Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Steklenica alkohola je vedno dobrodošla, bodisi za posebno priložnost bodisi kot zahvalno darilo. Med najboljšimi personaliziranimi steklenicami so viski, gin, vodka in bogata izbira najboljših likerjev!

15 Darila

Okusno darilo: žgane pijače v osebnem lesenem kovčku

Če želite ljubljeno osebo presenetiti z žganjem, je vaše pravo presenečenje. Ponujamo široko paleto žganih pijač, od katerih vsaka vključuje razkošno leseno ohišje. Darilu dodajte popoln osebni pridih tako, da ga prilagodite fotografiji in/ali besedilu po vaši izbiri. Ponujamo tudi številne modele, ki jim lahko dodate svoj osebni pečat.

Žgane pijače: okusna steklenica v edinstvenem ohišju

Presenetite ljubljene z ljubko steklenico svojega najljubšega duha. Morda imajo radi Amaretta Disaronna ali Bailey's? Ne glede na njihovo najljubšo, lahko ustvarite čudovito osebno leseno ohišje s svojo najljubšo fotografijo in sladkim osebnim sporočilom, ki jim ga podarite. Ponujamo tudi Jägermeister, Licor 43, Limoncello, Sambucca Vaccari in Schrobbeler.

Okusna steklenica je odlično darilo za očetovski dan, materinski dan, novoletno zabavo ali darilo. Možnosti je neskončno.

Rum in žganje

Okusi so različni, zato ponujamo široko paleto žganih pijač ter več vrst ruma in žganja. Z okusno steklenico belega ruma Bacardi v osebnem lesenem ohišju ne morete zgrešiti. Če iščete steklenico rjavega ruma, pojdite na rum Old Captain.

Za ljubitelje žganja imamo žganje Joseph Guy in Rémy Martin. Vsak vključuje prilagojen lesen kovček in je kot nalašč za obdarovanje.

Vodka

V našem asortimanu nismo mogli zamuditi okusne steklenice vodke. Prejemnika presenetite z okusno steklenico vodke Smirnoff ali Grey Goose.

Gin darilni kompleti s kozarcem gin & tonic

Naši različni darilni kompleti z ginom so izjemno priljubljena darila. Prejemnika presenetite s steklenico gina v osebni leseni škatli ali pa mu podarite svoje osebno steklo za gin & tonic! Ne glede na to, ali se odločite za Bombay Sapphire, Peaky Blinders gin ali naš lastni gin YourSurprise, bodo zagotovo resnično presenečeni.

Darilni kompleti viskija

Pravi ljubitelji viskija lahko presenetijo z dobro steklenico viskija v osebnem lesenem ohišju ali z lastnim graviranim kozarcem za viski. Oglejte si celotno ponudbo na naši strani z darili za viski.

FSC certificirano

Vsi naši leseni kovčki imajo certifikat FSC, kar pomeni, da podpirate trajnostno in odgovorno gospodarjenje z gozdovi.