Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Dvignite kozarce! Praznujte posebne trenutke s personaliziranim darilom za vino ali pivo. Prilagodite etiketo, leseno škatlo ali kozarce, da ustvarite popolno darilo za pijačo za vsako priložnost in prejemnika.

113 Darila

Videli ste 48 od 113 darila

Prilagojena alkoholna darila za vsako priložnost

Če se bliža praznovanje in želite nazdraviti na izviren način ali bi želeli nekoga od svojih najdražjih presenetiti s slastno steklenico alkohola, imamo za vas popolno darilo: steklenico alkohola s prilagojeno etiketo.

Alkoholno darilo s prilagojeno etiketo

Steklenico alkohola lahko prilagodite tako, da na etiketo dodate fotografijo in/ali besedilo po vaši izbiri ali pa prilagodite leseno ohišje s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Druga možnost je, da se odločite za darilni set, ki vključuje steklenico alkohola in komplet osebnih kozarcev za vino, kozarcev za viski ali kozarcev za šampanjec. Na voljo je toliko možnosti, da boste zagotovo našli popolno darilo za vsako priložnost, zanj in zanjo .

Osebno darilo za vino

Vino je izjemno vsestransko darilo. Večerja v hiši prijatelja? Prinesite steklenico vina. Na novoletno zabavo? Prinesite steklenico vina . Praznujete očetovski dan? Prinesite steklenico vina. Obstaja veliko, veliko več primerov priložnosti, za katere je steklenica vina odlično darilo. Lahko bi se odločili za nakup običajne stare steklenice vina, če pa želite ustvariti nekaj bolj posebnega, pojdite po osebno darilo. Na voljo je več možnosti prilagajanja, na primer dodajanje prilagojene nalepke, osebno leseno ohišje ali komplet vgraviranih očal.

Kot del naše ponudbe ponujamo različna rdeča, bela in rose vina iz različnih držav izvora, kot so Chardonnay, Merlot, Sauvignon in Pinot Noir. Če želite iti ven, pojdite na enega od naših darilnih kompletov za vino!

Osebno darilo za pivo

Kdo ne ljubi dobrega hladnega piva? V podjetju YourSurprise ponujamo okusno pivo iz različnih držav; od nizozemskega piva do posebnega piva iz Belgije in lokalnih pivovarn v različnih velikostih. Odlično darilo za sončen dan, ko igra vaša najljubša ekipa ali uživate s prijatelji. Če želite poznavalca piva presenetiti z okusnim pivskim darilom, imamo tisto, kar iščete. Če jim je všeč lepo domače pivo, jim bo zagotovo všeč njihov lasten komplet piva. Če uživajo v sladkem, je darilni set sadnega piva popoln! Za katero koli darilo se odločite, poskrbite, da bo edinstveno. To lahko storite tako, da dodate osebno oznako s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri. Druga možnost je, da dodate vgraviran kozarec piva, da bodo takoj pripravljeni na navijanje! Če želite postati večji, izberite darilni komplet za pivo, ki vključuje več piv ali kozarcev za pivo.

Osebno darilo za šampanjec

Če imate kaj praznovati, s šampanjcem ne morete zgrešiti! V podjetju YourSurprise lahko svojo osebno steklenico mehurčkov prilagodite tako, da ustvarite osebno etiketo s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri ali dodate steklenico z vgraviranim lesenim ohišjem ali kozarci za šampanjec. Osebno darilo za šampanjec je odlično darilo za obletnice in poroke ter je tudi čudovit spomin!

Če niso veliki ljubitelji šampanjca, a uživajo v nečem mehurčku, zakaj ne bi izbrali lepe steklenice prošeka, kave ali drugega penine? Vse to lahko prilagodite na enak način kot šampanjec!

Personalizirane žgane pijače

Bi radi ljubljeno osebo presenetili s steklenico gina, viskija ali porta? Naše žganje je odlično darilo za nekoga, ki uživa ob dobri pijači. Ponujamo širok izbor, vključno z metlico (e) y, vodko, konjakom in ginom. Dodajte osebno etiketo ali leseno ohišje, da darilo dokončate v najkrajšem času, in prejemniku nasmejte velik nasmeh.

Pijte odgovorno

Vsakdo občasno uživa ob dobri pijači, vendar poskrbite, da boste pili odgovorno!