Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vino je klasično darilo, vendar ga lahko s prilagoditvijo naredite unikatno darilo! Prilagodite etiketo na steklenici ali vgravirajte v leseno škatlo ali kozarce ime ali prisrčno sporočilo. Odkrijte vsa naša vina po meri.

37 Darila

Vinska darila z osebno etui ali etiketo

Če želite ljubljeno osebo presenetiti z okusno steklenico vina, se strinjamo, da je to odlično darilo, ki deluje za številne priložnosti. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, novoletno zabavo, obletnico ali kot zahvalno darilo, s slastno steklenico vina ne morete zgrešiti.

Seveda bi jim lahko dali katero koli staro steklenico vina. Zakaj pa tega ne bi naredili resnično osebno in se odpravili z okusno steklenico vina v osebnem lesenem ohišju ali z osebno etiketo? Lahko naredite celo korak dlje in jim podarite vinski darilni komplet, ki vključuje več steklenic.

Vino z vsega sveta

Naš asortiman vključuje različna bela, rdeča in rose vina, ki so čudovita darila. Imamo okusno vino za vsak proračun, okus in priložnost. Kaj pa voljni merlot, okusen cabernet sauvignon ali čudovit modri pinot? Če se želite držati belega vina, si oglejte vedno priljubljeni chardonnay, čudovit sauvignon blanc ali pinot grigio.

Naš izbor vin vključuje vina iz različnih držav izvora, kot so Francija, Nemčija, Italija, Portugalska in Španija. Ponujamo tudi vina iz Argentine in Južne Afrike. Karkoli iščete, imamo vino za vsak proračun, naj bo manjše ali večje.

Vino v personaliziranem etuiju ali s prilagojeno etiketo

Najprej izberite svoje vino. Nato izberite svojo personalizacijo, ki je lahko prilagojena oznaka ali osebni etui. Nato preprosto naložite svoje fotografije in dodajte ime in/ali besedilo po vaši izbiri. Ustvarjanje vašega osebnega darila za vino je enostavno in ne traja veliko časa. Darilni nasvet: steklenica vina s prilagojeno etiketo je odlično darilo za očetovski dan, materinski dan ali za objavo nosečnosti.

Če se odločite za osebno leseno torbico, jo lahko prilagodite tiskanju ali graviranju. Če želite ohišje prilagoditi fotografiji, morate izbrati natisnjen etui. Če želite dodati samo besedilo, na primer osebno sporočilo ali ime prejemnika, pojdite na vgravirano ohišje.

Osebni darilni set za vino

Če želite iti ven, podarite prejemniku več steklenic slastnega vina. Ustvarite lahko darilni komplet za vino, ki vključuje 2 ali 3 steklenice vina, z osebno nalepko na vsaki steklenici ali v osebnem lesenem kovčku. Izbirate lahko med različnimi kombinacijami: steklenico belega in steklenico rdečega vina, steklenico rdečega in steklenico rosé vina ali steklenico belega in steklenico roza vina.

Darilni set za vino z graviranim steklom

Presenetite pravega ljubitelja vina z lastnim graviranim vinskim kozarcem z njihovim imenom. Naš asortiman vključuje različne darilne komplete za vino, ki vključujejo gravirano steklo ali komplet graviranih kozarcev. Samo dodajte ime ali besedilo po vaši izbiri! V steklo bomo vklesali vaše izbrano ime s kakovostnimi tehnikami graviranja. To zagotavlja, da steklo lahko uživate dlje časa in je primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.