Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Iščete darilo za ljubitelja ruma? Odkrijte izbor prilagojenega ruma v darilni škatli s kozarcem ali s fotografijo in/ali gravuro.

4 Darila

Darila z rumom in personalizirani darilni kompleti z rumom s fotografijo, z imenom in/ali besedilom

Če iščete popolno darilo za ljubitelja ruma v svojem življenju, ali si želite privoščiti elegantno darilo, ste na pravem mestu.

YourSurprise ponuja široko izbiro daril z rumom in darilnih kompletov z rumom, ki so vsa personalizirana, da tako zagotovijo resnično edinstveno darilo.

Elegantne steklenice in luksuzni kompleti tvorijo jedro naših daril z rumom. Izberite steklenico ruma, da izkažete nekomu hvaležnost, pokažete svojo ljubezen, praznujete posebno priložnost ali čestitate nekomu ob življenjskem mejniku.

Kateri razpoložljivi darilni kompleti z rumom v naši ponudbi so najboljši?

Naša ponudba vključuje izbrana darila z rumom najboljših blagovnih znamk, ki jih lahko personalizirate po svojem okusu. Naša izbira znamk se lahko razlikuje glede na razpoložljivost in nove dobave. Trenutno vključuje znani in priljubljeni znamki Bacardi in Old Captain.

Naša darila z rumom so na voljo tudi kot del darilnega kompleta v elegantnem lesnem ohišju s certifikatom FSC. Komplete lahko personalizirate s tiskom ali graviranjem.

Kako lahko personaliziram darilni komplet z rumom?

Izbira personaliziranega darila z rumom doda darilu kanček pozornosti, ki jo bo prejemnik prav gotovo cenil. Naši darilni kompleti z rumom so na voljo v več različicah, ki imajo vsaka svoj edinstven način personalizacije. Svoje darilo z rumom lahko personalizirate na naslednje tri načine:

  • S personalizirano nalepko besedila po vaši izbiri
  • Z natisnjenim darilnim setom: dodajte svojo fotografijo, dizajn, logotip, ime in/ali besedilo v leseno ohišje
  • Z graviranim darilnim setom: dodajte svoje ime in/ali besedilo v ohišje

Izberite enega od rumov iz naše ponudbe in začnite personalizirati z uporabo našega spletnega urejevalnika. Vsak izdelek ima različne načine personalizacije, zato preprosto izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Katere vrste ruma lahko vključite v darilni komplet?

Izbirate lahko med vrsto belih in rjavih rumov. Naša ponudba vključuje naslednje znamke rumov:

  • Bacardi beli rum: na voljo z graviranim ali natisnjenim ohišjem ali s personalizirano nalepko.
  • Bacardi Reserva Diez: rjavi rum z bogatim značajem. Dobite ga lahko s personaliziranim natisnjenim ali graviranim ohišjem. Rum Bacardi izvira iz Kube.
  • Rjavi in beli Old Captain rum: ta dva ruma prihajata z Jamajke in sta na voljo z natisnjenim ali graviranim lesenim ohišjem.

Darila z rumom za posebno priložnost ali praznovanje

Rum je odlično darilo za praznovanja ali če želite nekoga presenetiti ob posebni priložnosti.

Če poznate ljubitelja ruma, lahko prefinjen darilni komplet z rumom naredi njegov veliki dan, kot je na primer rojstni dan, še bolj nepozaben. Personalizirajte darilni komplet s pozorno mislijo za rojstni dan in dodajte fotografijo skupnega trenutka.

In ne pozabite na obletnice! Vsako leto je mejnik, ki si zasluži, da ga označimo. Če vaš partner uživa v finem okusu ruma, mu podarite steklenico s premišljenim sporočilom za njegov poseben mejnik, ki jo lahko deli z vami.

Zakaj bi se ustavili le pri osebnih priložnostih? Poslovna darila, poslovni dogodki in sestanki s poslovnimi strankami so prav tako odlične priložnosti za obdarovanje z darilnim kompletom z rumom. To je čudovit način, da pokažete svojo hvaležnost, še posebej, če vaša stranka ali sodelavec/-ka rad/-a izbere rum. Prav tako je odlična izbira za službena praznovanja ob koncu leta!

Ne pozabite, darilo z rumom ne potrebuje vedno posebne priložnosti. Včasih so najboljša darila tista, ki jih podarimo "kar tako". Veliko veselje je povsem spontano presenetiti (kolega) ljubitelja ruma z novo mešanico. Tako lahko katerikoli dan postane poseben dan.

Osebna darila iz ruma

Rum je alkoholna pijača starodavnega izvora, pogosto povezana s piratskimi napadi na Karibih. O tem so govorili veliki raziskovalci in pisatelji, danes pa je znano, da je rum slastna alkoholna pijača, znana po vsem svetu. Ne glede na to, ali želite presenetiti nekoga posebnega ali kupiti steklenico ruma zase, je steklenica ruma s prilagojeno embalažo zabavno darilo za vsako priložnost. Kaj naredi prilagojen rum tako poseben? Ko podarite prilagojeno steklenico, ne dajete samo kakovostnega duha, ampak dajete tudi premišljeno darilo, ki je bilo prilagojeno prejemniku.

Osebni darilni set iz ruma

V podjetju YourSurprise lahko izbirate med različnimi steklenicami ruma, ki vključujejo prilagojeno darilno škatlo. Na voljo imamo naslednje možnosti: - rjavi rum Old Captain: z vsebnostjo alkohola nekoliko pod 40%ima rjavi rum Old Captain gladek značaj, z okusno aromo in sadnimi notami marelice in slive. - Beli rum Old Captain: Ta rum ima sladko in sadno aromo, z gladkim okusom in prijetnim suhim priokusom. Prihaja z Jamajke in ima vsebnost alkohola 37,5%. - Bacardi Carta Blanca rum: Bacardi rum je aromatičen beli rum z notami mandljev in vanilije. Shranjen je v sodih iz belega hrasta in izdelan s skrivno ogljeno mešanico, ki mu daje značilno gladkost. . Darilno škatlo, ki je priložena vsaki od teh steklenic ruma, lahko prilagodite po lastni izbiri s fotografijo, kolažem, imenom in/ali besedilom. Preprosto izberite svoj najljubši dizajn ali naložite svojega, mi pa ga bomo natisnili na darilno škatlo.

Bacardi Carta Blanca rum z osebno etiketo

Če poznate nekoga, ki obožuje rum Bacardi in bi ga rad presenetil s svojim osebnim darilom, vam ponujamo prilagojeno steklenico ruma Bacardi Carta Blanca, ki bo obdarovanca pustila brez besed! To darilo Bacardi vam omogoča prilagajanje nalepke z imenom ali besedilom po vaši izbiri v klasičnem slogu Bacardi. Ko dokončate oblikovanje in darilo dodate v nakupovalno košarico, se lahko odločite, da dodate dodatno leseno ohišje za dokončanje darila. Ta prilagojena steklenica ruma je tudi v večji velikosti s polnim litrom, v katerem lahko prejemnik uživa.