Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Vgravirani vrčki za pivo, darilni set za pivo, komplet za varjenje piva ... za vsakogar se najde nekaj! Presenetite posebno osebo, ki obožuje pivo, s personaliziranim darilom.

12 Darila

Prilagojena darila za pivo in darilni kompleti

Če iščete izvirno darilo, ki bo zagotovo hit, se z osebnim darilom za pivo ne morete zmotiti! Kot del naše ponudbe ponujamo različne vrste daril za pivo: - darilni kompleti piva, ki vključujejo različne znamke piva - različne znamke piva v prilagojenem lesenem kovčku - različne blagovne znamke piva v darilnem kompletu za pivo, vključno z graviranim steklom z imenom ali besedilom po vaši izbiri - komplet za varjenje piva, vključno z vgraviranimi kozarci za pivo - kompleti različnih vrst kozarcev za gravirano pivo

Osebni darilni set za pivo

Naš asortiman vključuje različne vrste darilnih setov za pivo, vendar ne gre za vse stare darilne komplete za pivo; naše lahko prilagodimo z imenom, fotografijo ali osebnim sporočilom prejemnika. Darilni komplet za pivo prilagodite s fotografijo, logotipom, besedilom in/ali oblikovanjem po vaši izbiri, da ustvarite resnično edinstveno in osebno darilo. Prejemnik bo zagotovo presenečen!

Prilagojen mednarodni darilni set za pivo

Presenetite svojega prijatelja, sodelavca ali ljubljeno osebo s kul darilnim kompletom za pivo, ki vključuje različne blagovne znamke mednarodnega piva. Ponujamo nizozemski darilni komplet, vključno z nizozemskimi pivi, kot so Amstel, Heineken, Bavarska, Grolsch in Hertog Jan. Če je prejemnik raje belgijsko pivo, imamo na voljo tudi takšno, med njimi Tripel Karmeliet, De Koninck, Omer, Gouden Carolus Classic in St. Bernardus Prior. Če je to nemško pivo, ki ga obožujejo, si oglejte naš darilni komplet za nemško pivo, ki vključuje Warsteiner, Bitburger, Krombacher, Franziskaner Hefe Weisse in Lowenbrau Hefe Weisse. Z našim mednarodnim darilnim kompletom za pivo bi lahko šli celo po vsem svetu, vključno z Asahi (japonsko pivo), San Miguel (špansko pivo), Desperados (na osnovi tekile za mehiški pridih), Budweiser (ameriško pivo) in Peroni (italijansko pivo) ).

S tako široko ponudbo daril za pivo lahko vedno najdete nekaj za vsakogar.

Bolj prilagojeni darilni kompleti za pivo

Poleg naših mednarodnih piv ponujamo tematske darilne komplete za pivo, na primer darilni komplet brezalkoholnega piva za tiste, ki uživajo v okusu, vendar se želijo izogniti alkoholu. Ponujamo tudi komplet sadnega piva ter darilne komplete piva na rojstni dan in dan očeta.

Fantastično darilo: pivo v osebnem lesenem ohišju

Odločite se lahko za steklenico piva v osebnem lesenem kovčku. Preprosto dodajte fotografije in/ali besedilo po vaši izbiri v naš spletni urejevalnik, mi pa vam natisnemo ali vklesate vaš dizajn na leseni pokrov ohišja.

Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami piva, kot so Duvel Moortgat, Westmalle Tripel, La Trappe Isid'Or, La Trappe Quadrupel ali Kasteel Cuvée Chateau.

Še eno fantastično darilo: darilni komplet za pivo z graviranim steklom

Poznavalca piva v svojem življenju presenetite z razkošnim darilom za pivo v lesenem ohišju, vključno s steklenico piva in vgraviranim kozarcem z imenom in/ali besedilom po vaši izbiri. Z vsemi temi elementi je vaš osebni darilni komplet za pivo kot nalašč za prejemnika, ki ga lahko uživate takoj po prejemu, kozarec pa potem še dolgo postane hladen in praktičen spomin.

Osebni darilni komplet za pivo; popolno darilo zanj in zanjo

Vedno obstaja dober razlog, da ljubljeno osebo presenetite z odličnim darilom. Razvili smo vrsto daril za posebne priložnosti, kar pomeni, da boste našli darilne komplete za pivo za očetovski dan, za dedka, za botre in za rojstne dneve. Vsaka tematska oblika ponuja možnost dodatnega prilagajanja darila z dodajanjem imena, fotografije in/ali besedila po vaši izbiri. In če iščete osebno darilo za pivo za ženske v svojem življenju, lahko uporabite enega od naših splošnih modelov in dodate svojo fotografijo, ime in/ali besedilo!

Različni vgravirani kozarci za pivo

Ali ste vedeli, da ponujamo različne vrste kozarcev za pivo, na katere je lahko vgravirano ime in/ali besedilo po vaši izbiri? Izbirate lahko med pivskim kozarcem peš, kozarcem piva Weizen ali stekleno pivsko skodelico. Vsi kozarci za pivo so lahko vgravirani iz enega kosa, kar olajša ljubljeno osebo s svojim lastnim kozarcem za pivo!