Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ali poznate nekoga, ki obožuje kozarec dobrega viskija? Ustvarite svoje osebno darilo v obliki personaliziranega tiskanega, graviranega ali tumbler paketa. Najboljše personalizirane blagovne znamke viskija samo na YourSurprise!

13 Darila

Prilagojena darila in darilni kompleti za viski

Če iščete dobro steklenico viskija, ste prišli na pravo mesto, saj v naši ponudbi prilagojenih pijač ponujamo veliko odličnih viskijev. Če ljubljena oseba uživa v večernem kozarcu viskija, je njena lastna steklenica odlično darilo. Naše slastne viskije lahko uživate naravnost ali na skalah, ne glede na njegove želje. Viski je tudi sestavina številnih koktajlov. Vsaka steklenica viskija je odpremljena v lastnem lesenem kovčku, ki ga lahko prilagodite s fotografijami in/ali besedilom po vaši izbiri. Popolno darilo za vse ljubitelje viskija!

Enosladni viski v osebnem ohišju

Enosladni viski ima pogosto poseben okus in je sestavljen iz viskijev iz ene destilarne. Enojni slad ne pomeni, da ni bilo mešanja: več viskijev iz iste destilarne je vsekakor mogoče mešati skupaj. Viski z enim sladom so odlično korporacijsko ali zahvalno darilo. Naši single malt viskiji so: Dalwhinnie 15 Years, Glenmorangie Original, Highland Park 12 Years, The Balvenie, Ardbeg in Laphroaig.

Ardberg 10 Years je odlična izbira. Ta enosladni viski je narejen v raju viskijev „Islay“, jugozahodno od Škotske. Ta viski ima zapleten okus z notami kave in čokolade.

Težji, zadimljen viski je Laphroaig 10 Years. Ta viski je sladek, z aromami dima in trate. Popolna pijača za deževen večer.

Mešan viski v osebnem ohišju

Mešano pomeni, da se dve ali več blagovnih znamk viskija zmešata skupaj, da nastane nov izdelek: mešani viski. Eden najbolj znanih mešanih viskijev je Jameson. V naši ponudbi so mešani viskiji: Label 5, Glen Talloch, Whisky Peaky Blinders, The Famous Grouse in Jameson.

Poleg mešanih viskijev obstajajo tudi mešani sladni škotski viski, ki sta dve vrsti škotskih single malt, ki sta združeni v nov izdelek.

Je to viski ali viski?

Morda ste opazili, da nekatere blagovne znamke uporabljajo "viski", druge pa "viski". Kaj določa črkovanje? To določa država izvora. Če je narejen na Irskem ali v Ameriki, se imenuje "viski". Če se proizvaja na Škotskem, Japonskem, v Kanadi ali Indiji, se imenuje "viski".

Prilagojeni darilni kompleti za viski

Lahko jim podarite steklenico viskija, zakaj pa se ne odločite za darilni set viskija? Vsi naši viskiji vključujejo razkošno leseno ohišje, ki ga lahko prilagodite s fotografijami in/ali besedilom po vaši izbiri. Preprosto naložite svoje fotografije v naš spletni urejevalnik in dodajte besedilo, da ustvarite resnično edinstveno darilo za viski. Če želite, lahko svojemu darilu dodate celo popoln zaključek, tako da dodate čudovit komplet vgraviranih kozarcev za viski. Na kozarec bomo vgravirali besedilo po vaši izbiri z uporabo najnovejših laserskih tehnik. Kozarci so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, saj gravura ne zbledi.

Škotski viski

Če iščete popolno darilo za ljubitelje škotskega viskija, ne iščite več. Ponujamo veliko škotskih viskijev, vsak v osebnem kovčku. Škotski viskiji imajo pogosto nekoliko dimljen okus. Naši škotski viskiji so:

  • Dalwhinnie
  • Glen Talloch - Glenmorangie
  • Highland Park
  • oznaka 5
  • Balvenie
  • slavni tetrijeb
  • Laphroaig

Irski viski

V nasprotju s škotskim viskijem imajo irski viski mehkejši zaključek z bogatim in močnim okusom. Rečeno je, da je, ko je irski pisatelj jokal, jokal solze viskija. Viski je bil za pisatelje zelo priljubljena pijača, ki je lajšala pisateljevo blokado. Naši irski viskiji so:

  • Peaky Blinders viski
  • Jameson

Ameriški viski

Ameriški viski pogosto temelji na koruzi, saj je bilo v Ameriki lažje pridelati koruzo kot žito. Najbolj znana ameriška viskija sta Bourbon in Tenessee. Oba sta narejena iz 51% zrn, čeprav je viski Tenessee filtriran z ogljem. Jack Daniels je ena od dveh blagovnih znamk v okviru viskijev Tenessee. Naši ameriški viskiji so:

  • Jack Daniels

Vgraviran kozarec za viski

V okusnem kozarcu viskija je najbolje uživati iz lastnega kozarca za viski. V kozarec za viski vgravirajte ime in/ali besedilo po vaši izbiri skupaj z enim od naših kul modelov. Popolno darilo za božič, rojstne dneve in obletnice ali kot darilo za zahvalo. Ustvarite svoj brezčasen, edinstven graviran kozarec za viski za vsako priložnost v vsakem trenutku!