcev ter tako ustvarite pravo privlačnost za vašo mizo. Za popoln zaključek dodajte gravirane kozarce za vodo.

Korak 4: Lepi leseni servirni krožniki

Če postrežete svež francoski kruh, okusne omake ali desko s sirom, uporabite naše čudovite lesene servirne krožnike. Izbirate lahko med okroglimi, podolgovatimi ali kvadratnimi lesenimi krožniki, na katere lahko vgravirate besedilo po vaši izbiri in enega od naših čudovitih vzorcev. Ti gravirani leseni servirni krožniki so tudi čudovito darilo!

Korak 5: Razkošni bombažni prtički

Nobena praznična miza ni popolna brez čudovitih prtičkov. Izberete lahko zabavne papirnate serviete ali trajnostne bombažne prtičke, ki jih lahko perete v pralnem stroju. Pregibajte prtičke ali dodajte domiseln obroček za prtičke in postavite enega na vsak krožnik, da bo vaša praznična miza popolna! Na sliki je bombažni prtiček, ki ga lahko personalizirate z izbrano fotografijo, besedilom ali vzorcem in tako ustvarite resnično edinstvene prtičke za svoje goste. Lahko jih perete v pralnem stroju pri 40 °C, zato vam ni treba skrbeti, da bi prišlo do nereda.

Vgraviran dekanter

Vgraviran dekanter

Personalizirani vgravirani kozarci za vodo

Personalizirani vgravirani kozarci za vodo

Leseni servirni krožnik po meri

Leseni servirni krožnik po meri

Osebni prtički

Osebni prtički

Korak 6: Graviran hladilnik za vino

Za mnoge od nas obrok vključuje tudi steklenico vina. Naj bo vaše vino lepo in hladno v našem čudovitem hladilniku za vino iz nerjavečega jekla. To je praktično in dodaja domišljijski pridih dekoraciji vaše mize. Hladilnik za vino lahko personalizirate z izbranim besedilom, da bo edinstven.

Korak 7: Dodajte mehko svetlobo s svečami

Vaša miza je že videti precej dobro, saj imate na njej lep prt, prtičke, kozarce in hladilnik za vino. Zdaj je čas, da dodamo čudovito mehko svetlobo s svečami! Sveče ustvarijo toplo in prijetno vzdušje. Poskrbite le za varnost in zagotovite, da ne bodo preveč blizu drugih stvari na mizi.

Korak 8: Praznični okraski

Zadnji korak je namenjen tistim, ki jim je ostalo še nekaj prostora! Postavitev mize dopolnite z majhnimi okraski, kot so borovi storži jeseni, čudovite rože spomladi ali božični okraski za božično večerjo, kot je ta ljubek snežna krogla ki ga lahko personalizirate s fotografijo po lastni izbiri.

Dodaten nasvet: nekaj posebnega za otroke

Če pri vas gostujejo najmlajši, jih presenetite z njihovim lastnim prazničnim krožnikom z imenom ali fotografijo. Te zabavne plastične otroške krožnike lahko izdelate v kratkem času in jih lahko vedno znova uporabite.

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Osebni hladilnik za vino iz nerjavečega jekla

Personaliziran stekleni svečnik

Personaliziran stekleni svečnik

Otroški krožniki

Otroški krožniki

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila