Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Iščete darilo za ljubitelja ruma? Odkrijte izbor prilagojenega ruma v darilni škatli s kozarcem ali s fotografijo in/ali gravuro.

4 Darila

Osebna darila iz ruma

Rum je alkoholna pijača starodavnega izvora, pogosto povezana s piratskimi napadi na Karibih. O tem so govorili veliki raziskovalci in pisatelji, danes pa je znano, da je rum slastna alkoholna pijača, znana po vsem svetu. Ne glede na to, ali želite presenetiti nekoga posebnega ali kupiti steklenico ruma zase, je steklenica ruma s prilagojeno embalažo zabavno darilo za vsako priložnost. Kaj naredi prilagojen rum tako poseben? Ko podarite prilagojeno steklenico, ne dajete samo kakovostnega duha, ampak dajete tudi premišljeno darilo, ki je bilo prilagojeno prejemniku.

Osebni darilni set iz ruma

V podjetju YourSurprise lahko izbirate med različnimi steklenicami ruma, ki vključujejo prilagojeno darilno škatlo. Na voljo imamo naslednje možnosti: - rjavi rum Old Captain: z vsebnostjo alkohola nekoliko pod 40%ima rjavi rum Old Captain gladek značaj, z okusno aromo in sadnimi notami marelice in slive. - Beli rum Old Captain: Ta rum ima sladko in sadno aromo, z gladkim okusom in prijetnim suhim priokusom. Prihaja z Jamajke in ima vsebnost alkohola 37,5%. - Bacardi Carta Blanca rum: Bacardi rum je aromatičen beli rum z notami mandljev in vanilije. Shranjen je v sodih iz belega hrasta in izdelan s skrivno ogljeno mešanico, ki mu daje značilno gladkost. . Darilno škatlo, ki je priložena vsaki od teh steklenic ruma, lahko prilagodite po lastni izbiri s fotografijo, kolažem, imenom in/ali besedilom. Preprosto izberite svoj najljubši dizajn ali naložite svojega, mi pa ga bomo natisnili na darilno škatlo.

Prilagojen darilni set ruma Peaky Blinders

Če ste pravi oboževalec Peaky Blinders ali poznate nekoga, ki se navdušuje nad zgodovino in televizijo, ne morete zgrešiti z našo darilno škatlo z rumom Peaky Blinders, ki jo navdihujejo najbolj znani britanski gangsterji. Ta čudovit darilni komplet bo prejemnika pustil brez besed. Steklenica ruma vsebuje okusen začinjen črni rum, destiliran z dišečimi začimbami in notami pomaranče, muškatnega oreščka, nageljnovih žbic, vanilije in ananasa.

Ponujamo 2 različni vrsti osebnega darilnega seta Peamy Blinders iz ruma:

- Darilni set z romom z vgraviranim steklom: Vključuje leseno ohišje, steklenico ruma Peaky Blinders in osebno gravirano steklo z vašim dizajnom, imenom in/ali besedilom po vaši izbiri. - Darilni set z rumom z vgraviranim lesenim ohišjem: Vključuje steklenico ruma Peaky Blinders, kozarec in osebno vgravirano leseno ohišje z vašim dizajnom, imenom in/ali besedilom po vaši izbiri. Oglejte si vse darilne komplete Peaky Blinders >>

Bacardi Carta Blanca rum z osebno etiketo

Če poznate nekoga, ki obožuje rum Bacardi in bi ga rad presenetil s svojim osebnim darilom, vam ponujamo prilagojeno steklenico ruma Bacardi Carta Blanca, ki bo obdarovanca pustila brez besed! To darilo Bacardi vam omogoča prilagajanje nalepke z imenom ali besedilom po vaši izbiri v klasičnem slogu Bacardi. Ko dokončate oblikovanje in darilo dodate v nakupovalno košarico, se lahko odločite, da dodate dodatno leseno ohišje za dokončanje darila. Ta prilagojena steklenica ruma je tudi v večji velikosti s polnim litrom, v katerem lahko prejemnik uživa.